Věříte na osud?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Věříte na osud?
Holky, velice by mě zajímalo, zda věříte na osud? Tedy na to, že to, s kým se ve svém životě setkáme, do koho se zamilujeme, s kým budeme mít děti, kolik dětí budeme mít a jací budou, jak se nám bude dařit v práci, zda vážně onemocníme, případně kdy a jak zemřeme je už předem dané a nebo vše je jen shoda neuvěřitelných náhod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja na osud verim. Jinak by byl muj zivot o spouste neuveritelnych nahod. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já na osud věřím, věřím, že situace, které nás v životě potkají más mají někam posunout a mají svůj význam. Také věřím, že dobré a špatné věci se ději v dobách, kdy z nich můžeme těžit zkušenosti. Věřím, že vše má svůj řád a rytmus a co se má stát, se prostě stane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano já věřím,věřím co se prostě má stát, stane se.Určitě jdou nějaké věci změnit,ale to základní je prostě někde napsané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedokazu jednoznacne odpovedet… ![]()
Neverim tomu, ze vse co se v mem zivote deje, je uz predem dane… nicmene treba verim, ze s nekym jsem se „mela potkat“, nebo se nektere veci „mely stat“… aby se od toho mohlo odvijet plno dalsich zivotnich kapitol, prihod a prilezitosti… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano. Věřím na osud. Ale taky vím, že spoustu věcí můžu ovlivnit. Např. nechovám se tak, že chodím přes cestu na červenou s tím, že jestli mě má zajet auto tak mě stejně zajede - to ne. (jen příklad, docela hloupý, nic lepšího mě momentálně nenapadlo
) Chovám se podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a o věcech, které nemohu ovlivnit vím, že tak se měly stát..
Příspěvek upraven 12.02.12 v 21:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tedy na osud verim! Nebudu to vic rozebirat, ale proste verim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kačka25 píše:
Ja tedy na osud verim! Nebudu to vic rozebirat, ale proste verim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím a to velmi silně, ten kdo umí rozkrýt osudy jiných třeba z karet, tak mě v tom nevědomky utvrdil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na osud věřím. A věřím i v to, že taky hodně záleží na našich rozhodnutích a podle nich se pak odvíjí náš další osud
. No prostě, že je víc cest, kterými se můžeme dát
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já na náhody nevěřím, podle mě nic nemůže být náhoda, ale že bych věřila na osud, že určité věci máme v životě natvrdo a nezvratně dané, tak to taky ne
věřím ale, že všechno co se nám v životě děje má nějaký význam a smysl a taky na to, že život můžeme ovlivnit svýma myšlenkama a taky věřím na intuici a nějaky vnitřní hlas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit