Ryby nebo beran?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
škoda, že nevím svou přesnou hodinu narození
jen že to bylo kolem poledne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nainuva píše:škoda, že nevím svou přesnou hodinu narození
jen že to bylo kolem poledne
To ti nepomůže, musíš to vědět přesně..smůla no.. mamča si už nepamatuje? Moje má na to pamatováka (zabývá se astrologií atd..) plus mám album s fotkama s textem psaným v porodnici i s časem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím se jí zítra zeptat, ale uplně přesně to asi vědět nebude
leda bych se zkusila zeptat na matrice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nainuva píše:
Zkusím se jí zítra zeptat, ale uplně přesně to asi vědět nebudeleda bych se zkusila zeptat na matrice
Tam to bohužel taky není přesně.. plus mínus půl hodinka.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já byla něco jako Kallkapa. Jako dítě jsem byla tvrdohlavá, ale zároveň zranitelná. V pubertě jsem se uzavřela do sebe a měla psychické problémy, které jsem musela začat léčit. Potom mě to tak nějak naučilo, že život je ku*va a začala jsem bojovat. Nyní jsem urážlivá, občas plačtivá, mám svůj názor, jsem tvrdohlavá, bez sebedůvěry, ale zároveň mám prostě jasno, co chci. Lidem se moc neotvírám, ale jsem ukecaná. Mám kolem sebe furt ty samé lidi a nějak nevyhledávám nové. Prostě ryba co si nabila pusu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://ascendent.najdise.cz/?…
Takhle jsem dopadla a je to vtipné. Malé se narodí v Raku. Ale co to znamená nemám páru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ja jsem se narodila 23.3.1982 7.30 rano v Kromerizi a jsem pet dni prenasena. Takze jsme prenasena ryba. Ovlivnuji me obe znameni. Obcas dokazu byt hodne tvrdohlava, ale hodne mam i z ryby.. Kdybych se mela priklonit k jednomu znameni tak asi k rybe.
Podle tech stranek mam Ascedent v Rybe.. co to vlastne znamena?
a cekame miminko s terminem 19.4.. takze na rozhrani berana a byka.. tak jsme zvedava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám termín na 3.7.2012.
A ano, co znamená ten ascedent?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aniralk píše:
Tak já mám termín na 3.7.2012.A ano, co znamená ten ascedent?
Vždyť to je napsané v těch odkazech, i v tom co si dávala ty, tak proč si to nepřečtete? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ascendent je východní bod horoskopu. Spolu s Descendentem, který byl na obzoru na západě, vytváří v grafickém znázornění horoskopu osu, která spojuje dvě protilehlá znamení. V bodě Ascendentu si uvědomujeme především sebe, v bodě Descendentu toho druhého.
Znamení na Ascendentu, případně planeta, která se v jeho blízkosti nachází, symbolizuje způsob, jak se člověk projevuje a působí na své okolí, jak se snaží najít svou identitu a s čím nebo s kým se ztotožňuje. Představuje touhu, s níž přicházíme na svět, téma, jež máme ve svém životě naplnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, když už jsme tady v těch horoskopech, tak trošku z jiného soudku. Já jsem štír a moje mamka lev. Celý život boje, nepochopení, prostě děs. Tak jsem si řekla, že lva si určitě nevezmu. A? Potkala jsem ho a od prvního dne jsme spolu. Proč? Protože oba máme ascendenty v rybách
Předtím bych nevěřila, že ten ascendent dokáže člověka tak ovlivňovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Descendent, který leží vždy v protilehlém znamení než Ascendent, vypovídá o tom, jaký druh lidí a vztahů přitahujeme. Descendent také představuje tu část naší osobnosti, kterou si sami neuvědomujeme nebo potlačujeme, ale máme tendenci vidět tyto vlastnosti u druhých, ať už jsou pozitivní nebo negativní. Ukazuje cestu, kterou se ubírat, pokud chceme hledat partnera nebo zlepšovat jakýkoli vztah s druhým člověkem. Čím více se člověk hlásí k tomu, co představuje znamení na jeho Descendentu, a čím méně to bude připisovat druhému, tím lépe se spojí, shodne a sladí s partnerem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to četla, ale chtěla jsem to vysvětlit jak dítěti. ![]()
Já ryba-mamka štír. Hrůůůza. My dvě se časem zabijeme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kallkapa, ja to samozdrejme cetla..
![]()
Ja jsem narozena ve znameni Berana ale jsem pet dni prenasena, takze jsem se mela puvodne narodit jako Ryba. Ascedent mam Rybu.
Takze jsem Beran v ascedentu Ryba nebo Ryba v ascedentu Ryba? Jde aby bylo stejne znameni i ascedent?
Jinak je to vse strasne zajimave.
Jsem zvedava zda se nas syn narodi jako Beran nebo Byt. Termin mame 19.4 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit