Věříte na osud?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Stella7 Já ano, věřím. Kamarádovi, když bylo asi 10 let šel se svojí kamarádkou po kraji silnice a oba je smetl opilý řidič. Ta holčina na místě zemřela, kamarád přežil, ale hrozně dlouho se z toho dostával. Před 5 lety dostihl osud i kamaráda, zemřel nešťastnou náhodou. V noci jim doma zhasla karma a on zemřel na otravu.
Osud se naplnil.
Já jsme 2×, když ne přímo unikla smrti, tak určitě hodně vážnému zranění. Poprvé mě, dalo by se říct, zachránil náš pes, podruhé můj taťka. Takže, když mám někdy slabou chvíli, říkám si, jestli nepřijde ještě něco do třetice a nebude to už definitivní konec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stella7 píše:
Chtela jsem zalozit novou diskuzi, ale vidim, ze uz to tady je.To mi posl dobou docela vrta hlavou.Jak moc mame veci, lidi, udalosti atd v zivote dane? a jak moc je muzeme ovlivnit sami? Nechodim sem moc dlouho, ale jsem nadsena, ze na maminkovskych strankach potkavam tolik zajimavych a chytrych lidi. A ty ostatni, rypave a zakomplexovane, ktere nemaji k veci co rict, predem upozornuju, nelezte do tehle diskuze, nebo se s vama nebudu s..t a rovnou nahlasim! tak co myslite, holky, k tomu osudu??
máš daný cestičky a volby a je jen na tobě, jak to uděláš…ale každá ta cesta už je předem daná…viděla jsi film Srdcová sedma? ten je ukázkovej ![]()
- Citovat
- Upravit
Já v osud věřím. Z regrese vím, že osud se dá obejít..prodloužit, ale změnit určitě né. V regresi jsem pak přesvědčila na vlastní kůži jak je důležité se tím řídit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elessar hezky napsáno
Jenom my sami jsme zodpovědný za svůj život a jenom my sami si rozhodujeme o tom jaký ho budeme mít. Správná cesta je cesta srdcem..rozumem se jenom úmyslně vyhýbámem problémům, prootže to chceme mít jednoduchý
Cesta je předem daná a at tak nebo tak musíme si jí projít, aby to bylo tak jak má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stella7 píše:
Chtela jsem zalozit novou diskuzi, ale vidim, ze uz to tady je.To mi posl dobou docela vrta hlavou.Jak moc mame veci, lidi, udalosti atd v zivote dane? a jak moc je muzeme ovlivnit sami? Nechodim sem moc dlouho, ale jsem nadsena, ze na maminkovskych strankach potkavam tolik zajimavych a chytrych lidi. A ty ostatni, rypave a zakomplexovane, ktere nemaji k veci co rict, predem upozornuju, nelezte do tehle diskuze, nebo se s vama nebudu s..t a rovnou nahlasim! tak co myslite, holky, k tomu osudu??
Tož ty se s tím teda nepářeš
jinak na osud věřím, škoda, že musím do práce, docela bych se rozepsala, ale už není času, kdyžtak písnu odpol. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tak nejak napul, jak uz tu psaly ostatni drive.Neco je dane, neco muzeme ovlivnit.ted uz je jen otazka, jak to od sebe rozpoznat
Příspěvek upraven 19.01.14 v 15:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa76 mas zazitek regrese?? povidej, teda…jestli chces, samozrejme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MDK ja jsem taky unikla dvakrat smrti, rozepisovat se o tom tady nechci, ale nejak me to nepoznamenalo, musim rict. vlastne jsem o tom jeste moc nepremyslela, proc se stalo to co se stalo, dvakrat a jak, a co…mozna bych mela? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stella7 píše:
Ja tak nejak napul, jak uz tu psaly ostatni drive.Neco je dane, neco muzeme ovlivnit.ted uz je jen otazka, jak to od sebe rozpoznatPříspěvek upraven 19.01.14 v 15:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa76 smarja, 20 let no tak to je neco
to samozrejme nepopisuj. prave tu terapii jsem myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evish píše:
Holky, velice by mě zajímalo, zda věříte na osud? Tedy na to, že to, s kým se ve svém životě setkáme, do koho se zamilujeme, s kým budeme mít děti, kolik dětí budeme mít a jací budou, jak se nám bude dařit v práci, zda vážně onemocníme, případně kdy a jak zemřeme je už předem dané a nebo vše je jen shoda neuvěřitelných náhod.
ano. Pokud se dva lidi mají potkat tak se potkají. S mým současným partnerem to nebyla náhoda ale osud. Vypisovat to tady nechci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stella7 Já se v tom taky moc nepitvám, ono to ani dost dobře nejde, to by se člověk musel zbláznit.
Spíš si jednou za čas vzpomenu, právě v souvislosti s tím kamarádem. Pamatuji si, jak jsme asi zhruba před 14 lety o tom mluvili, o té nehodě a jaké měl vlastně štěstí, že přežil. Tenkrát jsme to dost do detailů rozebírali. A on za pár let zemřel.
myslím, že u něj se ani nemůže říct, že to byla náhoda. Přijel k rodičům, předtím u nich několik měsíců nebyl a víceméně přijel úplně náhodou. A v noci jim zhasla ta karma.
Pokud osud rozhodne, asi se tomu nedá ubránit. Nevím, zda to můžeme svými činy nějak ovlivnit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na osud věřím, že ho má každý od narození napsaný a změnit se to nedá. Můj bratránek zemřel v nedožitých 25 let. Když byl ve své truhlářské dílně a jeho zaměstnanec dělal na fréze okna bohužel ten kotouč z frézy se rozlítnul a zasekal se mu do těla
neměl ani procento na přežití podle záchranářů. Hrozně jsem to nesla byl něco jako můj bratr hrozně hodný kluk, ale bohužel mělo se to stát
Z vyšetřování došli k závěru, že to byla nešťastná náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa76 píše:
Já v osud věřím. Z regrese vím, že osud se dá obejít..prodloužit, ale změnit určitě né. V regresi jsem pak přesvědčila na vlastní kůži jak je důležité se tím řídit
Také by mě zajímaly zážitky, které Tě vedly k tomuto přesvědčení.
Když vím, že se něco má stát a že je zbytečné se snažit to změnit… nevím, no, jestli pak nejde o sugesci ![]()
Chtěla bych někdy zkusit regresi, kvůli psychickým problémům, ale kvůli tomuto mám obavy, že se dozvím něco, co kdybych nevěděla, mě neovlivní.
@Stella7 píše:
Ja tak nejak napul, jak uz tu psaly ostatni drive.Neco je dane, neco muzeme ovlivnit.ted uz je jen otazka, jak to od sebe rozpoznatPříspěvek upraven 19.01.14 v 15:50
Taky bych chtěla od sebe rozeznat, co můžu a nemůžu ovlivnit ![]()
- Citovat
- Upravit