Ryby nebo beran?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ryby nebo beran???
Ahoj!Včera bylo naší Thee 10 měsíců a já si začínám všímat čím dál víc, že z ní roste osobnost s velkým O
Chci se zeptat těch co se zabýváte astrologií.Malá je narozená 19.3. a mě by zajímalo, které znamení jí ovlivňuje více zda ryby nebo beran(který začíná někdy 20.3. jinde 21.3.).Prostě jak je to s lidmi narozenými na přelomu znamení, zatím s tím nemám zkušenost
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dost záleží v čem má malá ascendent
. Není to jen o slunečním znamení ale o celkovém rozmístění planet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jinak Ti řeknu, že já jsem ve znamení ryb a jako dítě jsem byla pěkný svéráz. Trucovitá, tvrdohlavá, vše muselo být po mojem. Ryby jsou zvláštní v tom, že jsou posledním znamením zvěrokruhu a od každého znamení mají kousek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kallkapa píše:
Jo a jinak Ti řeknu, že já jsem ve znamení ryb a jako dítě jsem byla pěkný svéráz. Trucovitá, tvrdohlavá, vše muselo být po mojem. Ryby jsou zvláštní v tom, že jsou posledním znamením zvěrokruhu a od každého znamení mají kousek
Ascendent má ve střelci
Jinak na malou sedí to co píšeš, proto mi příjde, že je spíš do berana, ale taky je hodně citlivá a plačtivá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:Kallkapa píše:Ascendent má ve střelci
Jo a jinak Ti řeknu, že já jsem ve znamení ryb a jako dítě jsem byla pěkný svéráz. Trucovitá, tvrdohlavá, vše muselo být po mojem. Ryby jsou zvláštní v tom, že jsou posledním znamením zvěrokruhu a od každého znamení mají kousekJinak na malou sedí to co píšeš, proto mi příjde, že je spíš do berana, ale taky je hodně citlivá a plačtivá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se v tom nevyznám, ale jsem ryba a řeknu vám… hrůza. Do nedávna bych si nechala líbit kde co… pak jsem se otřepala a je ze mě naopak pěkná můra. Mám svůj názor, jsem trucovitá, tvrdohlavá, ale zároveň i částečně to co předtím, takže citlivá, hodně přátelská.
Já bych dítě v rybě nechtěla.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kallkapa píše:
Jediné co můžu dodat - To si s malou teda užiješ !!![]()
Počkééééj to mi nemůžeš udělat todleto
Já potřebuji slyšet víc podrobností, na co se mám připravit???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aniralk píše:
Tak já se v tom nevyznám, ale jsem ryba a řeknu vám… hrůza. Do nedávna bych si nechala líbit kde co… pak jsem se otřepala a je ze mě naopak pěkná můra. Mám svůj názor, jsem trucovitá, tvrdohlavá, ale zároveň i částečně to co předtím, takže citlivá, hodně přátelská.
Já bych dítě v rybě nechtěla.![]()
No holky vy mi dáváte
Já jsem ve lvu a tak mě často její chování dost rozhodí
No potěš koště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:Kallkapa píše:Počkééééj to mi nemůžeš udělat todleto
Jediné co můžu dodat - To si s malou teda užiješ !!![]()
Já potřebuji slyšet víc podrobností, na co se mám připravit???
Na co se máš připravit ? Jako dítě do cca 5 let jsem byla děsně ale fakt přímo úděsně trucovitá a tvrdohlavá. Zároveň strašně stydlivá a plačtivá. Později strašně manipulovatelná - což je nevýhoda v pubetě různé bandy atd..Teď jsem myslím nezávislá, soběstačná, mám svůj názor a nenechám se ovlivnit. ALE k tělu si nepustím jen tak někoho, jsem ostražitá, skrývám před lidma jakoby své „já“ prostě mám potřebu se jakýmsi způsobem „chránit“. Pro okolí jsem vrba - každý mi řekne své největší tajemství - ale já ho neřeknu nikomu. Mám ráda společnost ale ve společnosti jsem spíše „nekomunikativní“ - mohlo by se zdát. Ostatní jsou se mnou rádi a až po veeelmi dlouhém čase jim dojde, že já vím o nich vše a oni o mě velmi málo
. Přiznám se, dítě v rybě bych dobrovolně taky nechtěla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nainuva píše:
Holky, jak se zjistí ascendent?
No to by mě taky zajímalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nainuva píše:
Holky, jak se zjistí ascendent?
Zkusila jsem to teď tady, a tato stránka mi to vypočítala správně - tak zkus (snad to nebyla náhoda
)
Příspěvek upraven 20.01.12 v 23:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://ascendent.najdise.cz/
tohle jsem našla, takže my máme taky Rybu s ascendentem ve Štíru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit