Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maceka
17.2.13 14:47

kartářka

Prosím o kontakt na p. filipovou, díky m

• Citovat
  • Upravit
Mi24
17.2.13 15:03

Stačí trošku listovat a kontakt najdete a ne tady pořád psát prosím o kontakt na paní Filipovou když stejně nikdo neodpovída pak by tu bylo jen prosím o kontakt a pod tím milionkrát tel. číslo na paní Filipovou

• Citovat
  • Upravit
janinasmid
19.2.13 07:42

Dobrý den, mohli byste mi někdo poradit nějakou dobrou kartářku, potřebuji vyřešit jistou záležitost, se kterou si nevím rady. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
25.2.13 13:04

prosim o radu

Prosim o pomoc potrebuji nejaky kontakt na dobrou kartarku ktera se zabyva laskou a vztahy..bydlim v bohumine tak potrebuji kontakt tak bohumin, orlova nebo ostrava budu moc rada kdyz mi nekdo pomuze a da kontakt na nejakou kartarku dobrou dekuji moc predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarda 2013
26.2.13 18:26

Otestováno - kartářka Ostrava

Ahoj.

U pár kartářek už jsem před pár lety byl. Ovšem výklady byly takové nijaké nebo jsem v nich hledal asi mnoho.
Po dlouhé době jsem se rozhodl opět nějakou navštívit, jelikož mi to ve vztahu moc neklapalo.
Byla mi doporučena paní Holcmanová z Výškovic (občas působí v centru Antakarana). Výklad mě překvapil, protože byl dost obsáhlý a dokonce i o tom, v čem je zakopaný pes. Netušil jsem, že karty dokážou i poukázat na to, jak to ten druhý cítí. Paní Holcmanová mi dost pomohla, jelikož mi pomohla se zaměřit na mé nedokonalosti a změnit můj vzorec chování a přístupu k partnerce.
Vztah mi už 2 měsíce klape jako hodinky a vše je na dobré cestě k dítěti.

Děkuji tedy touto cestou :-) a určitě doporučuji…  :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Mi24
26.2.13 20:11

Napiš mi prosím email nebo telefon a cenu klidně do SZ dík

• Citovat
  • Upravit
26.2.13 22:13

Prosim o kontakt dekuji predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
26.2.13 23:20

Nevím zda jsem našla spravně ale hledala jsem a našla toto http://www.banksia.eu/kontakt/ tak snad to je ona

• Citovat
  • Upravit
26.2.13 23:44

Uvidime, snad ju..jinac moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
27.2.13 00:18

Nz :)

• Citovat
  • Upravit
lafit
28.2.13 08:51

kontakt

@janvana prosím o zaslání kontaktu na p. Filipovou VŠB Děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
188
28.2.13 09:59

Na každé stránce je kontakt uveden, jen si to přečíst :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
28.2.13 10:54
@Habibi4 píše:
Na každé stránce je kontakt uveden, jen si to přečíst :pocitac:

taky tě to štve ty neustále žadosti o kontakt na Filipovou :lol: i když tady vidí že jim nikdo neodepísuje a přesto budou pořád chtít ten kontakt :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
188
28.2.13 20:48

Už je to trošku lenost, přečíst si pár stránek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
28.2.13 21:41

29krát žadat o kontakt na Filipovou to už je fakt lenost a nebo to dělají schvalně že si lidé nedokažou projet 7stránek diskuze jinak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat