Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
máme bezsáčkový Miele, je oprvdu tichý oproti těm, co jsme měli dřív ![]()
máme rowentu silence force extreme blablabla.. u nás se luxu báli všichni (měli jsme předtím vorwerk i karcher). A rotační kartáč trochu bzučí, ale když máš nástavec na podlahy, tak je tichounký. Pes jen decentně odchází, když ho prudím v jeho osobním prostoru, ale už neprchá a neklepe se. U dítěte to bude podobné …
PS: když máš dítě, co se bojí luxu, tak tě taky baví představa odsávání nudlí pomocí vysavače?
u nás to bylo rodeo i bez stresu z luxu, navíc třeba v noci v bytovce si to vůbec nedovedu představit
Máme Elektrolux ultrasilencer, je sackovy a je to bomba. Vysávam mistnost se spící dcerou a nevzbudí ji. Taky je snazší odsávání z nosu, nebojí se. Mám srovnání s odsáváním u rodičů i tchýně. To je vždy masakr, jak dcera řve. Za mě super vysavač
@Luka123
ale jo, hlen jsem odsála i přes řev, když chrchlal jak drak, klečela jsem na něm, on kopal, ale něco jsme vytáhli, ale každý den ten řev být nemusí
Děkuju za tip
My si teď pořídili robotický vysavač xiaomi a to je teprve bomba, luxuje, když nejsme doma nebo ho zavřu vedle do místnosti, kde zrovna nejsme, neztrácím čas vysáváním ![]()
Mám na radu z emimina bezdrátový Dyson a je to super. Tichý, lehký, výkonný. Bosch je údajně ještě tišší, ale kvůli dalsím parametrům jsem vzala Dyson.
@Luka123 já tím naším vysávám i kočku, kartáčem s chlupama
Prvně se trochu kroutila, pak se jí to asi zalíbilo a ted už dobrý