Splnil se vám někomu sen o těhotenství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Splnil se vám někomu sen?-těhotná
Poslední dobu se mi často zdává sen že čekám miminko mám v ruce i TT pozitivní už se vám sen někomu splnil?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
mně se splnil sen, který se mi zdál, když jsme čekala první dcerku, neustále dokola se mi zdálo, že se nám narodila holčička a taky nakonec narodila. Ale já měla první holčičku vysněnou, tak jsem si to asi podvědomě do těch snů připletla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teprve sen mám. A doufám, že se mi splní. Chtěl bych vidět svojí partnerku znovu těhotnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se ten sen zdál strašně dlouho i několikrát v týdnu ale přisuzovala jsem to tomu že jsme s manželem řešili další těhu a já že teda začnem ale až dýl ale díky tomu že obě děti byli vymodlené tak jsme si pozor nikdy nedávali
no a najednou zpoždění, měla jsem mít nástup do nemocnice s menšim a jsem byla naštvaná že určitě MS dostanu až tam a manžel se přiblble smál že jsem určitě těhu, no test vyšel pozitivně a já furt nevěřila ale pro klid jsem nasadila utrogestan a pak na UTZ doktorka taky nechápala a další týden bylo srdíčko a doktorka at tomu začnu věřit že jsem fakt těhotná
![]()
No ale většinou je ve snu to co si přejeme, třeba před lety po potratu se mě o těhu zdálo pořád
a pak v těhu zase co asi čekáme jo a ted před pár dny se mě zdálo o bazénu a krokodýlech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se mi třeba ten sen splni
no ale ani maličko tomu neveřím nechám to osudu.Moji tetě(je jako maminka moje)se zdalo už před 2 měsici že čekám mimi a nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se zdálo nejdřív o pozitivním TT, potom o tom, jak mám bříško a asi měsíc na to jsem otěhotněla. Ale kdo ví, jestli to byl splněný sen, nebo jestli se mi to zdálo, protože jsem si to přála
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přesně tak jsem to měla já sen o dvou TT pozitivní,pak i bříšku a nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda miminko neplánovali, ale v září se mi zdálo, že jsem těhotná a na výcházce se psem jsem potkala čápa - ze srandy povídám příteli:" Kdybych nebrala antikoncepci, tak bych si myslela, že jsem těhotná!"…taky že jsem byla, jen jsem to netušila, protože ani při braní antiko jsem nedostávala MS pravidelně. Bohužel ale jsme o mimčo přišli:-( Teď jsem 8 týdnů od revize a na dnešek se mi taky zdálo o pozitivním TT - psychika dokáže všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A porodní sny těhule máte?
Já jich pak pár v těhotenství měla a byly pěkně výživný ![]()
Jinak mojí babičce se prý zdálo, že otěhotněla a že jí panenka Maria ukazuje v náručí holčičku, pak zjistila, že je opravdu těhotná a byla z toho moje mamka
Ale spíš bych to přičítala přáním, tužbám…Babičce bylo tehdy už přes 35, miminko si moc přála, myslím, že už se nějaký ten pátek s dědou snažili, tomu už táhlo na 50.
A jinak se mi už před pár měsíci zdálo o pozitivním testu a zatím byli všechny negativní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mě se to splnilo. Zdál se mi sen, že mám jasné // na testu a byly tam
. Jenže pak to nedopadlo. Bohužel, od té doby už mám jen ten sen, ale realita je jiná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se zdávalo několik let, že držím v náručí miminko (většinou to byla holčička) a nikdy z toho nic nebylo.
A když jsem pak jako zázrakem otěhotněla, tak se mi o tom teda nezdálo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se krátce před začátkem snažení opakovaně zdálo, že kojím zrzavého chlapečka, ale to přičítám tikotu biologických hodin ![]()
(máme nezrzavou holčičku
)
Jo a ve snu jsem rodila několikrát a vždycky to byla brnkačka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit