Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pechulinka
7.9.12 07:19

prosím o kontakt na pí.Filipovou na VŠB

Moc pěkně vás prosím o kontakt na pí. Filipovou na VŠB. Děkuji předem

• Citovat
  • Upravit
1
7.9.12 08:04

pí Filipová - prosím také kontakt

Také bych ráda poprosila o kontakt na zde mnohokrát zmíněnou paní Filipovou. Zjevně je velmi dobrá, tak bych ji ráda vyzkoušela. Napište mi, které z vás mohu poslat soukromý kontakt, aby se kontakt na pí Filipovou nemusel zveřejňovat zde. Moc děkuji! Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.9.12 08:10

Léčitelka Wojtasová

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s léčitelkou a bioenergetičkou paní Helenou Wojtasovou z Orlové? Děkuji! Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.9.12 10:28

Rčitě Vám ráda pošlu číslo, napište mi do osbní schránky maila - zde, hezký den :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.9.12 10:29

@beedrunka neznám tuto paní, sylším o ni poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
honza007
11.9.12 11:51

prosím o kontakt

Dobrý den, prosím o kontakt na paní Filipovou z VŠB. Děkuji. Honza.

• Citovat
  • Upravit
4
11.9.12 12:45

kontakt na paní Filipovou

Dobrý den, zaregistroval jsem se aby bylo možno poslat ten kontakt. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kbll
15.9.12 20:02

Zdravim, chtela bych se zepatat na tu kartarku /zdrejme pi. Filipovou/ ktera vesti pres email? kolik stoji a za jak dlouho se ozve? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
rennna
19.9.12 14:57

kartářka

Ahojík…již několik let, v pravidelnosti docházím ke kartářkám. Nejdřive jsem chodila k paní Martoglu do Poruby, dala bych jí tak 40% úspěšnosti, spíše vyčte minulost, hodně se ptá a pak z toho usuzuje. Hodně mluví o sobě a své rodině. Po letech jsem navštívila kartářku ve Lhotce. Musím říci, že podstatné věci mi řekla, trefila se. Asi čtyři roky chodím k paní Rohanové do Hrabůvky, musím říci, že věští na rok, po měsících a byla jsem spokojena. Po těch zkušenostech vím, že někdy jsou karty nejasné a to by kartářka měla říci, že ta situace je taková a neprášit nesmysly. Paní Rohanová je fér, pak nechce celou částku a neprotahuje zbytečně čas. Mám pocit, že bych opět měla navštívit kartářku cca tak jednou ročně, ale potřebuji změnu. Ráda vyzkouším jinou.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
11.10.12 21:48
@rennna píše:
Ahojík…již několik let, v pravidelnosti docházím ke kartářkám. Nejdřive jsem chodila k paní Martoglu do Poruby, dala bych jí tak 40% úspěšnosti, spíše vyčte minulost, hodně se ptá a pak z toho usuzuje. Hodně mluví o sobě a své rodině. Po letech jsem navštívila kartářku ve Lhotce. Musím říci, že podstatné věci mi řekla, trefila se. Asi čtyři roky chodím k paní Rohanové do Hrabůvky, musím říci, že věští na rok, po měsících a byla jsem spokojena. Po těch zkušenostech vím, že někdy jsou karty nejasné a to by kartářka měla říci, že ta situace je taková a neprášit nesmysly. Paní Rohanová je fér, pak nechce celou částku a neprotahuje zbytečně čas. Mám pocit, že bych opět měla navštívit kartářku cca tak jednou ročně, ale potřebuji změnu. Ráda vyzkouším jinou.

mohla bych se zeptat kolik si bere kartařka v Lhotce a za jaký čas? děkuji moc za odpověď :hug:

• Citovat
  • Upravit
Danyny11
14.10.12 17:32

Prosba

Dobrý den mohl by mi někdo poslat kontakt na paní Filipovou. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Pájovka
21.10.12 20:05

kartářka ostrava

Ahoj, výborná kartářka je na VŠB - Anna Filipová. Chodím k ní už sedm let a všechno mi vychází. Už tam byly i kolegyně z Prahy a Brna - taky byly nadšené.

• Citovat
  • Upravit
Pájovka
21.10.12 20:08

P. Filipová - 603330093

• Citovat
  • Upravit
Mi24
21.10.12 21:17
@Pájovka píše:
Ahoj, výborná kartářka je na VŠB - Anna Filipová. Chodím k ní už sedm let a všechno mi vychází. Už tam byly i kolegyně z Prahy a Brna - taky byly nadšené.

a kolik si bere za hodinu?

• Citovat
  • Upravit
Pájovka
23.10.12 18:59

Co já vím, bere 600 kč za celý výklad

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat