Věříte na osud?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19078
19.10.13 15:30

@ncc1701 ahoj, no teda to je masakr 8o
to teda nemám zrovna radost, bydlíme v 6.patře a výtah používáme často. Zvlášť teď když jsem těhotná, tak si neumím představit se s tím pupkem valit 6. pater nahoru. :D
No trochu si mě vyděsila. Myslela jsem, že tohle se dnes už nestává.

Ještě, že to dopadlo dobře. Myslím, že tvůj přítel asi už nikdy výtahem nepojede co?
Jinak na osud věřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
19.10.13 15:40

To asi osud nebyl, to si predstavuju jinak, ale husty teda :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
19.10.13 15:41

@ncc1701 8o 8o no hezky pěkně 8o pamatuju si dobře, jak si někde psala, že má tvůj přítel 130kg? :D

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
19.10.13 15:41

@Acinore :):):):) Jo, ale do nosnosti se vejde :):):)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
19.10.13 15:45

@ncc1701 jo, jasný, já to nemyslela zle :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6956
19.10.13 15:55

No mne malem prejel vlak kdyz jsem telefonovala, proficel asi 20cm ode me. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.10.13 16:01

@Acinore tyhle panelákové výtahy by měli mít nosnost minimálně kolem 320 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.10.13 16:02

@Janichka to je taky síla… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.10.13 16:14

@Yasminn ja ho vubec neslysela bylo to na rusne ulici kde je nakupni centrum a protina se chodnik s cestou a kolejema :? Uz jsem tam ale videla vic lidi co taky utekli hrobnikovi z lopaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.10.13 16:17

@Janichka holka to jsi měla teda taky pěkný štěstí. Tak příště bacha :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
19.10.13 17:26

@ncc1701 na osud nevím jestli věřit nebo ne, něco mě říká ano, a něco zase ne..ale když se mu nic nestalo, tak to bylo asi tak určený prostě, že se jemu nic nestane, pokud to byl osud, kdyby se mu mělo něco stát, tak spadne..ale nestalo se!! Každopádně to mohlo být něco jako varování..ale já tomu prd rozumím ;) jen když se nad tím tak zamyslím..každopádně to štěstí bylo veliký!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
20.10.13 09:07

Já na osud věřím, ikdyž v tomto případě bych spíš dala na zemskou přitažlivost a gravitaci…nojo ten tvůj zřejmě přízemí nepřitahuje :DDD

• Citovat
  • Upravit
403
19.1.14 03:07

Chtela jsem zalozit novou diskuzi, ale vidim, ze uz to tady je.To mi posl dobou docela vrta hlavou.Jak moc mame veci, lidi, udalosti atd v zivote dane? a jak moc je muzeme ovlivnit sami? Nechodim sem moc dlouho, ale jsem nadsena, ze na maminkovskych strankach potkavam tolik zajimavych a chytrych lidi. A ty ostatni, rypave a zakomplexovane, ktere nemaji k veci co rict, predem upozornuju, nelezte do tehle diskuze, nebo se s vama nebudu s..t a rovnou nahlasim! tak co myslite, holky, k tomu osudu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
19.1.14 03:23
@Anonymní píše:
Jisté je jen to, že je všechno jedno. A je jedno, že není jisté nic. Možnost existence náhody bere nesouvislým souvislostem možnost souviset. Pokud existuje náhoda, neexistuje osud. Pokud existuje náhoda, může se náhodou stát, že všechno začne se vším souviset, že nesouvislé souvislosti náhodou najdou svou souvislost.
Až najdou smysl v nesouvisení s náhodou (pokud náhoda existuje) bude jisté, že existuje osud. Pokud náhoda neexistuje, je možné, že nesouvislé souvislosti mají souvislost s osudem.
Všechno se vším souvisí, všechno je jedno a je jisté, že všechno je jedno nic.
Pokud je nic příliš mnoho, pokud je příliš mnoho ničeho, je v tom mnohém ničem všechno v chaosu, který vším tím chaosem mění nic ve všechno, rozpínavé, mlhavé a nekonečné všechno nic.
Všechno a nic jsou to jedno jisté, že existuje náhoda i osud. Náhoda je nic, osud je všechno. Nic a všechno jedno jsou. Nesouvislé souvislosti mohou souviset i najít smysl v nesouvislosti, kdy je všechno jedno. Smysl osudu se projeví náhodou, protože všechno je jedno - osud i náhoda -
Jisté je to, že nic je všechno a nebo neexistuje.
Náhoda je osud, když všechno se vším souvisí. :mrgreen:

genialni ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
19.1.14 03:25
@Janichka píše:
No mne malem prejel vlak kdyz jsem telefonovala, proficel asi 20cm ode me. :?

takovyhle prihody beru jako varovani, osobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat