Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
14.8.12 11:37

Dobrý den,

možem i ja poprosiť o kontakt na kartárku z F-M, príp. i z VŠB a nejaké info k nim (cena, správnosť predpovede…)? Ďakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.8.12 20:24

Máte někdo info na paní z VSB, kontakt již mám, za ten děkuji, ale i tak jsem zvědavka jestli máte nějaké reference, nebo jak jste byly holky spokojené :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.12 21:00

Kontakt na kartarku

Dobrý den, mohli by jste mi prosim dat kontakt na kartarku Filipovou?

Moc dekuji,

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
postsrp
22.8.12 16:36

Prosba

Dobrý den, mohla byste mi, prosím, zaslat kontakt na kartářku p. Filipovou z VŠB Ostrava. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
postsrp
22.8.12 16:38

Prosba

Dobrý den, prosím také o zaslání kontaktu na kartářku z Frýdku-Místku. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
10
23.8.12 09:23

Krásný den přeji, není problém zaslat kontakt na paní kartářku Filipovou, pouze mi pisněte, jako soukromou zprávu, nerada bych tady prezentovala veřejně, i když zase by to měla být jako neplacená reklama, že :D

Jinak příští týden jdu na výklad, jsem již objednaná, tak jsem sama zvědavá, pořád tady nikdo ještě nehodil žáné info, jak jste byly spokojení, to bych i uvítala :potlesk:

Krásný sluníčkový den přeji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.8.12 19:46

prosim o zaslání čisla na p.Filipovou,

Dobrý den, prosím o zaslání čísla na p. Filipovou. Děkuji. Předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.8.12 21:43

Dobry den prosim vas napiste mi jestli je dobra kartarka p. Zigova
a kolik bere
dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.8.12 08:47

Zdravím Vás děvčata, takže mohu paní kartářku Filipovou jen a jen doporučit, včera jsme u ní byla a je to úžasná paní - opravdu pozitivně naladěná, vysmátá a pár věcí již vnímám také sama a jen jsem si ověřila, že vše co mi řekla je pravda :) mějte se, jak si přejete R :) mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
30.8.12 22:47

@romi.z díky za reference :kytka: :kytka:
Já stále váhám.....co kdyby řekla něco negativního? Mám z toho obavy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.8.12 09:02

Kirbisku, já jsem šťastná, když můžu předat dál inforamci, která může jiným lidem pomoc.
Jinak si myslím, že žádná zpráva není negativní - je to informace a záleží jen na nás co s ní uděláme :)
Ale to už záleží jen a jen na Vašem rozhodnutí, třeba nenadešel ještě správný čas, ale až příjde - poznáte to :kytka:
Takže držím palce ;) a krásný den :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
postsrp
31.8.12 15:35

Prosba

Dobrý den, Romi, děkuji Vám za laskavou nabídku zaslání kontaktu na paní Filipovou z VŠB Ostrava-Poruba. Chtěla bych Vám napsat soukromou zprávu, ale vzhledem k tomu, že je k tomu nutné na této webové stránce přihlášení mým heslem, mám obavy, o jeho zneužití. Proto se na Vás obracím, zda-li je nějaký jiný způsob získání kontaktu na p. Filipovou, nebo Vás poprosit, zda byste na tyto stránky mohla zveřejnit její kontakt. Pokud by to nešlo, nedá se nic dělat. Těší mě, Romi, že jste byla s p. Filipovou spokojena, a přeji Vám šťastnou budoucnost.

• Citovat
  • Upravit
10
3.9.12 12:47

Dobrý den „postsrp“, já si myslím, že když mi zašlete např. mailíka, tak jsem schopna Vám zaslat její soukromé číslo, nebo snad by nevadilo p. Filipové kdyby jsem ho tady dala :)

Ona ani neví, že je tak populární :)
Děkuji mnohokrát, vám také přeji hezký den a šťastnou také přítomnost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
postsrp
3.9.12 15:43

Prosba

Dobrý den „romi“, ráda bych Vám napsala e-maila, ale neznám Vaši e-mailovou adresu, abych Vám jej zaslala, avšak ne přes tuto webovou stránku. Pokud Vám chci zaslat e-mail přes tuto webovou stránku e-mail, je k tomu nutné, abych se přihlásila svým e-mailem a heslem. Vzhledem k tomu, že své heslo nikde neuvádím, mám obavy z jeho zneužití, nemohu Vám e-mail přes tuto webovou stránku zaslat. Tak mám pocit, že nemám asi šanci kontakt získat. Mám na Vás prosbu, byla jste u paní Filipové Blanky, nebo u paní Filipové Lenky?
Děkuji Vám za pěkné přání. Mějte se moc hezky.

• Citovat
  • Upravit
10
3.9.12 16:38

Jasně, rozumím, chápu. Můj mail je jednudochý :) romi. z@volny.cz a byla jsem u p. Filipové jenže s epřiznám, že neznám jméno :lol:

Hezký den a věřím, že i Vy budete spokojená :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat