Ryby nebo beran?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
613
20.1.12 22:25

Ryby nebo beran???

Ahoj!Včera bylo naší Thee 10 měsíců a já si začínám všímat čím dál víc, že z ní roste osobnost s velkým O :) Chci se zeptat těch co se zabýváte astrologií.Malá je narozená 19.3. a mě by zajímalo, které znamení jí ovlivňuje více zda ryby nebo beran(který začíná někdy 20.3. jinde 21.3.).Prostě jak je to s lidmi narozenými na přelomu znamení, zatím s tím nemám zkušenost :think: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
20.1.12 22:31

Dost záleží v čem má malá ascendent ;) . Není to jen o slunečním znamení ale o celkovém rozmístění planet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 22:33

Jo a jinak Ti řeknu, že já jsem ve znamení ryb a jako dítě jsem byla pěkný svéráz. Trucovitá, tvrdohlavá, vše muselo být po mojem. Ryby jsou zvláštní v tom, že jsou posledním znamením zvěrokruhu a od každého znamení mají kousek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.1.12 22:35
Kallkapa píše:
Jo a jinak Ti řeknu, že já jsem ve znamení ryb a jako dítě jsem byla pěkný svéráz. Trucovitá, tvrdohlavá, vše muselo být po mojem. Ryby jsou zvláštní v tom, že jsou posledním znamením zvěrokruhu a od každého znamení mají kousek ;)

Ascendent má ve střelci :roll: Jinak na malou sedí to co píšeš, proto mi příjde, že je spíš do berana, ale taky je hodně citlivá a plačtivá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 22:38
Majkla píše:
Kallkapa píše:
Jo a jinak Ti řeknu, že já jsem ve znamení ryb a jako dítě jsem byla pěkný svéráz. Trucovitá, tvrdohlavá, vše muselo být po mojem. Ryby jsou zvláštní v tom, že jsou posledním znamením zvěrokruhu a od každého znamení mají kousek ;)
Ascendent má ve střelci :roll: Jinak na malou sedí to co píšeš, proto mi příjde, že je spíš do berana, ale taky je hodně citlivá a plačtivá..
:mrgreen: Taky mám ascendent ve střelci :dance: Plačtivá a citlivá, to sedí dokonale :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 22:41

Jediné co můžu dodat - To si s malou teda užiješ !! :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
20.1.12 22:47

Tak já se v tom nevyznám, ale jsem ryba a řeknu vám… hrůza. Do nedávna bych si nechala líbit kde co… pak jsem se otřepala a je ze mě naopak pěkná můra. Mám svůj názor, jsem trucovitá, tvrdohlavá, ale zároveň i částečně to co předtím, takže citlivá, hodně přátelská.
Já bych dítě v rybě nechtěla. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.1.12 22:56
Kallkapa píše:
Jediné co můžu dodat - To si s malou teda užiješ !! :roll: :mrgreen:

Počkééééj to mi nemůžeš udělat todleto :mrgreen: Já potřebuji slyšet víc podrobností, na co se mám připravit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.1.12 22:58
Aniralk píše:
Tak já se v tom nevyznám, ale jsem ryba a řeknu vám… hrůza. Do nedávna bych si nechala líbit kde co… pak jsem se otřepala a je ze mě naopak pěkná můra. Mám svůj názor, jsem trucovitá, tvrdohlavá, ale zároveň i částečně to co předtím, takže citlivá, hodně přátelská.
Já bych dítě v rybě nechtěla. :oops: :lol:

No holky vy mi dáváte :zed: Já jsem ve lvu a tak mě často její chování dost rozhodí :oops: No potěš koště :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 23:04
Majkla píše:
Kallkapa píše:
Jediné co můžu dodat - To si s malou teda užiješ !! :roll: :mrgreen:
Počkééééj to mi nemůžeš udělat todleto :mrgreen: Já potřebuji slyšet víc podrobností, na co se mám připravit???

Na co se máš připravit ? Jako dítě do cca 5 let jsem byla děsně ale fakt přímo úděsně trucovitá a tvrdohlavá. Zároveň strašně stydlivá a plačtivá. Později strašně manipulovatelná - což je nevýhoda v pubetě různé bandy atd..Teď jsem myslím nezávislá, soběstačná, mám svůj názor a nenechám se ovlivnit. ALE k tělu si nepustím jen tak někoho, jsem ostražitá, skrývám před lidma jakoby své „já“ prostě mám potřebu se jakýmsi způsobem „chránit“. Pro okolí jsem vrba - každý mi řekne své největší tajemství - ale já ho neřeknu nikomu. Mám ráda společnost ale ve společnosti jsem spíše „nekomunikativní“ - mohlo by se zdát. Ostatní jsou se mnou rádi a až po veeelmi dlouhém čase jim dojde, že já vím o nich vše a oni o mě velmi málo :mrgreen: . Přiznám se, dítě v rybě bych dobrovolně taky nechtěla :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.1.12 23:10

Holky, jak se zjistí ascendent? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
20.1.12 23:14
Nainuva píše:

No to by mě taky zajímalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 23:15
Nainuva píše:

Zkusila jsem to teď tady, a tato stránka mi to vypočítala správně - tak zkus (snad to nebyla náhoda :mrgreen: )

Příspěvek upraven 20.01.12 v 23:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 23:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
20.1.12 23:17

http://ascendent.najdise.cz/
tohle jsem našla, takže my máme taky Rybu s ascendentem ve Štíru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat