Dobrá kartářka - Ostrava

15
22.2.12 14:21

dobrá kartářka ostrava

Zdravím dámy,

neznáte někdo nějakou dobrou kartářku v Ostravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
22.2.12 14:35

sestřenka byla u paní Žigové v Ostravě Zábřehu (byla i v telce., vše co sestřence řekla vyšlo, ale kontakt bych musela zjistit přes ni. Já byla u Sandry Otavové v Porubě před skoro 14.lety a taky vyšlo (musela jsem jít 2× jednou jsem přišla a karty nechtěly „mluvit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.2.12 14:45

-

• já byla u paní Martoglu s poruby udajně k ní jezdí i Simona Krainová to nevím od ní ale od jiných lidí pracuje doma u Kaflandu v Porubě vyšlo jí všechno zatím ale to co jí nevyšlo je moje 3 těhu zatím nebyla to hezké předpověd bohužel tak stále doufám že se určitě ted spletla. :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.2.12 16:55

U paní Žigové jsem byla asi před 5 lety a nějak mě to nenadchlo. Pořád kolem pobíhali její děti a celkově se mi zdála dost nervózní :nevim:
Já chodím do Lhotky k paní Plačkové a ještě jsem se nesetkala se špatným ohlasem. A to k ní chodí asi dalších 10 lidí, co znám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.2.12 19:25

děkuju za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.2.12 15:53

Kartářka v Ostravě

Dobrý den, napište mi prosím Vaše zážitky, popřípadě kontakt na kartářku v Ostravě, se kterou jste spokojení. K jedné již sice pár let chodím, ale chtěla by jsem vyzkoušet i někoho jiného. Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.2.12 16:04

Ještě chci dodat, že celou tu dobu chodím k p. žigové, takže na tu mi prosím kontakt nepište. Hodně jsem slyšela o nějaké kartářce z všb, bohužel se mi nani nepodařilo sehnat kontakt, ale je prý opravdu výborná, nevíte o ní někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
23.2.12 16:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
24.2.12 08:52
:mavam:

Příspěvek upraven 22.01.14 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
24.2.12 08:55
:mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.11.13 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.3.12 02:08

ahoj, tak já znám superní kartářku z Frýdku…je dobrá, mladá a udělala mi výklad přes e-mail, protože jsem se k ní nedostala osobně a potom mi ještě dvakrát udělala výklad přes skype.....pokud chcete kontakt, tak mi napište SZ, tady asi nemůžu dát kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.5.12 19:08

Dobrý den, dlouho jsem zvažovala zda jít či nejít ke kartářce.........mohla byste mi prosím poslat kontakt na paní Filipovou? A kolik si paní asi bere :-) Děkuji za odpověď Sylvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 20:44

dobrá kartářka

velice ráda bych konakt na dobrou katářku /urgentí-velké, zásadní problémy/, zaujaly mne názory na VŠB-pí.Filipovou, zaujal mne i názor na mladou kartářku z frýdku! Prvně jsem tady četla o pí. Ptáčkové ze Lhotky. Asi nejvíce mne oslovuji názory na VŠB a mám to poměrně blízko. U pé. Žigové jsem byla před léty. Byla velmi dobrá. Věštila i z kávové sedliny…, ale pak si toho začala brát hodně a začalo to být o ničem! Děkuju a všechny zdravím. Uvítala bych i orientační ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.5.12 17:56

Kartářka FM

UKECANDA -Tak jsem napsala na ten odkaz cos mi poslala a bohužel není platný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.5.12 18:23

mellen kámoška jí před týdnem posílala e-mail a normálně se takhle domlouvaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie