Vzájemné snění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Snům nerozumím nijak extra, ale jasnýje že v podvědomí ho máš, stejně jako on Tebe- a občas na sebe myslíte, tím pádem se vám o sobě zdá…nevím co mezi váma bylo a proč to skončilo…ale možná byste to mohli ještě zkusit??… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nekecá on tak náhodou? třeba tě chce zase zpět nebo se mu zastesklo po společných nocích… tak proto řekl, že se mu něco takového zdálo taky. Mazanej chlap, ví, co chtějí ženský slyšet ![]()
ne, vážně: já bych to brala jako znamení. I když jsem veskrze racionální člověk, jsou určitá znamení, která by člověk neměl přehlížet. zvlášť jestli jsi z toho snu měla dobrý pocit - to je taky důležitý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmm, tak my jsme ještě dál.
Mně se s někdy zdají stejný nebo dost podobný sny s mužem nebo mojí mámou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tobě se o něm zdálo poprvé? Co když jemu se o tobě zdá každou noc a takhle jste se trefili náhodou
. Nic astrálního bych v tom nehledala, ale rozhodně promluvilo podvědomí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezdá se mi o něm zas tak často, nebo v tom snu je, ale je tam i plno jiných lidí, mě se pořád něco zdá
Tenhle sen byl jiný, možná to bylo tím, že mě ráno probudil, ale prostě byl jiný.
A jak tady někdo psal - jestli nekecal - určitě ne, znám ho, není takový. Řekněme, že on není svůdník roku
Už jsme se i potkali, protože jsme se nemohli dostat z hlavy - po tom snu - a bylo na něm vidět, že je z toho hodně překvapený a říkal, že si ten sen pamatuje do detailů a že se mu takové sny vůbec nezdají, že byl výjimečný. A fakt nelhal, už ho nějaký ten pátek znám. Bohužel, on i já na takové věci věříme, že se některé věci nedějí jen náhodou. Jen jsem chtěla znát i názor někoho, kdo tomu trošku rozumí a zabývá se tím. Jestli to znamená něco víc, než že na sebe myslíme.
- Citovat
- Upravit
holky obnovuju diskuzi…čekám miminko,jsem v 6 měsíci,s tatínkem miminka nejsem,i když mám pořád pocit,že spolu jsme a jsme si navzájem propojeni,důvody proč s nim nejsem to jde ted stranou…ale chci znát názor,poslední měsíc se mi o něm zdá,ale tak intenzivně,že nevím jestli je to sen nebo skutečnost nebo jestli se to zdá mě nebo jemu
ted se mi zdálo,že vedle něj ležim,vidím jen jeho ruce a svoje ruce a svoje těhu břicho a v tom snu jsem mu řekla,jestli si nechce šáhnout ,jak mimčo kope a on,že ano a to mimčo koplo..u sebe jsem cítila,jak jsem smutná z toho,že s námi není(což chápu,že jsem se s rozchodem nevyrovnala) a u něj jsem cítila,jak je štastnej,že to mimčo je a je s námi…pokaždé když se mi o něm zdá,tak je to bud sny tomuhle podobný,nebo jak mi píše zprávy a zase z bývalého přítele cítím smutek atd..vim,že po tom co udělal ho zpet nechci,ale pořád cítím mezi námi zvláštní propojení
jak kdyby jsme k sobě pořád patřili
vim,že možná některé napíšete ,že je to tim,že spolu čekáme mimčo,ale je to divné ty sny a poslední měsíc se mi o něm zdá každý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím poraďte - moc mi to vrtá hlavou. Před nějakou dobou jsem měla přítele, moc jsem ho milovala, ale nemohli jsme spolu být - rozešli jsme se. Už rok jsme spolu nebyli. Před pár dny se mi o něm zdál velmi intenzivní sen - většina mých snů je zmatených a pamatuji si jen něco. Tohle byl ucelený příběh, pamatuju si i detaily (potkali jsme se v nějakém baru), co bylo na stole, kdo tam byl a co říkal. Ten sen se mi zdál až nad ránem a probudil mě. Celý den jsem na ten sen myslela, opravdu jsem ho nemohla dostat z hlavy. Večer se mi ozval ten bývalý přítel a na něco se ptal (což bylo opravdu asi tak po tom roce), uvažovala jsem, jestli mu mám napsat o tom snu a nakonec ne. Vyměnili jsme si jednu dvě sms… a mě to nedalo a napsala jsem mu, že se mi o něm intenzivně zdálo a on mi napsal, že je v šoku, protože se mu o mě tu noc taky zdálo a taky až moc živý sen, intenzivní! A taky ho ten sen probudil! Jak je možné, že se dvěma lidem o sobě zdá, stejnou noc a oba ten sen považujou za velmi výjimečný? Je možné, že jsme se třeba tu noc potkali?