Žena beran a muž kozoroh
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žena beran a muž kozoroh
Ahoj ,funguje toto složení zvěrokruhu v realném životě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, no obecně si myslím, že se to říct nedá, ale u mě teda toto složení nefungovalo. Já jsem beran a můj bývalý přítel byl kozoroh, měl spoustu dobrých vlastností, ale prostě nám to dohromady nešlo, tehdy jsem si taky říkala, že tato znamení spolu prostě nevyjdou
- Citovat
- Upravit
Tak my jsme s manželem oba kozorozi a máme malého berana, tak jsem sama zvědavá, jak funguje dohromady tolik „kopytnatců“
zatím dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, mamka je beran a její přítel kozoroh a sou spolu 11 let
sice se samozřejmě občas nepohodnou,ale tj všude
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že ano
Také záleží na ascendetnech každého partnera. Já jsem beran (ale trochu střihlý s rybou) můj bývalý partner byl kozoroh. Vztah moc nefungoval, říkala jsem si, že kozoroha už nee no a co čert nechtěl, našla jsem si ho zase
Jsme s manželem 5 let, vztah je v pohodě, na všem se v klidu domluvíme, nehádáme se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ale to je taková kravina podle toho posuzovat vztah
poznáš sto beranů a každej bude jinej! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt si myslíš, že období narození ovlivní to, jestli si ti dva budou rozumět?
Kdyby ses ptala třeba: vydrží cholerik s absolutním melancholikem, byla by to jiná, ale taktO? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ester13 píše:
Kdyby ses ptala třeba: vydrží cholerik s absolutním melancholikem, byla by to jiná, ale taktO?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kozoroh a manžel beran a klape nám to - asi proto, že věřit na znamení je blbost
Opravdu toto někdo bere vážně při posuzování vztahu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak těžko poznat, jestli to bylo myšleno vážně nebo jen tak pro pobavení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No určitě tyto příspěvky nebudu brát vážně,ptám se jen ze zvědavosti,měla jsem kozoroha a nerozuměli jsme si,a ted mám taky kozoroha a taky to stojí za prd,s každým jiným se domluvím,ale s kozorohem se prostě nedomluvím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lastkecka píše:Ester13 píše:
Kdyby ses ptala třeba: vydrží cholerik s absolutním melancholikem, byla by to jiná, ale taktO?![]()
A který je který ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janinna23 píše:
Promiň, ale to je taková kravina podle toho posuzovat vztahpoznáš sto beranů a každej bude jinej!
To bude,ale určité charakteristické rysy tam můžou být..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Já jsem kozoroh a manžel beran a klape nám to - asi proto, že věřit na znamení je blbost![]()
Opravdu toto někdo bere vážně při posuzování vztahu?
To je jiná kapitola,má to být žena beran amuž kozoroh,nemůže to být naopak,protože žena beran a muž beran jsou jiní a kozorozi taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to obráceně, já jsem kozoroh, manžel beran. Ach ty rohy
, ale už spolu úspěšně bojujeme 6 let a rozhodně neplánujeme, že bychom dobojovali ![]()
Jinak moje maminka je beran, moje puberta byla pro nás dvě očistec, ale teď jsme nejlepší kamarádky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit