Ryby nebo beran?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak to je přesně já taky ryba na všechno citlivá a utáhnete mě na rohlíku.já jako mimino totálně klidné.strašně s každým cítím a chci pomoci všem.já se narodila večer cca kolem 17 hod, ale kdy se bude chtít tomu mímu beranu ven to teda nevím.ale bude to zajímavé, také jsem hodně slyšela o beraních dětičkách,kamarádka má taky dítě v beranu a ten je teda tvrdohlavej i po ní teda částečně ale i tak.boj s jídlem třeba co měla neskutečný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:Majkla píše:Takže Ryby, v roce 2011 přešlo Slunce do Berana až 21.3.chuanitka píše:Narodila se v 15:30..Majkla píše:kazdy rok je to troch jinak. Takze se narodila 19.3.2011? A v kolik hodin?
Ahoj!Včera bylo naší
Thee 10 měsíců a já si začínám všímat čím dál víc, že z ní roste osobnost s velkým OChci se zeptat těch co se zabýváte astrologií.Malá je narozená 19.3. a mě by zajímalo, které znamení jí ovlivňuje více zda ryby nebo beran(který začíná někdy 20.3. jinde 21.3.).Prostě jak je to s lidmi narozenými na přelomu znamení, zatím s tím nemám zkušenost
Díky.
Děkuju, že jsi mi to zjistila a chci se zeptat co z toho vyplývá, že bude tedy spíš ryba???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jeee tak Olda se narodil taky 19.3.
kdyz jsem otehotnela, tak jsem si vic prala holku, rikala jsem si kluka a jeste berana
(TP byl totiz az 30.3.), ale Olda se rozhodl pro ryby ![]()
ale jsem spokojena, zatim mi Olda prijde jako velkej pohodar, oproti Rozarce je vecne usmevavej a to, ze moc dobre vi, ze neco delat nema a s gustem to udela, pak se rozerve nebo ma dny, kdy mi visi na nohavicich, mi prijde proste normalni vyvoj, to delaji vsechny deti bez ohledu na to, v jakem jsou znameni
- Citovat
- Upravit
Majkla píše:chuanitka píše:Děkuju, že jsi mi to zjistila a chci se zeptat co z toho vyplývá, že bude tedy spíš ryba???Majkla píše:Takže Ryby, v roce 2011 přešlo Slunce do Berana až 21.3.chuanitka píše:Narodila se v 15:30..Majkla píše:kazdy rok je to troch jinak. Takze se narodila 19.3.2011? A v kolik hodin?
Ahoj!Včera bylo naší
Thee 10 měsíců a já si začínám všímat čím dál víc, že z ní roste osobnost s velkým OChci se zeptat těch co se zabýváte astrologií.Malá je narozená 19.3. a mě by zajímalo, které znamení jí ovlivňuje více zda ryby nebo beran(který začíná někdy 20.3. jinde 21.3.).Prostě jak je to s lidmi narozenými na přelomu znamení, zatím s tím nemám zkušenost
Díky.
![]()
Třeba tady: http://horoskop.php5.cz/index.php?…
Pak klikni v levém horním rohu na Sluneční znamení a máš tam i muž ryba, žena ryba, dítě ryba atd. A přečti si i o svém znamení, jestli to sedí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:Majkla píše:Třeba tady: http://horoskop.php5.cz/index.php?…chuanitka píše:Děkuju, že jsi mi to zjistila a chci se zeptat co z toho vyplývá, že bude tedy spíš ryba???Majkla píše:Takže Ryby, v roce 2011 přešlo Slunce do Berana až 21.3.chuanitka píše:Narodila se v 15:30..Majkla píše:kazdy rok je to troch jinak. Takze se narodila 19.3.2011? A v kolik hodin?
Ahoj!Včera bylo naší
Díky.
![]()
Pak klikni v levém horním rohu na Sluneční znamení a máš tam i muž ryba, žena ryba, dítě ryba atd. A přečti si i o svém znamení, jestli to sedí
Jo jasně, to už mám přečtené, ale myslím si, že když se narodila dva dny před beranem, tak, že to asi typická ryba prostě nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty jo, tady se to rozjelo uplně odborně ty diskuze o znamení, já jsem taky chtěla rybičku,ale to by se mímo muselo narodit o 14 dní dřív pomale, a to nevím zda chci.beranka máme jistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
R82 píše:
ty jo, tady se to rozjelo uplně odborně ty diskuze o znamení, já jsem taky chtěla rybičku,ale to by se mímo muselo narodit o 14 dní dřív pomale, a to nevím zda chci.beranka máme jistého.
No jistého není nic
Já měla mít taky beránka(TP 27.-29.3.) a rodila jsem 19.3. a ještě ke všemu to byl vyvolaný porod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:chuanitka píše:Jo jasně, to už mám přečtené, ale myslím si, že když se narodila dva dny před beranem, tak, že to asi typická ryba prostě nebudeMajkla píše:Třeba tady: http://horoskop.php5.cz/index.php?…chuanitka píše:Děkuju, že jsi mi to zjistila a chci se zeptat co z toho vyplývá, že bude tedy spíš ryba???Majkla píše:Takže Ryby, v roce 2011 přešlo Slunce do Berana až 21.3.chuanitka píše:Narodila se v 15:30..Majkla píše:kazdy rok je to troch jinak. Takze se narodila 19.3.2011? A v kolik hodin?
Ahoj!Včera bylo naší
Díky.
![]()
Pak klikni v levém horním rohu na Sluneční znamení a máš tam i muž ryba, žena ryba, dítě ryba atd. A přečti si i o svém znamení, jestli to sedí
Osobně si myslím, že když je Slunce v Rybách, tak to prostě Ryba je
Ale je to můj názor a nikomu ho nevnucuju
Ještě mám ráda teorie o dekanech, to podle mě sedí. A v neposlední řadě velkou roli hraje ascendent, Měsíc, Merkur… no prostě ostatní planety ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si to taky myslím, že další jako upřesnění dají ty planety prostě které se nabízejí.nejsi sama kdo si to myslí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Na co se máš připravit ? Jako dítě do cca 5 let jsem byla děsně ale fakt přímo úděsně trucovitá a tvrdohlavá. Zároveň strašně stydlivá a plačtivá. Později strašně manipulovatelná - což je nevýhoda v pubetě různé bandy atd..Teď jsem myslím nezávislá, soběstačná, mám svůj názor a nenechám se ovlivnit. ALE k tělu si nepustím jen tak někoho, jsem ostražitá, skrývám před lidma jakoby své „já“ prostě mám potřebu se jakýmsi způsobem „chránit“. Pro okolí jsem vrba - každý mi řekne své největší tajemství - ale já ho neřeknu nikomu. Mám ráda společnost ale ve společnosti jsem spíše „nekomunikativní“ - mohlo by se zdát. Ostatní jsou se mnou rádi a až po veeelmi dlouhém čase jim dojde, že já vím o nich vše a oni o mě velmi málo. Přiznám se, dítě v rybě bych dobrovolně taky nechtěla
![]()
Tak s termínem 20.3.2013 koukám, že mě čeká přesně mimčo s osobností, se kterou si vůbec nebudu vědět rady. Přesný opak mě, Vodnáře…to má být asi nějaká zkouška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ryby jsou přece super! Já jsem ryba.
Vždy jsem chtěla za dítko rybu nebo raka. A mám račici.
A jaká jsem? Přecitlivělá. Mám ale svou tvář a nedám to najevo. Nemám ráda velkou skupinu lidí. Nejlíp mi je s jedním blízkým člověkem. Jsem uzavřená. Mé pravé já zná jen maminka a přítel. Okolí mě bere jako vrbu. Ráda ostatní vyslechnu a poradím. Své problém ale dusím v sobě a neříkám je. Jsem tvrdohlavá. Když si něco usmyslím, nikdo se mnou nehne. Jako dítě jsem byla hodná. Kam mě postavili, tam mě našli. Ke štěstí mi stačil fakt, že doma je mamka. Potřebovala jsem hodně lásky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aniralk píše:
Já si to četla, ale chtěla jsem to vysvětlit jak dítěti.
Já ryba-mamka štír. Hrůůůza. My dvě se časem zabijeme.
Tak to je zvláštní - já ryba, manžel štír (oba co u jednoho ascendent, u druhého descendent a naopak)… dokonalá souhra, je pro mě nejlepším učitelem a já jsem jím snad pro něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice píše:
Tak to je zvláštní - já ryba, manžel štír (oba co u jednoho ascendent, u druhého descendent a naopak)… dokonalá souhra, je pro mě nejlepším učitelem a já jsem jím snad pro něj
Já jsem štír a četla jsem, že pro něj je nejlepší znamení ryba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit