Ryby nebo beran?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16244
20.1.12 23:55
Aniralk píše:
Já si to četla, ale chtěla jsem to vysvětlit jak dítěti. :lol:
Já ryba-mamka štír. Hrůůůza. My dvě se časem zabijeme. :nevim:

Ja jsem Beran 23.3 (prenasena ryba) mamca Stir 25.10… a vychazi naprosto superove. Jako dve nejlepsi kamaradky. Nikdy zadny problem :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
20.1.12 23:56

Přítel je Střelec a podle horoskopů se k sobě absolutně nehodí. Čekáme první mimi, už jsme si dost zažili, on je splachovaní, já výbušná a bereme se v březnu. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 23:57
Aniralk píše:
Přítel je Střelec a podle horoskopů se k sobě absolutně nehodí. Čekáme první mimi, už jsme si dost zažili, on je splachovaní, já výbušná a bereme se v březnu. :think: :lol:

Kliid, taky jsme s ryba se střelcem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
20.1.12 23:58
Kallkapa píše:
Aniralk píše:
Přítel je Střelec a podle horoskopů se k sobě absolutně nehodí. Čekáme první mimi, už jsme si dost zažili, on je splachovaní, já výbušná a bereme se v březnu. :think: :lol:
Kliid, taky jsme s ryba se střelcem ;)

my jsme beran a rak. Ale co rika o nas horoskop jsem nezjistovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.1.12 23:59
hanapospis píše:
Kallkapa, ja to samozdrejme cetla.. :think: :think:

Ja jsem narozena ve znameni Berana ale jsem pet dni prenasena, takze jsem se mela puvodne narodit jako Ryba. Ascedent mam Rybu.
Takze jsem Beran v ascedentu Ryba nebo Ryba v ascedentu Ryba? Jde aby bylo stejne znameni i ascedent?
Jinak je to vse strasne zajimave.

Jsem zvedava zda se nas syn narodi jako Beran nebo Byt. Termin mame 19.4 :palec:

Samozřejmě, že to lze, kdybys byla ryby s ascendentem ryby - byla bys ryba jak vyšitá - akorát problém je v tom, že ryby nejsou jak vyšité - každá je trošku jiná neb má z každého znamení kousek. Ale když ses narodila v beranu, jsi beran. Jako ryba se cítíš protože v ní máš ascendent ;) . Já jsem zase měla být beran jsem narozena skoro o tři týdny dříve 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
21.1.12 00:03

Přítel nad tím kroutí hlavou, ale já si myslím, že to znamení má něco do sebe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
21.1.12 08:05

Ahojky, nevim, co uz psali ostatni, ale nedalo mi nenapsat…zalezi na ascendentu a taky na to, v jakem znameni ma lunu. Ja si nechalal na svoji desetimesicni rybu nechat udelat horoskop, ptz me to fakt zajimalo. Bylo to povidani na dve hodiny a taky se mame na co tesit :-) Jsem zvedava, jestli to fakt bude tak, jak pani rekla :-) Kdybys bydlela nekde na Vysocine, muzu Ti dat kontakt …ja jsem z Prahy a po mem vypraveni za ni zaclo jezdit 5mych kamaradek :-) je fakt uzasna ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
21.1.12 08:07

Jo, a malej je ryba se stirem - bezva kombinace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
21.1.12 08:52
kkkristynka píše:
Jo, a malej je ryba se stirem - bezva kombinace :-D

Jéé, to je malej taky, tak co ses dozvěděla, co nás čeká???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
21.1.12 08:55
Majkla píše:
Ahoj!Včera bylo naší Thee 10 měsíců a já si začínám všímat čím dál víc, že z ní roste osobnost s velkým O :) Chci se zeptat těch co se zabýváte astrologií.Malá je narozená 19.3. a mě by zajímalo, které znamení jí ovlivňuje více zda ryby nebo beran(který začíná někdy 20.3. jinde 21.3.).Prostě jak je to s lidmi narozenými na přelomu znamení, zatím s tím nemám zkušenost :think: Díky.

Ahoj.
OStatní jsem jen prolítla…
Ke tvému dotazu. Já jsem narozená 21.března 20 min po půlnoci, pozoruji na sobě jednak rysy berana(umíněná, tvrdohlavá), ale dosti často spíše ryby (přecitlivělost, plačtivost). Chybí sebedůvěra. Ascendent (což jsem si zjistila až teď) mám ve střelci :) Které znamení mě více ovlivňuje -řekla bych, že je to opravdu tak napůl. Ale malá se ti narodila 19. března, takže ještě patří do ryb, tam bych řekla, že bude mít více charak. znaků ryb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
21.1.12 08:55

Ahoj, hezká diskuze :potlesk: :potlesk:

Taky jsem měla mít Rybu a hoodně doufala, že se malá vylíhne dřív :lol: Nakonec teda máme Vodnáře s ascendetem Ryb, takže jsme si pravděpodobně vůůbec nepomohli :mrgreen: :lol:

S mámou jsem si taky nikdy nerozuměla a to jsme Blíženec a Býk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
21.1.12 09:06

tak já jsem 19.3. a jsem ryba jak vyšitá, žádnej náznak berana, hroznej cíta.my čekáme malýho a nebo malou beranici, chlap je panna takže to je taky smrtící kombinace.
moje máma je vodnář a to teda je taky šílený.občas teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.1.12 09:31
Majkla píše:
Ahoj!Včera bylo naší
Thee 10 měsíců a já si začínám všímat čím dál víc, že z ní roste osobnost s velkým O :) Chci se zeptat těch co se zabýváte astrologií.Malá je narozená 19.3. a mě by zajímalo, které znamení jí ovlivňuje více zda ryby nebo beran(který začíná někdy 20.3. jinde 21.3.).Prostě jak je to s lidmi narozenými na přelomu znamení, zatím s tím nemám zkušenost :think: Díky.

kazdy rok je to troch jinak. Takze se narodila 19.3.2011? A v kolik hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
21.1.12 09:32

takze protoze se nas malej narodil taky 19.3. pred temi deseti mesici a hned v uvodu jsem si neprecetla to, co jsem chtela slyset, tak se to raci ani dal cist nebudu :D :lol: nas malej byl jako miminko uplne dokonalej, ale to co z nej roste ted.. hruuuza a des :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.1.12 09:41
chuanitka píše:
Majkla píše:
Ahoj!Včera bylo naší
Thee 10 měsíců a já si začínám všímat čím dál víc, že z ní roste osobnost s velkým O :) Chci se zeptat těch co se zabýváte astrologií.Malá je narozená 19.3. a mě by zajímalo, které znamení jí ovlivňuje více zda ryby nebo beran(který začíná někdy 20.3. jinde 21.3.).Prostě jak je to s lidmi narozenými na přelomu znamení, zatím s tím nemám zkušenost :think: Díky.
kazdy rok je to troch jinak. Takze se narodila 19.3.2011? A v kolik hodin?

Narodila se v 15:30..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat