Oprava pěnové rukojeti u kočárku

13674
5.2.11 21:46

Oprava pěnové rukojeti

Ahoj,

dneska se mi stala nemilá věc, jela jsem s kočárkem ve výtahu a nechtěně ho narazila na dveře. Rukojeť se mi tam zadrhla a malý kousek rukojeti se mi ulomil, takže je tam díra. Nevíte někdo, jak to opravit? Nechci to tam mít :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
5.2.11 21:55

Podle typu kočárku koupit novej pěnovej návlek. taky jsem to řešila, že se časem „ohmatal“ a začal se trhat s drolit. přítel na internetu našel e-shop kde ho mají, koupili jsme ho a vyměnili :palec: stál kolem dvou stovek, už nevim přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
5.2.11 21:58

pěnovej návlek, ok, kouknu na to, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.2.11 22:12

Spíš skus zadat „Náhradní pěnová omotávka madla ke kočárku“ on ti vyhledávač něco vyplivne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
5.2.11 22:15

díky za nápovědu, se tady morduju se vším možným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
5.2.11 22:19

hm, tak zatim nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.2.11 22:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
5.2.11 22:40

raduš.ko děkuju, zatím jsem nic nenašla a tohle by mi mohlo pomoct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.2.11 23:14

Hokejová tapeovka nebo černá kobercovka to jistí. Prasklinu jsme zjistili (nebo vyrobili) při vybalování kočáru z krabice po doručení kurýrem, omotali páskou a v pohodě používali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.2.11 00:19

Tak jak píše BaraF. A existuje ještě páska, která je jakoby pěnová a má v sobě drobnou perforaci (průměr otvorů asi 1 milimetr). Je taky samolepící, velice příjemná na dotek. Používala/používá se na omotávání řídítek kol při ježdění delších tras (dlaně potom tolik netrpí, když nemáš cyklorukavice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
6.2.11 08:53
Jura007 píše:
Tak jak píše BaraF. A existuje ještě páska, která je jakoby pěnová a má v sobě drobnou perforaci (průměr otvorů asi 1 milimetr). Je taky samolepící, velice příjemná na dotek. Používala/používá se na omotávání řídítek kol při ježdění delších tras (dlaně potom tolik netrpí, když nemáš cyklorukavice).

přesně to jsem teď chtěla napsat, tak to opravovala sousedka :palec: i jí to poradili v prodejně kočárků, páč říkali, že kdyby nám k tomu objednali (já to měla troščku natrhlé taky) druhou origoš, tak i s poštovným, které bysme si museli zaplatit by to vyšlo kolem 300,– 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
6.2.11 08:54

jo ještě podotýkám, že to bylo na obyčejné sporťáčky-žádná drahá značka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.2.11 09:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
6.2.11 20:00

já mám jane powertwin, zkusila jsem kontaktovat Lilinku, tak uvidíme, jak to bude vypadat. Ale díky za všechny tipy :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.9.11 08:54
Jura007 píše:

Nevíte, jak se tato páska přesně jmenuje? Mám u kočárku ošoupanou koženou rukojeť a ráda bych to vyřešila právě nějakou páskou, kterou přes rukojeť omotám.Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová