Opravdu netekoucí lahev?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
opravdu netekouci lahev?
Maminky jaky je opravdu netekouci lahev? avent tece, nuk tece, chico taky. Tak uz nevim jaky koupit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky mi vše teklo.Navíc cokoliv jsem dceři dala,tak mi z toho stejně pít nechtěla.Takže jsem akorát tak zbytečně vyhazovala peníze.Nakonec jsem koupila láhev se slámkou a z láhve mi malá krásně pije a vůbec neteče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám určitě neteče tento
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… přešli jsme na něj od aventu ten fakt tekl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nuk ti teče? Mě teda ne. Teda.. teď už jo, malej ho trochu prožvejkal
Pro jaký věk myslíš? Teď jsem koupila lovi hrneček a ten mi taky neteče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja mam lahev i hrnicek od aventu uz u druheho ditete a nikdy nam netekl..musite mit zespodu pitka takove gumove kolecko..bez nej to tece
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Avent a Mam a tečou jen když je špatně smontujem. Jinak spojkojenost s oběma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petanah píše:
ja mam lahev i hrnicek od aventu uz u druheho ditete a nikdy nam netekl..musite mit zespodu pitka takove gumove kolecko..bez nej to tece
tak to mi měli asi špatný kus protože to teklo i přes ten správně nasazený těsnící ventil a ten byl dokonce i několikrát měněný za nový minimálně nám to teklo tou dírkou pro vzduch, ale i tak malá z něj prostě pít nechce ted když hp jen zahlídnetak histerák no asi je jí prostě nesympatický
ale ten co jsem dávala na odkaz je fakt hodně v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me teda nuk netece, ten od 6. mesicu s medvidkem pu… jen kdyz rozvejka ten dudel a ty carecky prasknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem tenhle týden koupila lahvičku s pítkem v DM tu jejich značku Babylove (taková modro-červená) za pár kaček a neteče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
z te dirky to tece pokud do toho foukne:-D to mala taky delala:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna to řeším - máme zatím s měkkým pítkem a můžu doporučit MAM! Ten je tak netekoucí, že se z něj malá ani nenapije! Tak jsem koupila NUK, má být netekoucí, ale cmrndá, ale aspoň se z něj dá pít… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik máme úplně ten samý a malá je docela mokrá, ale asi to bude tím, že teprve začíná a spíš to okusuje… Prasklý to snad ještě nebude, máme ho teprve 2 dny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerce Avent nikdy netekl, vyzkoušeli jsme spoustu lahví a tahle byla fakt netekoucí. Chtěla jsem aby z ní pil i syn (1 rok) ale odmítá, dlouho nechtěl vůbec pít nic kromě kojení a pak začal konečně z flašky s anatomickým dudlíkem a nechce se ho vzdát, Avent flašku strčí do pusy, skousne zubama ale pusu nezavře a kouká že to neteče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit