Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Stačí trošku listovat a kontakt najdete a ne tady pořád psát prosím o kontakt na paní Filipovou když stejně nikdo neodpovída pak by tu bylo jen prosím o kontakt a pod tím milionkrát tel. číslo na paní Filipovou
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, mohli byste mi někdo poradit nějakou dobrou kartářku, potřebuji vyřešit jistou záležitost, se kterou si nevím rady. Děkuji moc
- Citovat
- Upravit
prosim o radu
Prosim o pomoc potrebuji nejaky kontakt na dobrou kartarku ktera se zabyva laskou a vztahy..bydlim v bohumine tak potrebuji kontakt tak bohumin, orlova nebo ostrava budu moc rada kdyz mi nekdo pomuze a da kontakt na nejakou kartarku dobrou dekuji moc predem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otestováno - kartářka Ostrava
Ahoj.
U pár kartářek už jsem před pár lety byl. Ovšem výklady byly takové nijaké nebo jsem v nich hledal asi mnoho.
Po dlouhé době jsem se rozhodl opět nějakou navštívit, jelikož mi to ve vztahu moc neklapalo.
Byla mi doporučena paní Holcmanová z Výškovic (občas působí v centru Antakarana). Výklad mě překvapil, protože byl dost obsáhlý a dokonce i o tom, v čem je zakopaný pes. Netušil jsem, že karty dokážou i poukázat na to, jak to ten druhý cítí. Paní Holcmanová mi dost pomohla, jelikož mi pomohla se zaměřit na mé nedokonalosti a změnit můj vzorec chování a přístupu k partnerce.
Vztah mi už 2 měsíce klape jako hodinky a vše je na dobré cestě k dítěti.
Děkuji tedy touto cestou
a určitě doporučuji… ![]()
- Citovat
- Upravit
Nevím zda jsem našla spravně ale hledala jsem a našla toto http://www.banksia.eu/kontakt/ tak snad to je ona
- Citovat
- Upravit
@Habibi4 píše:
Na každé stránce je kontakt uveden, jen si to přečíst
taky tě to štve ty neustále žadosti o kontakt na Filipovou
i když tady vidí že jim nikdo neodepísuje a přesto budou pořád chtít ten kontakt
![]()
- Citovat
- Upravit
29krát žadat o kontakt na Filipovou to už je fakt lenost a nebo to dělají schvalně že si lidé nedokažou projet 7stránek diskuze jinak nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím o kontakt na p. filipovou, díky m