Opoždění menstruace po covidu

26.12.21 22:17

Opožděni menstruace po covidu

Ahoj holky zas mám tu problém, 18.10 jsem měla měsíčky normální, pak v listopadu jsem měla covid byla jsem 14dni v karanténě a myslela jsem ze už to dostanu no a už je 22.12 a furt se menstruace nedostavila… Co se týče s*Xu tak můj manžel si dával vždycky bacha myslíte že je to tím covidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
26.12.21 22:49

Jo, může to být covidem, ale pokud si dává pozor bez kondomu, může to být i mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
26.12.21 22:50

Je to pravděpodobné. Já měla takové zpoždění i po angínách atd… Můžete si udělat test samozřejmě, ale nebála bych se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
26.12.21 22:54
@NatalieNemcova-12 píše:
Ahoj holky zas mám tu problém, 18.10 jsem měla měsíčky normální, pak v listopadu jsem měla covid byla jsem 14dni v karanténě a myslela jsem ze už to dostanu no a už je 22.12 a furt se menstruace nedostavila… Co se týče s*Xu tak můj manžel si dával vždycky bacha myslíte že je to tím covidem

S tím „dává si bacha“, se tu poslední týdny roztrhl pytel. Holky, neříkejte že jste tak pitomé a nevíte, že prerusovana souloz není ochrana? :roll: K dotazu zakladatelky: udělej si těhotenský test a uvidíš + nastuduj si v biologii rozmnožovací soustavu! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.21 22:55

@DeeDee.518 mě to tak blbne po porodu nevím proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.21 22:56

@bublinek ještě počkám a jestli,, nepřijde " tak hned půjdu na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.12.21 23:03
@NatalieNemcova-12 píše:
@bublinek ještě počkám a jestli,, nepřijde " tak hned půjdu na gyndu

Těch diskuzí je tady už asi dvacet. Covid má na menstruační cyklus vliv, často rozhodí cyklus. Někdo má zpoždění, někdo naopak krvácí často. Udělej si těhotenský test a pokud bude negativní, nemá smysl hned běhat na gynekologii.

• Citovat
  • Upravit
26.12.21 23:05

@DeeDee.518 15.11 jsem měla dostat měsíčky ale měla jsem hned covid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.21 23:09

@Janli udělala jsem si 2.testy a oba dva negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.12.21 23:09
@Janli píše:
Těch diskuzí je tady už asi dvacet. Covid má na menstruační cyklus vliv, často rozhodí cyklus. Někdo má zpoždění, někdo naopak krvácí často. Udělej si těhotenský test a pokud bude negativní, nemá smysl hned běhat na gynekologii.

pravda, já jsem po covidu neměla menstruaci, po 2 měsících jsem zavolala na gyndu co s tím, pozvala mě, zkontrolovala, že není problém - např. cysta - i tak mě poslala domů a pokud by se nedostavila sama tak se mám ozvat a vyvolala by
menstruace se dostavila, vyvolání nebylo třeba
ale další menstruace se taky opozdila, covid je svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí