Věříte na osud?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Dueliola to s těmi úrazy a nehodami je zajímavé…
jen přemýšlím jestli když se skoro vždycky spálím o troubu (tchyni na oběd nezvu) tak to má nějaký skrytý význam… nebo jsem jen grmlavá pokud jde o pečení.. ![]()
Jinak určitě věřím na osud protože mám určitě anděle strážné… a osud je ke mě vlídný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sweet78 ono je na netu hodně zajímavých veci, které je potřeba brat s rezervou.
V tom odkazu je, ze si něčím vnitřně ubližuješ, když se spálíš, tak možná bude stačit byt opatrnější i v maličkostech, at si neublizujes svou gramlavosti
- Citovat
- Upravit
Mě by třeba zajímalo i to, proč když zrovna začnu něco řešit a jdu třeba sem na emimi, tak vidím, že někdo už diskuzi s takovým tématem založil, to se mi stalo několikrát..Nebo potřebuji odpověd na něco důležitého v mém životě a zrovna někoho potkám, kdo mi ukáže cestu a přitom o tom vůbec neví…a taková ta klasika-na někoho myslím a jde naproti mě apod apod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není osud, ale zákon rezonance. Na osud jako takový, tak jak je chápán, čili cosi daného a nevyhnutelného, nevěřím. Svůj „osud“ si tvoříme každou sekundou prožitou ted, ted, ted… každou myšlenkou, slovem, činem…
Když někdo věří na osud, staví se automaticky do role oběti, loutky…
- Citovat
- Upravit
Zajímavá diskuze, jak bude víc čas pročtu si ji…mno co já, já vím, že náhody neexistujou a všechno je tak jak má být
s tím, že na vše se dá dívat ze spousty úhlů a každý máme spousty cest - je jen na nás kterou se vydáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osud je cesta… neco jako koleje… jsou pevne dane, ale jakym smerem vlak pojede, a v jake stanici zastavi a kterou prejede, to maji lide z velke casti v rukou; vetsi, nez si mnozi mysli. Ale nektere veci ovlinit nemuzeme (to, jak lezi koleje).
- Citovat
- Upravit
@Markéta Fe @SlecnaSally ohledne toho, ze uz diskuze existuji, bych na rezonanci moc nesazela, spis se tu probiralo snad uz temer vsechno.Ale to, ze kdyz na neco myslim, neco resim a vymyslim a pak mi prijde do cesty presne to co potrebuju, to uz jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na osud věřím, ale ne ve stylu „co se má stát, stane se“ a že nic ze svého života neovlivníme, tomu nevěřím. Například věřím, že jsem měla potkat svého nynějšího manžela, ale to že jsme teď spolu, jsme si „zasloužili“ jen my dva. Ale to, že jsme se potkali, je osud ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja snad i zacnu, a jen diky poslednim pocitovym zalezitostem..ale i tak vetsina je na nas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlecnaSally píše:
Mě by třeba zajímalo i to, proč když zrovna začnu něco řešit a jdu třeba sem na emimi, tak vidím, že někdo už diskuzi s takovým tématem založil, to se mi stalo několikrát..Nebo potřebuji odpověd na něco důležitého v mém životě a zrovna někoho potkám, kdo mi ukáže cestu a přitom o tom vůbec neví…a taková ta klasika-na někoho myslím a jde naproti mě apod apod
To je zákon přitažlivosti
Na něco myslíš, to stejné přitahuješ. Nejhorší jsou takové ty dny blbec, kdy mě ráno něco rozhodí a pak už je celý den samá pohroma. Pročetla jsem toho hodně, prý je celý vesmír i myšlenky o přitažlivosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, věříte na znamení dané ze svíček? Já mám takovou tradici. Když je něco důležitého, výročí, narozeniny, nebo i výročí smrti tak za dotyčného zapálím svíčku. A většinou se na svíčce něco ukáže, něco co patří k tomu dotyčnému, za kterého ta svíčka hořela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Ahoj holky, věříte na znamení dané ze svíček? Já mám takovou tradici. Když je něco důležitého, výročí, narozeniny, nebo i výročí smrti tak za dotyčného zapálím svíčku. A většinou se na svíčce něco ukáže, něco co patří k tomu dotyčnému, za kterého ta svíčka hořela.
Můžeš to nějak přiblížit? Čeho na té svíčce si všímáš? Já zapaluju svíčky za zemřelé, ale nikdy jsem tu svíčku nijak nepozorovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj otec včera slavil 60 let. Lépe řečeno proběhla oslava, ve skutečnosti má narozeniny až za dva dny. Hoří za něho svíčka a čekám co bude. Všímám si různých tvarů a znamení. Pak si je vyfotím a postupem času se ukáže, co tím svíčka chtěla říct. Většinou svíčka nekecá, ale chce to si znamení správně vyložit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná bys měla
Myslím, že každé „proč“ má své „protože“. Nemoci a úrazy jsou upozornění, že je něco v našem životě špatně, něco potřebuje opravit, dořešit aby se to už nemuselo vracet.
Zkus si najít něco o etikoterapii, duševních a psychických příčinách nemocí. Třeba toto jsem vygooglila k úrazům, nehodám…
http://www.avenna.cz/…-ho-zpusobil
http://www.celostnimedicina.cz/