Žena beran a muž kozoroh

52
17.1.12 07:54

Žena beran a muž kozoroh

Ahoj ,funguje toto složení zvěrokruhu v realném životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.1.12 08:28

Ahoj, no obecně si myslím, že se to říct nedá, ale u mě teda toto složení nefungovalo. Já jsem beran a můj bývalý přítel byl kozoroh, měl spoustu dobrých vlastností, ale prostě nám to dohromady nešlo, tehdy jsem si taky říkala, že tato znamení spolu prostě nevyjdou

• Citovat
  • Upravit
3478
17.1.12 08:39

Tak my jsme s manželem oba kozorozi a máme malého berana, tak jsem sama zvědavá, jak funguje dohromady tolik „kopytnatců“ :lol: zatím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
17.1.12 08:40

ahojky, mamka je beran a její přítel kozoroh a sou spolu 11 let :palec: :palec: sice se samozřejmě občas nepohodnou,ale tj všude :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
17.1.12 08:51

Já myslím, že ano :) Také záleží na ascendetnech každého partnera. Já jsem beran (ale trochu střihlý s rybou) můj bývalý partner byl kozoroh. Vztah moc nefungoval, říkala jsem si, že kozoroha už nee no a co čert nechtěl, našla jsem si ho zase :mrgreen: Jsme s manželem 5 let, vztah je v pohodě, na všem se v klidu domluvíme, nehádáme se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.1.12 09:36

Promiň, ale to je taková kravina podle toho posuzovat vztah ;) poznáš sto beranů a každej bude jinej! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.1.12 09:39

Fakt si myslíš, že období narození ovlivní to, jestli si ti dva budou rozumět?
Kdyby ses ptala třeba: vydrží cholerik s absolutním melancholikem, byla by to jiná, ale taktO? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.1.12 09:46
Ester13 píše:
Kdyby ses ptala třeba: vydrží cholerik s absolutním melancholikem, byla by to jiná, ale taktO? :nevim:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.1.12 10:03

Já jsem kozoroh a manžel beran a klape nám to - asi proto, že věřit na znamení je blbost :mrgreen: :jazyk: Opravdu toto někdo bere vážně při posuzování vztahu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.1.12 10:07

Tak těžko poznat, jestli to bylo myšleno vážně nebo jen tak pro pobavení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.12 16:51

No určitě tyto příspěvky nebudu brát vážně,ptám se jen ze zvědavosti,měla jsem kozoroha a nerozuměli jsme si,a ted mám taky kozoroha a taky to stojí za prd,s každým jiným se domluvím,ale s kozorohem se prostě nedomluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.12 16:53
Lastkecka píše:
Ester13 píše:
Kdyby ses ptala třeba: vydrží cholerik s absolutním melancholikem, byla by to jiná, ale taktO? :nevim:
:pankac: :pankac:

A který je který ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.12 16:54
Janinna23 píše:
Promiň, ale to je taková kravina podle toho posuzovat vztah ;) poznáš sto beranů a každej bude jinej! ;)

To bude,ale určité charakteristické rysy tam můžou být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.12 16:56
Lizbeth píše:
Já jsem kozoroh a manžel beran a klape nám to - asi proto, že věřit na znamení je blbost :mrgreen: :jazyk: Opravdu toto někdo bere vážně při posuzování vztahu? :nevim:

To je jiná kapitola,má to být žena beran amuž kozoroh,nemůže to být naopak,protože žena beran a muž beran jsou jiní a kozorozi taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
17.1.12 17:00

U nás je to obráceně, já jsem kozoroh, manžel beran. Ach ty rohy :mrgreen:, ale už spolu úspěšně bojujeme 6 let a rozhodně neplánujeme, že bychom dobojovali :mrgreen:

Jinak moje maminka je beran, moje puberta byla pro nás dvě očistec, ale teď jsme nejlepší kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat