Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
dneska se mi stala nemilá věc, jela jsem s kočárkem ve výtahu a nechtěně ho narazila na dveře. Rukojeť se mi tam zadrhla a malý kousek rukojeti se mi ulomil, takže je tam díra. Nevíte někdo, jak to opravit? Nechci to tam mít
![]()
Podle typu kočárku koupit novej pěnovej návlek. taky jsem to řešila, že se časem „ohmatal“ a začal se trhat s drolit. přítel na internetu našel e-shop kde ho mají, koupili jsme ho a vyměnili
stál kolem dvou stovek, už nevim přesně
Spíš skus zadat „Náhradní pěnová omotávka madla ke kočárku“ on ti vyhledávač něco vyplivne ![]()
Co tohle jako náhradní řešení? http://www.lilinka.com/…ledny-pevny/, http://www.lilinka.com/…ek-na-madlo/
raduš.ko děkuju, zatím jsem nic nenašla a tohle by mi mohlo pomoct ![]()
Hokejová tapeovka nebo černá kobercovka to jistí. Prasklinu jsme zjistili (nebo vyrobili) při vybalování kočáru z krabice po doručení kurýrem, omotali páskou a v pohodě používali.
Tak jak píše BaraF. A existuje ještě páska, která je jakoby pěnová a má v sobě drobnou perforaci (průměr otvorů asi 1 milimetr). Je taky samolepící, velice příjemná na dotek. Používala/používá se na omotávání řídítek kol při ježdění delších tras (dlaně potom tolik netrpí, když nemáš cyklorukavice).
Jura007 píše:
Tak jak píše BaraF. A existuje ještě páska, která je jakoby pěnová a má v sobě drobnou perforaci (průměr otvorů asi 1 milimetr). Je taky samolepící, velice příjemná na dotek. Používala/používá se na omotávání řídítek kol při ježdění delších tras (dlaně potom tolik netrpí, když nemáš cyklorukavice).
přesně to jsem teď chtěla napsat, tak to opravovala sousedka
i jí to poradili v prodejně kočárků, páč říkali, že kdyby nám k tomu objednali (já to měla troščku natrhlé taky) druhou origoš, tak i s poštovným, které bysme si museli zaplatit by to vyšlo kolem 300,– ![]()
jo ještě podotýkám, že to bylo na obyčejné sporťáčky-žádná drahá značka..
já mám jane powertwin, zkusila jsem kontaktovat Lilinku, tak uvidíme, jak to bude vypadat. Ale díky za všechny tipy
![]()
Jura007 píše:
Nevíte, jak se tato páska přesně jmenuje? Mám u kočárku ošoupanou koženou rukojeť a ráda bych to vyřešila právě nějakou páskou, kterou přes rukojeť omotám.Děkuji za odpověď