Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobry den,
Už 4 den mám zpoždění a to se nestává! Mám pravidelnou menstruaci už 3 roky, opravdu na den. Ale teď najednou nic.. antikoncepci neberu. Jedno dítě už máme, ale přítel si dává pozor. Vždy to “v cíli” vyndá. Ale je možné, ze přece jen něco utece?![]()
Hlavně sex jsme měli minuly měsíc před Ms a tu jsem dostala a minulou neděli a ms jsem měla dostat a nic🤭
Vůbec nemám chuť k jídlu, jsem unavená a mám pocit na zvracení.. test jsem si dělala dnes a byl negativní..
přítel druhé dítě nechce.. a teď mám docela strach co bude dal.. břicho mě bolí jako kdyby měla ms přijít, ale nic jen jsem den trochu špinila a nic.
Mohu být těhotná i když se udělá venku?![]()
Prerusovana souloz není antikoncepce, takže ano, těhotenství je možné. Zkus znovu test za dva dny a uvidíš. ale pokud sex od ms nebyl, tak je to nepravděpodobné.
Přerušovaná soulož není moc spolehlivá metoda antikoncepce, takže otěhotnět při ní samozřejmě můžeš. Nicméně z toho sexu minulý měsíc těhotná nejsi. Jestli jsi otěhotněla minulý týden, test to ještě neukáže. Počkej pár dní a zkus ho znovu. Kdyby nepřišla ani další MS, objednala bych se na vyvolávačku. Klidně tam může být i jiný důvod, proč menstruace nedorazila.
Když nechce další dítě má jít na vasektomii nebo používat ochranu. Tělo není stroj, když je test negativní těhotenství to zřejmě nebude. Můžeš si zajít na krev a budeš vĕdět.
Tohle fakt napise nekdo, kdo má dítě? To fakt ještě nevíš ze prerusovany styk neni antikoncepce? ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den,
Už 4 den mám zpoždění a to se nestává! Mám pravidelnou menstruaci už 3 roky, opravdu na den. Ale teď najednou nic.. antikoncepci neberu. Jedno dítě už máme, ale přítel si dává pozor. Vždy to “v cíli” vyndá. Ale je možné, ze přece jen něco utece?![]()
Hlavně sex jsme měli minuly měsíc před Ms a tu jsem dostala a minulou neděli a ms jsem měla dostat a nic🤭
Vůbec nemám chuť k jídlu, jsem unavená a mám pocit na zvracení.. test jsem si dělala dnes a byl negativní..
přítel druhé dítě nechce.. a teď mám docela strach co bude dal.. břicho mě bolí jako kdyby měla ms přijít, ale nic jen jsem den trochu špinila a nic.
Dětí z přerušované soulože se už narodila spousta…
Když dítě nechce, tak se má chránit jinak.
@lachtanice86 ta typka si sem přišla pro radu a uklidnění, pokud nechceš napsat něco důležitého tak si myslím že by sis ty keci mohla nechat 😃 👍
Paní nikde nepsala že prerusovany sex znamená antikoncepci, ale jestli je možné i při prerusovane souloži otěhotnět. 😃
Jsem názoru že pokud nechcete někomu podat pomocnou ruku, tak držte hubu a jděte rejpat do Real lidi, a ne po internetu jak malý děcka, Izi jb btch 👍 👍 😂 😂
@Drakoney píše:
@lachtanice86 ta typka si sem přišla pro radu a uklidnění, pokud nechceš napsat něco důležitého tak si myslím že by sis ty keci mohla nechat 😃 👍Paní nikde nepsala že prerusovany sex znamená antikoncepci, ale jestli je možné i při prerusovane souloži otěhotnět. 😃
Jsem názoru že pokud nechcete někomu podat pomocnou ruku, tak držte hubu a jděte rejpat do Real lidi, a ne po internetu jak malý děcka, Izi jb btch 👍 👍 😂 😂
A tvoje rada? ![]()
@Drakoney to napíše někdo, kdo je dle vyjadřování snad ještě v pubertě??
![]()
@Anonymní píše:
Dobry den,
Takhle jsme si s přítelem zadelali na první dítě 😅každopádně menstruaci mám též pravidelnou ale jednou se mi stalo že 7 dní nic a pak přišla takže bych asi ještě pár dní počkala a pak bych asi zašla na gynekologii
Dobry den,

Už 4 den mám zpoždění a to se nestává! Mám pravidelnou menstruaci už 3 roky, opravdu na den. Ale teď najednou nic.. antikoncepci neberu. Jedno dítě už máme, ale přítel si dává pozor. Vždy to “v cíli” vyndá. Ale je možné, ze přece jen něco utece?
Mohu být těhotná i když se udělá venku?