Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dobrá kartářka ostrava
Zdravím dámy,
neznáte někdo nějakou dobrou kartářku v Ostravě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
sestřenka byla u paní Žigové v Ostravě Zábřehu (byla i v telce., vše co sestřence řekla vyšlo, ale kontakt bych musela zjistit přes ni. Já byla u Sandry Otavové v Porubě před skoro 14.lety a taky vyšlo (musela jsem jít 2× jednou jsem přišla a karty nechtěly „mluvit“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
-
- já byla u paní Martoglu s poruby udajně k ní jezdí i Simona Krainová to nevím od ní ale od jiných lidí pracuje doma u Kaflandu v Porubě vyšlo jí všechno zatím ale to co jí nevyšlo je moje 3 těhu zatím nebyla to hezké předpověd bohužel tak stále doufám že se určitě ted spletla.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U paní Žigové jsem byla asi před 5 lety a nějak mě to nenadchlo. Pořád kolem pobíhali její děti a celkově se mi zdála dost nervózní ![]()
Já chodím do Lhotky k paní Plačkové a ještě jsem se nesetkala se špatným ohlasem. A to k ní chodí asi dalších 10 lidí, co znám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka v Ostravě
Dobrý den, napište mi prosím Vaše zážitky, popřípadě kontakt na kartářku v Ostravě, se kterou jste spokojení. K jedné již sice pár let chodím, ale chtěla by jsem vyzkoušet i někoho jiného. Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě chci dodat, že celou tu dobu chodím k p. žigové, takže na tu mi prosím kontakt nepište. Hodně jsem slyšela o nějaké kartářce z všb, bohužel se mi nani nepodařilo sehnat kontakt, ale je prý opravdu výborná, nevíte o ní někdo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tak já znám superní kartářku z Frýdku…je dobrá, mladá a udělala mi výklad přes e-mail, protože jsem se k ní nedostala osobně a potom mi ještě dvakrát udělala výklad přes skype.....pokud chcete kontakt, tak mi napište SZ, tady asi nemůžu dát kontakt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, dlouho jsem zvažovala zda jít či nejít ke kartářce.........mohla byste mi prosím poslat kontakt na paní Filipovou? A kolik si paní asi bere
Děkuji za odpověď Sylvie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dobrá kartářka
velice ráda bych konakt na dobrou katářku /urgentí-velké, zásadní problémy/, zaujaly mne názory na VŠB-pí.Filipovou, zaujal mne i názor na mladou kartářku z frýdku! Prvně jsem tady četla o pí. Ptáčkové ze Lhotky. Asi nejvíce mne oslovuji názory na VŠB a mám to poměrně blízko. U pé. Žigové jsem byla před léty. Byla velmi dobrá. Věštila i z kávové sedliny…, ale pak si toho začala brát hodně a začalo to být o ničem! Děkuju a všechny zdravím. Uvítala bych i orientační ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka FM
UKECANDA -Tak jsem napsala na ten odkaz cos mi poslala a bohužel není platný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mellen kámoška jí před týdnem posílala e-mail a normálně se takhle domlouvaly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit