Opravdu chlapeček??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
16.10.22 21:35

@radkaa3

Tak když chcete překvapení tak proč to tady zkoumas. Prostě si to nechte říc..t když i ty koumes jestli je to kluk nebo holka na každém utz a ještě základ diskuzi ať máte jasno.

Co se tyčí břicha a chuti a stavu je to naprosto jedno to opravdu nefunguje. To jsou jen takové řeči.

• Citovat
  • Upravit
3076
16.10.22 21:50

Tak pokud to vědět nechcete, proč nad tím bádáš? Pokud to vědět chceš, tak se prostě zeptej doktora 🤦‍♀️
Průběh těhotenství ani tvar břicha o pohlaví nic nevypovídá, jsou to jen babské řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
16.10.22 21:54

@radkaa3 u kluka vše Ok, občas žaludek na vodě… u holky mi bylo blbě ještě v 5m a celkove to byl slušný rarach i v břiše. Když vidím jak večer radi, tak muzu byt rada, ze si neprokopala díru jinudy :lol: asi týden dva po zjisteni těhotenství jsem měla vnitřní pocit na dane pohlaví a vyslo to. Když jsem se nemohla ze začátku na miminko jakoby napojit, tak to nedopadlo. Třeba ve čtvrtém těhotenství jsem ‘citila’ dítě jen par týdnu a pak to proste nějak neslo se vnitřně spojit. Po zaspineni mi bylo na kontrole řečeno, ze už je 4 týdny zamlkle a ve 13tt jsem musela na revizi. Nejsem žádný ezo blázen, ale mám strašně silny pocit. Třeba teď je kamoska tehotna a já z ni úplně cítím kluka. Jsem strašně zvědavá jestli to bude nebo ne, ještě je brzy na nějaké utz potvrzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.10.22 21:55

Tak ti drzim palce, ja si to nechala rict co nejdrive, abych pak miminko uvitala s radosti, ikdyz bude mit pindik. A ma ho :-)

podle bricha se to nepozna
me zase tvrdili, ze budu mit holku a nechteli rici proc - ale ja vim proc, vypadala jsem desive :-))))) krasu mi ale sebrali hosi :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
16.10.22 21:55

Tak jestli máš chutě na sladké, tak by to ta holka mohla být. Já u obou kluků chutě na slané a kyselé. Takže mě bylo jasno hned co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
16.10.22 21:56

@Pudloslava to mám kolegyni. Když jsem ji viděla chvíli před porodem… no myslela jsem, ze vyleze miss world a on pindik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
16.10.22 21:57
@reny14 píše:
Tak jestli máš chutě na sladké, tak by to ta holka mohla být. Já u obou kluků chutě na slané a kyselé. Takže mě bylo jasno hned co to bude.

U kluka jsem jedla sladke ve velkým. U holky slaný a celkove chutě a mlsná me moc nehonily. Taky jsem přibrala jen 13 a u kluka 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
16.10.22 22:00
@hospodki píše:
U kluka jsem jedla sladke ve velkým. U holky slaný a celkove chutě a mlsná me moc nehonily. Taky jsem přibrala jen 13 a u kluka píše: Více

Tak to jsi měla úplně obráceně než to bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.10.22 22:05
@radkaa3 píše:
@Atisia to je taky zajímavé, většinou se právě říká, že jak tam jednou něco je, už se to neztratí 😁

Nám řekli ASI. Super odpověď :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.10.22 22:12
@hospodki píše:
@Pudloslava to mám kolegyni. Když jsem ji viděla chvíli před porodem… no myslela jsem, ze vyleze miss world a on pindik :lol:

jiste je velmi pohledný :-)

když mi lidi říkali s „upřímným“ výrazem „to jsou ale krásné děti“, tak jsem odpovídala „nejsou, ale máme je rádi“ :-)

potíž je v tom, že já hezká nebyla nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14616
16.10.22 22:18

Já teda vůbec nechápu, proč jste si to nenechali říct, když podle tvých diskusí si od začátku oba velmi přejete holčičku a snažili jste se tomu i přizpůsobit oplodňovací sex. Mám tři děti, nejstarší holku a dva kluky, každé těhotenství bylo něčím jiné a něčím stejné, podle mě to jsou všechno jen babské řeči. Třeba pleť a vlasy jsem měla nádherné u všech třech dětí, ale u dcery a staršího syna hned od začátku, u nejmladšího až tak od půlky těhotenství, do té doby naopak docela hrůza. Chutě nejvýraznější s dcerou, ale na vše možné, chvíli jsem preferovala sladké, chvíli slané, pak sýry, jindy zase zeleninu. Nezvracela jsem ani jednou. Břicho vždycky tak nějak stejné, přibírala jsem minimum, v podstatě jen dítě a příslušenství, domů z porodnice jsem nesla max. 1 - 2 kilo. Nemyslím si, že podle toho jde něco předpovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.10.22 22:33

@hospodki to je hodně zajímavé 🤔Někdo takový dar má 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.10.22 22:44

Holky, děkuji za reakce 🤗 Pro malé rýpalky bych chtěla jen říct, že jsme tentokrat chtěli prostě překvapení. U kluků jsme to věděli. Tak jsme řekli že tentokrat vydržíme a musím říct, že to má opravdu svoje kouzlo. A to že se tu ptám jak to kdo měl a jaké měl pocity, na tom snad není nic špatného. Jen mě tyhle věci dost zajímají, tak zkoumám, abych pak mohla i zpětně porovnat co “sedělo” a co ne.. každá ženská je zvědavá 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
16.10.22 23:21

1. holka - nebylo mi zle, byla sem krásná princezna, nic nebolelo. Jen pak otoky nohou, dost pálila žáha, břicho vysoko a spíš kulatý a do stran.
2. kluk - zle, jak zákon káže (bez zvracení), hnusný vlasy atp. Oteklá, bolavá. Pupajs spíš dopředu a hodně nízko. Žáha nezlobila.

Podle povídaček okolí sme se fakt nijak neřídili, prý sedělo jídlo na ta pohlaví. Obě děti máme od toho 20tt zjištěné pohlaví ;)

• Citovat
  • Upravit
18648
16.10.22 23:26
@Pudloslava píše:
jiste je velmi pohledný :-)

když mi lidi říkali s „upřímným“ výrazem „to jsou ale krásné děti“, tak jsem odpovídala „nejsou, ale máme je rádi“ :-)

potíž je v tom, že já hezká nebyla nikdy

My máme hezky mimina, ale to já byla taky… nějak nevim kdy se to u me zlomilo, ale rozhodne mi to nezůstalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí