Ryby nebo beran?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mersii píše:
takze protoze se nas malej narodil taky 19.3. pred temi deseti mesici a hned v uvodu jsem si neprecetla to, co jsem chtela slyset, tak se to raci ani dal cist nebudu![]()
nas malej byl jako miminko uplne dokonalej, ale to co z nej roste ted.. hruuuza a des
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:mersii píše:
takze protoze se nas malej narodil taky 19.3. pred temi deseti mesici a hned v uvodu jsem si neprecetla to, co jsem chtela slyset, tak se to raci ani dal cist nebudu![]()
nas malej byl jako miminko uplne dokonalej, ale to co z nej roste ted.. hruuuza a des
![]()
![]()
Bereš mi slava z pusy, jako bys mluvila o naší Thei
Imrvére mi visí na nohavici, ukňouraná, lítostivá prostě děs
a tááák hodné miminko to bylo, každý záviděl
jo, presne. sousedi se nas dokonce i ptali, jestli nam ho nevychovava nekdo jiny, protoze ho jeste ani neslyseli a ted? „uz se vam rozplakal ze?“
vecně protivnej, porad jen řve,se vsim třískne rovnou o zem, taky mi vecne visi u nohavic. nic nemuzu delat, musim se venovat jen mu, ale stejne rve jak tur. tak jsem si rikala, ze to budou treba zuby, ale kdyz jsem to resila i s dětskou, tak mi rekla, ze kdyby to byly zuby, tak mi tak nevivadi uz přes 3 tydny.. bože, snad to ty nase „andilky“ brzo prejde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mersii píše:Majkla píše:jo, presne. sousedi se nas dokonce i ptali, jestli nam ho nevychovava nekdo jiny, protoze ho jeste ani neslyseli a ted? „uz se vam rozplakal ze?“mersii píše:
![]()
![]()
vecně protivnej, porad jen řve,se vsim třískne rovnou o zem, taky mi vecne visi u nohavic. nic nemuzu delat, musim se venovat jen mu, ale stejne rve jak tur. tak jsem si rikala, ze to budou treba zuby, ale kdyz jsem to resila i s dětskou, tak mi rekla, ze kdyby to byly zuby, tak mi tak nevivadi uz přes 3 tydny.. bože, snad to ty nase „andilky“ brzo prejde
![]()
![]()
No jasně, ta naše dračice taky se vším tříská o zem
to je nejoblíbenější zábava a jak se vzteká když jí něco nedovolíme, či zakážeme, no to jí nepoznávám
Nejvíc mě na sobě štve, že většinou vyhraje malá
prostě nejsem důsledná a povolím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
majklo tak to my mame 2 varianty toho co se bude dit, kdyz mu neco zakazem - bude se teda zacne nehorazne vztekat a prohybat do mostu nebo se zacne smat, krout hlavou ze ne ne ale just to bude s usmevem delat dal a cekat co se bude dit
ja teda sem tam taky povolim,aby bylo aspon chvilka ticha bez kriku, ale vetsinou se teda snazim odpoutat pozornost jinam. bohuzel ne vzdy to zabere.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xxpetka píše:kkkristynka píše:Jéé, to je malej taky, tak co ses dozvěděla, co nás čeká???
Jo, a malej je ryba se stirem - bezva kombinace
No ono zalezi jeste na case, miste narozeni a numerologii podle jmena, ale to zakladni bude stejny. Jsou to.straaaaaasne citlivi tvorecci, ALE s tvari hrace pokeru. Takze bacha na ne - se muze zdat, ze jsou v pohode a oni jsou mezi tim v dusicce uplne na dne - to asi bude v puberte zahul ![]()
No a prej je tam sklon utikat od reality do snu…rikala, ze to je sice fajn, ale ze to nesmi prehanet. Taky mluvila o tom, ze bude mit sklony veci vzdavat a ztezovat si, jak se vsem okolo dari lip a on je ten chudacek, proti kterymu se vse spiklo. To v nem mame od mala lamat a snazit se, abychom mu ukazali, ze se staci trochu posnazit a taky to pujde…
Mluvila o vnitrnim rozporu - na jednu stranu mu bude v kolektivu fajn, ale na druhou zas bude utikat do svoji samoty a bude potrebovat rozjimat v klidu ![]()
No proste je toho spousta, co mi rekla. Asi to nebudete mit stejny uplne do puntiku, ale hlavni rysy zustanou. Tak pren hlavne furt ukazovat, ze ho mame radi a vest ho dusledne k cklevedomosti a vytrvalosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jako dítě ryba špatně snášela jakýkoliv škaredý pohled, hned jsem brečela, doslova mi to trhalo srdce, prostě strááášně přecitlivělá
Moc jsem si brala třeba když dostal spolužák pětku tak mi to bylo líto
Nebo na hudebce, když někdo zpíval falešně, jsem se cítila trapně.. Mamka mi nemohla ani říkat pohádky, protože jsem se rozbrečela hned na začátku když král vyhodil Marušku ze zámku, a šťastného konce jsem se nedočkala. Radši mi jen zpívaly
Postupem času jsem se nějak obrnila,ale malou rybu bych doma moc nechtěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:mersii píše:
![]()
![]()
Já mám dceru taky Rybu (23.2.),a jakýkoliv problém řeší brekem,je neskutečně uknouraná
Jako miminko byla hodné a veselé dítě ![]()
Doufám,že z toho vyroste,protože někdy je to fakt o nervy. V kolektivu si nechá všechny hračky sebrat a pak jen stojí a bulí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
burgundy píše:
Ahoj, já jako dítě ryba špatně snášela jakýkoliv škaredý pohled, hned jsem brečela, doslova mi to trhalo srdce, prostě strááášně přecitlivěláMoc jsem si brala třeba když dostal spolužák pětku tak mi to bylo líto
Nebo na hudebce, když někdo zpíval falešně, jsem se cítila trapně.. Mamka mi nemohla ani říkat pohádky, protože jsem se rozbrečela hned na začátku když král vyhodil Marušku ze zámku, a šťastného konce jsem se nedočkala. Radši mi jen zpívaly
Postupem času jsem se nějak obrnila,ale malou rybu bych doma moc nechtěla
Jezisi, to budeme mit dkma jeste veselo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přesně to co napsala kkkristynka jsem byla já! Úplně to na mě sedí. Prostě ryba jak vyšitá??? Tvářila jsem se znalecky, ale uvnitř jsem byla na dně. Taky to nedopadlo vše nejlíp… .
Prostě pokud se z vašeho dítěte stane opravdu ryba, dejte mu holky volnost, ať si nepříde utlačované, ale zároveň ho opečovávejte jako oko v hlavě, ať si nepřijde samo a ví, že má podporu. U mě stačila jedna věta a 8 let jsem byla na dně každý den.
Ale já tvrdím, že znamení ovlivňuje člověka hodně, ovšem může za to i výchova, chování v rodiče, chování okolí, kamarádi, škola… . Nevyberete se. Prostě co se má stát stane se.
Pevné nervy. ![]()
Holky budu mít Raka. Co myslíte???
Četla jsem, že se hodně podobý rybám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mersii píše:majklo tak to my mame 2 varianty toho co se bude dit, kdyz mu neco zakazem - bude se teda zacne nehorazne vztekat a prohybat do mostu nebo se zacne smat, krout hlavou ze ne ne ale just to bude s usmevem delat dal a cekat co se bude dit
ja teda sem tam taky povolim,aby bylo aspon chvilka ticha bez kriku, ale vetsinou se teda snazim odpoutat pozornost jinam. bohuzel ne vzdy to zabere..
HA tohle nám taky dělá, já říkám nenene tytyty a ona kroutí hlavou jako, že ví, že nenene a směje se mi do obličeje
Docela bych potřebovala někde sehnat nějaký manuál na takovéhle „komplikované“ dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aniralk píše:
Tak přesně to co napsala kkkristynka jsem byla já! Úplně to na mě sedí. Prostě ryba jak vyšitá??? Tvářila jsem se znalecky, ale uvnitř jsem byla na dně. Taky to nedopadlo vše nejlíp… .
Prostě pokud se z vašeho dítěte stane opravdu ryba, dejte mu holky volnost, ať si nepříde utlačované, ale zároveň ho opečovávejte jako oko v hlavě, ať si nepřijde samo a ví, že má podporu. U mě stačila jedna věta a 8 let jsem byla na dně každý den.
Ale já tvrdím, že znamení ovlivňuje člověka hodně, ovšem může za to i výchova, chování v rodiče, chování okolí, kamarádi, škola… . Nevyberete se. Prostě co se má stát stane se.Pevné nervy.
Holky budu mít Raka. Co myslíte???Četla jsem, že se hodně podobý rybám.
Díky za potvrzení - snad ho nějak zvládneme ![]()
Co se raků týče, tak já jsem rak a paní astroložka mi řekla, že ať nemám strach, že to máme s Matýskem hodně podobné a že mu budu rozumět. Takže si myslím, že byste to mohli mít s Tvým malým ráčkem podobně. Že mu budeš rozumět. A přístup, který jsi napsala o rybách myslím bude platit i na raky. Taky jsem potřebovala mít vždy pocit, že si diktuju život sama a jsem nezávislá, ale na druhou stranu tam byla velká potřeba cítit v zádech teplo domova a lásku
Já tam mám teda ještě lunu ve lvu a tak tam je občas touha si něco dokazovat… Ale ta račí potřeba hýčkat a být hýčkána je silná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:mersii píše:HA tohle nám taky dělá, já říkám nenene tytyty a ona kroutí hlavou jako, že ví, že nenene a směje se mi do obličejemajklo tak to my mame 2 varianty toho co se bude dit, kdyz mu neco zakazem - bude se teda zacne nehorazne vztekat a prohybat do mostu nebo se zacne smat, krout hlavou ze ne ne ale just to bude s usmevem delat dal a cekat co se bude dit
ja teda sem tam taky povolim,aby bylo aspon chvilka ticha bez kriku, ale vetsinou se teda snazim odpoutat pozornost jinam. bohuzel ne vzdy to zabere..
Docela bych potřebovala někde sehnat nějaký manuál na takovéhle „komplikované“ dítě
ja teda na ty horoskopy moc neverim, prectu si to vzdycky jen tak ze zajimavosti, at vim „co me ceka a nemine“ , ale tohle je uz fakt nejaky divny
no, myslim ze by nekdo mel opravdu popremyslet nad nejakym tim manualem. věřím, ze by sel na dračku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:chuanitka píše:Narodila se v 15:30..Majkla píše:kazdy rok je to troch jinak. Takze se narodila 19.3.2011? A v kolik hodin?
Ahoj!Včera bylo naší
Thee 10 měsíců a já si začínám všímat čím dál víc, že z ní roste osobnost s velkým OChci se zeptat těch co se zabýváte astrologií.Malá je narozená 19.3. a mě by zajímalo, které znamení jí ovlivňuje více zda ryby nebo beran(který začíná někdy 20.3. jinde 21.3.).Prostě jak je to s lidmi narozenými na přelomu znamení, zatím s tím nemám zkušenost
Díky.
Takže Ryby, v roce 2011 přešlo Slunce do Berana až 21.3.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:mersii píše:HA tohle nám taky dělá, já říkám nenene tytyty a ona kroutí hlavou jako, že ví, že nenene a směje se mi do obličejemajklo tak to my mame 2 varianty toho co se bude dit, kdyz mu neco zakazem - bude se teda zacne nehorazne vztekat a prohybat do mostu nebo se zacne smat, krout hlavou ze ne ne ale just to bude s usmevem delat dal a cekat co se bude dit
Docela bych potřebovala někde sehnat nějaký manuál na takovéhle „komplikované“ dítě
To mi dělá dcera Váhy taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co znamená ta luna?
Já tomu až tak nerozumím. ![]()
Ale těší mě, co napsala kkkristynka.
Snad si budeme rozumět s malým/malou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit