Clostilbegyt a zmizení menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
6.3.09 08:51

Clostilbegyt

Ahoj holky,
stalo se Vám některé, že jste po Clostilbegytu nedostaly vůbec menzes? Já jsem jen několikrát slaboulince zabarvila a konec. Menzes se nedostavila. Těhotenský test mám negativní. Adéla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
6.3.09 12:26

Adélko a proč nezajdeš k dr. nebo na tu krev, jak už jsem ti říkala? :wink: :lol: :lol: . Nemusíš zakládat novou diskuzi, stejně se asi nic jiného od nikoho nedozvíš.

Buď jsi těhotná anebo ne. Pokud ne, měla bys jít k dr. na vyvolávačku např.. Každopádně bych prostě k dr. zašla, aby se na tebe mrknul co a jak, předpokládám, že ten Closťák ti napsal on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.09 14:15

Já vím, že mi nikdo asi v tomhle naporadí, ale jsem z toho dost na nervy, tak hledám nějaké to povzbuzení. Chtěla bych hrozně moc miminko a snažíme se už přez rok a pořád nic a jen ty marné naděje :-((( Tak asi proto. K doktorce si zajdu, příští týden se objednám a uvidím. Nikdy se mi to nestalo, aby menzes takto nedorazila i po různých prášcích mi menzes vždy přišla. A právě se bojím, že mám nějakou tu hormonální poruchu, tak se to snažím oddalovat, protože teď můžu ještě doufat. Ach jo. Ale moc děkuju, že jsi mi napsala.

• Citovat
  • Upravit
28294
6.3.09 15:58

To je v poho, já to chápu, znám to až moc dobře :wink: .

Spíš jen, že to stejně budou dohady. Dál testuj ob den a k té dr. určitě zajdi, aby ti vzala krev a píchla kdyžtak Agolutin. Pokud má UZV, tak by tě určitě i prohlídla a uvidí např. sliznici, jak je na tom a jak to vypadá.

Ona ti nedělala UZV uprostřed cyklu?

Může to být nějaká hormon. nerovnováha, ale určitě to nebude nic hroznýho, možná jsi na Closťák akorát nezareagovala, nebyly vajca, nebyla ovulka a proto se mrcha někde fláká… Ale to jsou spekulace. Třeba jsi fakt těhotná.

Držím palce, aby to bylo to poslední :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.3.09 15:59

A dej pak vědět zvědavýmu suvikovi, jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
10.4.12 09:22

Holky,

prosím o radu…je možné aby třeba Clostík zabral 2 cykly a třetí ne? Jakože nebyla ovu. a třeba 4. cyklus by zase ovu být mohla??? :nevim: - jako s Clostíkem…díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.2.14 07:42

Ahoj holky, říkala jsem si, že si nechám od doktorky napsat clostilbegyt, snažíme se víc jak rok, doktorka to moc neřeší, svádí to na štítnou žlázu, kterou už mám skoro rok přeléčenou (hormony v pořádku). A teď tu brouzdám a čtu, že ho lidé s poruchou štítné žlázy nemůžou používat. Jste tady někdo kdo ho přesto bral? Nevíte jestli existuje nějaká náhrada, která by se mohla i s špatnou funkcí štítné žlázy? Samozřejmě nechci do sebe ládovat bezdůvodně hormony, ale zas mít menstruaci jednou za 3 měsíce je opravdu málo.. kort když se snažíte o dítě. Díky za odopvědí a názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
5.2.14 08:20

@Douby ahoj, já jsem clostilbegyt užívala zhruba 6 měsíců a problémy se štitnou žlázou jsem měla ( i když jsem o tom ani nevěděla ), zjistili mi tento měsíc protilátky a jím letrox. Tím chci ale říct že jsem o problémech nevěděla, clostil jsem užívala a nic mi nebylo - folikuli mí kráně rostly. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.2.14 09:33

Ahoj já mám sníženou funkci a to už deset let.Po clostilu mám 5letou slečnu a tedka jsem v 9TT také po něm. Pokud tě se štítnou hlídají nevidím vtom problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68872
5.2.14 09:52

Samozrejme, ze ho uzivat muzou, ale v tvem pripade rok marne snahy, MS jednou za tri mesice a doktorka, co to neresi, bych se na ni zvysoka vykaslala a nechala vas oba komplexne vysetrit v nejakem CARu (doporuceni nepotrebujes). Pokud oni usoudi, ze mas problem takovy, ktery by Clostilbegyt mohl vyresit, beze slova ti ho po zhodnoceni tveho zdravotniho stavu napisou a budou sledovat i za pomoci ultrazvuku, jak reagujes.
V zadnem pripade by lecba nemela probihat tak, ze doktorka nic neresi, tak si na netu najdu, co by mi asi tak mohlo pomoct, na emiminu zkonzultuju, jestli to muzu brat a doktorce si o to reknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.2.14 13:43

@ugluk to máš pravdu, musím to řešit jinde. Dnes si k ní mám zavolat má nějaké výsledky z horm. profilu, tak jsem zvědavá co mi řekne. Pokud nezačne nějak situaci se mnou řešit tak musím změnit lékaře… Děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí