Sen o domě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
sen o domě
Ahojky, mám dotaz mé mamce se dnes v noci zdál sen.
Zdálo se jí, že žili celá rodina v jiném domě. V novém přízemním domku (teď bydlí v RD s dědou). Nevíte co by to mohlo znamenat?? Koukala jsem do snáře ale nic jsem nenašla.
P.S. Mamka splácí nějaké dluhy. Takže na jiný dům nemá ani pomyšlení.
Nemohlo by to znamenat nějaký zisk financí? Díky moc
Já vím, blbé téma pro diskusi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ve snech se nevyznám, ale nemůže to prostě být tak, že po novém domě a samostatném bydlení touží tolik, že se jí o tom zdá? Mě se to tak stává, že se mi zdá o věcech, které si přeji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nu tomu moc nevěřím. Mamka je spokojená, nevadí jí, že bydlí s dědou… Svým otcem. mají každý své patro. Do zelí si nelezou. Naši mají svůj klid a děda s jeho ženou mají svůj klid. A s bydlením, jako domem jsou také spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak mě zase napadá,, nevím jestli je maminka věřící na minulé životy, ale tady bych to viděla tak, že ten dům prostě měla v minulém životě, nebo bude mít v budoucím
Ono to fotogenicky zůstává v paměti a ve snech se nám to pak zdává. Aspoň já na to věřím, nevím jak maminka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:
Ahoj, tak mě zase napadá,, nevím jestli je maminka věřící na minulé životy, ale tady bych to viděla tak, že ten dům prostě měla v minulém životě, nebo bude mít v budoucímOno to fotogenicky zůstává v paměti a ve snech se nám to pak zdává. Aspoň já na to věřím, nevím jak maminka
Tak povím, že mamka na tohle věří. Je to čarodějnice každým coulem. Jen ve snech se nevyzná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pesee23 píše:Tak to jsme doma pakVanesanka píše:Tak povím, že mamka na tohle věří. Je to čarodějnice každým coulem. Jen ve snech se nevyzná.
Ahoj, tak mě zase napadá,, nevím jestli je maminka věřící na minulé životy, ale tady bych to viděla tak, že ten dům prostě měla v minulém životě, nebo bude mít v budoucímOno to fotogenicky zůstává v paměti a ve snech se nám to pak zdává. Aspoň já na to věřím, nevím jak maminka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anebo ještě pak toto: Dům pěkný a velký viděti – započneš obchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A celé ze snáře tady
ům bourat viděti – odstranění nějaké překážky, stavěti – do lepšího stavu přijíti, hořet viděti – nenadálé štěstí,
Dům pěkný a velký viděti – započneš obchod
Dům chatrný – nemoc a smrt
Dům stavěti vlastníma rukama – budeš nemocný aneb umřeš, též škoda a neštěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:
Jinak supér téma- taky se o to zajímám![]()
Tak jsem z toho jelen jak Paleček ještě víc
Mamka je na MD. Tak nevím, co by dělala za obchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se počítá i do budoucna, na to pozor- kdo ví, co bude za 5-10 let? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:
Tak to se počítá i do budoucna, na to pozor- kdo ví, co bude za 5-10 let?
Bohužel vím, mamka má za sebou velmi neúspěšné podnikání a tak vím, že obchod nehrozí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bych řekla že to byl jen sen ![]()
Já na tohle nevěřim ale věřim že každý si nějaký ten smysl co by to mohlo být najde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit