Dámy dobrý den, chci se zeptat, vzhledem k tomu, ze moji male skoro ve 20 mesicich se zhorsil nocni spanek - v noci se vzbudí a stoji u postylky a rve (staci ji polozit a spi dal), vstava dost brzo a opet se vzbudi a hned zacne jecet (driv dokazala v posteli jen lezet a valet se az do sedmi!) atd. Proste celkove je to z niceho nic jinak. Dopoledne je pak unavena v 11 a tudiz na tom komplikuje dopoledni krouzky.
A to uz spala krasne celou noc a vstala v normalni cas
Casto se to svadi na spankove regerese, hodne o tom ctu na Instagramu apod… ze dite zacinam mluvit apod. a moje mala prave zacina dost s reci Opravdu jste v praxi zazili spankove regerese? Mne proste zajima jestli je to opravdu mozne, nebo jen vymysl socialnich sitich Nechci nikoho urazit
Dámy dobrý den, chci se zeptat, vzhledem k tomu, ze moji male skoro ve 20 mesicich se zhorsil nocni spanek - v noci se vzbudí a stoji u postylky a rve (staci ji polozit a spi dal), vstava dost brzo a opet se vzbudi a hned zacne jecet (driv dokazala v posteli jen lezet a valet se az do sedmi!) atd. Proste celkove je to z niceho nic jinak. Dopoledne je pak unavena v 11 a tudiz na tom komplikuje dopoledni krouzky.
A to uz spala krasne celou noc a vstala v normalni cas
Casto se to svadi na spankove regerese, hodne o tom ctu na Instagramu apod… ze dite zacinam mluvit apod. a moje mala prave zacina dost s reci
Opravdu jste v praxi zazili spankove regerese? Mne proste zajima jestli je to opravdu mozne, nebo jen vymysl socialnich sitich
Nechci nikoho urazit