Splnil se vám někomu sen o těhotenství?

14.1.12 17:45

Splnil se vám někomu sen?-těhotná

Poslední dobu se mi často zdává sen že čekám miminko mám v ruce i TT pozitivní už se vám sen někomu splnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3119
14.1.12 17:49

mně se splnil sen, který se mi zdál, když jsme čekala první dcerku, neustále dokola se mi zdálo, že se nám narodila holčička a taky nakonec narodila. Ale já měla první holčičku vysněnou, tak jsem si to asi podvědomě do těch snů připletla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 17:57

Já teprve sen mám. A doufám, že se mi splní. Chtěl bych vidět svojí partnerku znovu těhotnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 18:22

to je krasne, kdyz tohle napise chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
14.1.12 18:33

Mě se ten sen zdál strašně dlouho i několikrát v týdnu ale přisuzovala jsem to tomu že jsme s manželem řešili další těhu a já že teda začnem ale až dýl ale díky tomu že obě děti byli vymodlené tak jsme si pozor nikdy nedávali :mrgreen: no a najednou zpoždění, měla jsem mít nástup do nemocnice s menšim a jsem byla naštvaná že určitě MS dostanu až tam a manžel se přiblble smál že jsem určitě těhu, no test vyšel pozitivně a já furt nevěřila ale pro klid jsem nasadila utrogestan a pak na UTZ doktorka taky nechápala a další týden bylo srdíčko a doktorka at tomu začnu věřit že jsem fakt těhotná :lol: :lol:

No ale většinou je ve snu to co si přejeme, třeba před lety po potratu se mě o těhu zdálo pořád :( a pak v těhu zase co asi čekáme jo a ted před pár dny se mě zdálo o bazénu a krokodýlech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 18:42

Přesně tak je to od chlapa moc krásné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 18:44

Tak se mi třeba ten sen splni :)no ale ani maličko tomu neveřím nechám to osudu.Moji tetě(je jako maminka moje)se zdalo už před 2 měsici že čekám mimi a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
14.1.12 19:01

Mě se zdálo nejdřív o pozitivním TT, potom o tom, jak mám bříško a asi měsíc na to jsem otěhotněla. Ale kdo ví, jestli to byl splněný sen, nebo jestli se mi to zdálo, protože jsem si to přála :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 19:05

přesně tak jsem to měla já sen o dvou TT pozitivní,pak i bříšku a nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
14.1.12 19:12

My teda miminko neplánovali, ale v září se mi zdálo, že jsem těhotná a na výcházce se psem jsem potkala čápa - ze srandy povídám příteli:" Kdybych nebrala antikoncepci, tak bych si myslela, že jsem těhotná!"…taky že jsem byla, jen jsem to netušila, protože ani při braní antiko jsem nedostávala MS pravidelně. Bohužel ale jsme o mimčo přišli:-( Teď jsem 8 týdnů od revize a na dnešek se mi taky zdálo o pozitivním TT - psychika dokáže všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.1.12 19:12

A porodní sny těhule máte? :twisted: Já jich pak pár v těhotenství měla a byly pěkně výživný :jazyk:

Jinak mojí babičce se prý zdálo, že otěhotněla a že jí panenka Maria ukazuje v náručí holčičku, pak zjistila, že je opravdu těhotná a byla z toho moje mamka :mrgreen: Ale spíš bych to přičítala přáním, tužbám…Babičce bylo tehdy už přes 35, miminko si moc přála, myslím, že už se nějaký ten pátek s dědou snažili, tomu už táhlo na 50.
A jinak se mi už před pár měsíci zdálo o pozitivním testu a zatím byli všechny negativní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
14.1.12 19:22

Ahoj, mě se to splnilo. Zdál se mi sen, že mám jasné // na testu a byly tam :palec: . Jenže pak to nedopadlo. Bohužel, od té doby už mám jen ten sen, ale realita je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
14.1.12 19:26

Mně se zdávalo několik let, že držím v náručí miminko (většinou to byla holčička) a nikdy z toho nic nebylo. :? A když jsem pak jako zázrakem otěhotněla, tak se mi o tom teda nezdálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
14.1.12 20:08

Mně se krátce před začátkem snažení opakovaně zdálo, že kojím zrzavého chlapečka, ale to přičítám tikotu biologických hodin :-)
(máme nezrzavou holčičku ;) )

Jo a ve snu jsem rodila několikrát a vždycky to byla brnkačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 20:10

to ja jsem se po porodnich snech vzbudila vzdycky zpocena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek