Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
21.3.13 11:35

@gabula75 víš, máš tu jen dva komenty a to jen ohledně kartářky Martoglu, taky jsem si jí vybrala podle jedné oslavné ódy na netu, promiň pokud to tak není, ale už nevěřím, pro mně je to ta nejhorší kartářka z Ostravska, jinak ten můj ex není usazený do dneška, mezitím měl další tři :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.3.13 11:49

Jooo, vpoho, já jsem u ní byla jen jednou a neříkám, splést se může určitě každý i kartářka. Navíc si myslím, že u kartářek a vůbec lidí, kteří pracuji s tímto typem informaci, se může lehce stát, že jsou jim prostě některé informace zapovězeny. Že se prostě k tobě dostat předem třeba neměly. Bůh ví, co by bylo, kdyby ses je od ní dozvěděla. A asi jsi teď ráda, že ses svého Ex přítele zbavila, ne? I když to v té chvíli bolelo! Tak přeju hodně štěstí do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.3.13 12:00

Jsem moc spokojená, vdaná za jiného, ještěže to tak dopadlo, díky za přání, taky ti přeji vše dobré :kytka:, akorát je blbý, když tomu začneš věřit, že to tak bude a pak najednou pád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
25.3.13 20:57

Ahoj, byla jsem taky u kartářky Žigové, vůbec nic mi nevyšlo, ikdyž některým známím dost věcí jo.ale nebyla jsem vůbec spokojená, bylo to tak rychle, že jsem si ani nestihla sundat bundu :-) mezitím vařila guláš a děcka kolem řvali :)kdyby mě někde na ulici zastavila jakákoliv cigánka tak to vyjde nastejno, mají naučené ty řeči :) pak jsem ještě zkoušela paní Kaločovou ve fm, ta se mi věnovala hodinu, prvně mi řekla minulost, což mě dostalo, řekla i takové tajnosti co bych nikdy nikomu neřekla, přišlo mi že mi vlezla do hlavy 8o s budoucností mi vyšlo vše, ale člověk na to zapomene a pak když se to přihodí tak si na to vzpomene. :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.13 21:40

Dobrý den, máte nějaké dobré hodnocení i na jinou kartářku kromě paní Filipové…popřípadě nevíte, jestli v Ostrava na Domově sester ještě kartářka je? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.13 21:44

Má někdo zkušenosti s kartářkou Bukovjanovou z FM? Budu ráda za jakékoliv názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.3.13 22:38

Žigová mele blbosti, mě na všechno odpovídala je to 50 na 50, nic konkrétního a když tak nesmysly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Inspirace
4.4.13 09:20

Hledám kartářku

Jsem ve složité situaci a hledám radu od spolehlivé kartářky. Pošlete mi někdo kontakt? Jsem ze Středních Čech, ale mohu dojed kamkoliv.

• Citovat
  • Upravit
bajbika
10.4.13 19:40

Dobrý den, mohla bych poprosit o kontakt na paní Filipovou? Četla jsem, že by to měla být dobrá kartářka. Děkuji bajbika

• Citovat
  • Upravit
1
20.4.13 19:51

Kontakt na paní Filipovou

Dobrý den,

mohl by mi někdo do SZ napsat kontakt na paní Filipovou z VŠB??? Čtu tady na ní jenom samou chválu, ale kontakt nemůžu nikde najít. Tak moc prosím Vás. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.4.13 21:25

Proboha si přečti skoro každou stránku zpět, je tam na každé druhé kontakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.4.13 22:19

Pokud je p. Plačková ta ze Lhotky, tak bych volila ji, u Filipové jsem byla, jen jsem nebyla schopná tady napsat, celý výklad byl jen o tom, že tam je milenka a ať okamžitě podám žádost o rozvod a tohle se opakovalo celou dobu, Bohužel jak jsem zjistila před 14 dny měla pravdu, fakt ji má a je zaláskovaný až po uši, takže jsme šli po 13 letech od sebe, ale rozvádět se zatím nechceme, přece jen je to zásadnější rozhodnutí a neměla by o něm rozhodovat kartářka. Co jsem slyšela na tu ze Lhotky, tak je prý perfektní, byla u ní známá a řekla jí úplně všechno, což se ji obratem potvrdilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.4.13 22:56

Pokud je zaláskovaný až po uši, tak asi dlouho budeš čekat na změnu…hodně štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.4.13 11:10

Děkuju :( momentálně jsem skončila na antidepresivech, tak snad to nejhorší brzy přejde začnu zas nějak normálně žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.4.13 18:56

Neboj, chce to hodně času, asi tak kartářka viděla, že tě to hodně zlomí, proto ti kladla na srdce, abys to neprotahovala a nevěřila v návrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat