Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu, slyšela jsem , že lze opravit poškrábaná DVD. Můžete mi někdo poradit, kde se to opravuje? Pokud možno nějaký kontakt a také cena, kolik to tak stojí.
ahoj.Já mám takovej ten přístroj na čištění cd a dvd.Jen se tam dvd vloží a točí se kličkou a kápne se tam kapka nějakého svinstva a za chvilku jsou jak nová,ale né všechny to spravilo uplně.Koupila jsem přes internet
Koupit jde ale i lepší ultrazvuková verze
http://www.cdr-shop.cz/…ticka-cl800/
Já bych řekla, že všechna čistítka umí maximálně vyčistit špinavá DVD, ale jak je poškrábané, tak už ho těžko něco opraví… pokud jsou vypalovaná, tak je okamžitě přepálit na nová, než ta data utečou… pokud originály tak s tím toho moc nenaděláš… i když poškrábat originál DVD tak aby byl problém s přehráváním, to už se k němu musí člověk chovat hooodně ošklivě.
to neni pravda,právě že tato drahá čistidla s ultrazvukem vyčistí povrch,zkvalitní data a vyrejou vše do cd znovu,jako povrch očistí od škrábancu,a vyryty zvětší,ale vyčistit takto pořádně to jde jen jednou ![]()
Já si to koupila proot že sem chtěla zachránit fotky které sem tam měla a videa a malej je přejel autem že to nešlo ani pustit ![]()
j.a.n.i1 píše:
když poškrábat originál DVD tak aby byl problém s přehráváním, to už se k němu musí člověk chovat hooodně ošklivě.
…no, já bych teda věděla o někom, kdo to zvládá velmi rychle a s přehledem … a bydlí nás doma
![]()