Opravdu hnusný sen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tyhle sny mívám a většinou za to muže záblesk něčeho z předchozího dne- kus z filmu, jedna blbá myšlenka a pod. Nebo strach z něčeho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
válka- čeká tě velmi těžké období…plot- mnoho překážek ti bude stát v cestě asi sem moc nepotěšila
ale je to jen kniha držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to bude dobrý já koukám do snáře každé ráno co mám sen…někdy to nevyjde ale teď před nedávnem se mi zdál sen a vše do puntíku se stalo tak nevím
a zrovna to byl jeden z těch opravdu ošklivých
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele to neřeš a vůbec se do snáře nedívej. Já si to zakázala při prvním těhotenství a od té doby to držím. Zlé sny mívám i dost živé, ale nekoukám se. Něco ti zůstane v hlavě, pak se to spojí a smotá se to z toho… Může to být i třeba dokument, knížka. I z dlouhé doby a vleze to do snu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
můj sen
ahoj podělím se s vámi o to co se dnes zdálo mě
Odehrávalo se to na louce, byla jsem tam se svým přítelem a kamarádka se svým přítelem, o něčem jsme se bavili a najednou začlo hrozně pršet, utíkala jsem se schovat do auta a v okamžiku kdy jsem do něj nastupovala a dívala se předním oknem ven, zaslechla jsem hroznou ránu (hrom) a už jen koukám že uhodilo přesně do místa kde stál přítel, bylo to fakt kousek od auta. Ale co se stalo dál bylo opravdu divný, ten blesk vymrštil přítele asi tak 3m nad zem a dopadl přesně na nohy, zůstal tam stát jako sloup a koukal do ztracena. No a v tom jsem se probudila, protože to byl opravdu živej sen, úplně jsem cítila jak se mi sevřelo srdce… Zní to jako hrozná blbost, ale ten pocit byl opravdu hrozný, jako kdybych přítele před sebou viděla umírat a nemohla mu nijak pomoci. Co si o tom myslíte??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak se mi dnes zdál opravdu hnusný sen. Byla válka, všude vojáci, leželi jsme na zemi a předstírali, že jsme mrtví. Jak jsme leželi dcera pořád kopala nožkou, já jí říkala ať to nedělá, že se prozradí, pak jsme se jakoby v tom snu vzbudili a viděla jsem dceru za nějakým plotem jak na mě mává lístkem ,vypadalo to jako vstupenka, ptala jsem se manžela jak to že ji dostala a on mi řekl, protože kopala nožkou. Pak jsem jen v tom snu viděla pamětní desku a na ní jméno dcerky.Už nikdy jsem ji neviděla........
Prosím, pokud se někdo zabýváte sny,prosím napište mi, co to znamená, děkuji