Opravdu netekoucí lahev?

169
12.4.12 11:17

opravdu netekouci lahev?

Maminky jaky je opravdu netekouci lahev? avent tece, nuk tece, chico taky. Tak uz nevim jaky koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
12.4.12 11:21

Taky mi vše teklo.Navíc cokoliv jsem dceři dala,tak mi z toho stejně pít nechtěla.Takže jsem akorát tak zbytečně vyhazovala peníze.Nakonec jsem koupila láhev se slámkou a z láhve mi malá krásně pije a vůbec neteče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
12.4.12 11:22

Nám určitě neteče tento
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… přešli jsme na něj od aventu ten fakt tekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.4.12 11:22

Nuk ti teče? Mě teda ne. Teda.. teď už jo, malej ho trochu prožvejkal :mrgreen: Pro jaký věk myslíš? Teď jsem koupila lovi hrneček a ten mi taky neteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
12.4.12 11:24

ja mam lahev i hrnicek od aventu uz u druheho ditete a nikdy nam netekl..musite mit zespodu pitka takove gumove kolecko..bez nej to tece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
12.4.12 11:27

My máme Avent a Mam a tečou jen když je špatně smontujem. Jinak spojkojenost s oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
12.4.12 11:28
@petanah píše:
ja mam lahev i hrnicek od aventu uz u druheho ditete a nikdy nam netekl..musite mit zespodu pitka takove gumove kolecko..bez nej to tece

tak to mi měli asi špatný kus protože to teklo i přes ten správně nasazený těsnící ventil a ten byl dokonce i několikrát měněný za nový minimálně nám to teklo tou dírkou pro vzduch, ale i tak malá z něj prostě pít nechce ted když hp jen zahlídnetak histerák no asi je jí prostě nesympatický :D ale ten co jsem dávala na odkaz je fakt hodně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.4.12 11:30

Me teda nuk netece, ten od 6. mesicu s medvidkem pu… jen kdyz rozvejka ten dudel a ty carecky prasknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
12.4.12 11:36

Já jsem tenhle týden koupila lahvičku s pítkem v DM tu jejich značku Babylove (taková modro-červená) za pár kaček a neteče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
12.4.12 11:36

z te dirky to tece pokud do toho foukne:-D to mala taky delala:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.4.12 11:45

Zrovna to řeším - máme zatím s měkkým pítkem a můžu doporučit MAM! Ten je tak netekoucí, že se z něj malá ani nenapije! Tak jsem koupila NUK, má být netekoucí, ale cmrndá, ale aspoň se z něj dá pít… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.4.12 11:47

@suik máme úplně ten samý a malá je docela mokrá, ale asi to bude tím, že teprve začíná a spíš to okusuje… Prasklý to snad ještě nebude, máme ho teprve 2 dny 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.4.12 11:48

Máme Avent a když pořádně utáhnu tak neteče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
12.4.12 12:02

Dcerce Avent nikdy netekl, vyzkoušeli jsme spoustu lahví a tahle byla fakt netekoucí. Chtěla jsem aby z ní pil i syn (1 rok) ale odmítá, dlouho nechtěl vůbec pít nic kromě kojení a pak začal konečně z flašky s anatomickým dudlíkem a nechce se ho vzdát, Avent flašku strčí do pusy, skousne zubama ale pusu nezavře a kouká že to neteče :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.4.12 12:08

Plastová láhev od Kubíka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie