Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@gabula75 víš, máš tu jen dva komenty a to jen ohledně kartářky Martoglu, taky jsem si jí vybrala podle jedné oslavné ódy na netu, promiň pokud to tak není, ale už nevěřím, pro mně je to ta nejhorší kartářka z Ostravska, jinak ten můj ex není usazený do dneška, mezitím měl další tři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jooo, vpoho, já jsem u ní byla jen jednou a neříkám, splést se může určitě každý i kartářka. Navíc si myslím, že u kartářek a vůbec lidí, kteří pracuji s tímto typem informaci, se může lehce stát, že jsou jim prostě některé informace zapovězeny. Že se prostě k tobě dostat předem třeba neměly. Bůh ví, co by bylo, kdyby ses je od ní dozvěděla. A asi jsi teď ráda, že ses svého Ex přítele zbavila, ne? I když to v té chvíli bolelo! Tak přeju hodně štěstí do budoucna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem moc spokojená, vdaná za jiného, ještěže to tak dopadlo, díky za přání, taky ti přeji vše dobré
, akorát je blbý, když tomu začneš věřit, že to tak bude a pak najednou pád…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, byla jsem taky u kartářky Žigové, vůbec nic mi nevyšlo, ikdyž některým známím dost věcí jo.ale nebyla jsem vůbec spokojená, bylo to tak rychle, že jsem si ani nestihla sundat bundu
mezitím vařila guláš a děcka kolem řvali
kdyby mě někde na ulici zastavila jakákoliv cigánka tak to vyjde nastejno, mají naučené ty řeči
pak jsem ještě zkoušela paní Kaločovou ve fm, ta se mi věnovala hodinu, prvně mi řekla minulost, což mě dostalo, řekla i takové tajnosti co bych nikdy nikomu neřekla, přišlo mi že mi vlezla do hlavy
s budoucností mi vyšlo vše, ale člověk na to zapomene a pak když se to přihodí tak si na to vzpomene.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, máte nějaké dobré hodnocení i na jinou kartářku kromě paní Filipové…popřípadě nevíte, jestli v Ostrava na Domově sester ještě kartářka je? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má někdo zkušenosti s kartářkou Bukovjanovou z FM? Budu ráda za jakékoliv názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žigová mele blbosti, mě na všechno odpovídala je to 50 na 50, nic konkrétního a když tak nesmysly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledám kartářku
Jsem ve složité situaci a hledám radu od spolehlivé kartářky. Pošlete mi někdo kontakt? Jsem ze Středních Čech, ale mohu dojed kamkoliv.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, mohla bych poprosit o kontakt na paní Filipovou? Četla jsem, že by to měla být dobrá kartářka. Děkuji bajbika
- Citovat
- Upravit
Kontakt na paní Filipovou
Dobrý den,
mohl by mi někdo do SZ napsat kontakt na paní Filipovou z VŠB??? Čtu tady na ní jenom samou chválu, ale kontakt nemůžu nikde najít. Tak moc prosím Vás. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proboha si přečti skoro každou stránku zpět, je tam na každé druhé kontakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je p. Plačková ta ze Lhotky, tak bych volila ji, u Filipové jsem byla, jen jsem nebyla schopná tady napsat, celý výklad byl jen o tom, že tam je milenka a ať okamžitě podám žádost o rozvod a tohle se opakovalo celou dobu, Bohužel jak jsem zjistila před 14 dny měla pravdu, fakt ji má a je zaláskovaný až po uši, takže jsme šli po 13 letech od sebe, ale rozvádět se zatím nechceme, přece jen je to zásadnější rozhodnutí a neměla by o něm rozhodovat kartářka. Co jsem slyšela na tu ze Lhotky, tak je prý perfektní, byla u ní známá a řekla jí úplně všechno, což se ji obratem potvrdilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je zaláskovaný až po uši, tak asi dlouho budeš čekat na změnu…hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju
momentálně jsem skončila na antidepresivech, tak snad to nejhorší brzy přejde začnu zas nějak normálně žít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, chce to hodně času, asi tak kartářka viděla, že tě to hodně zlomí, proto ti kladla na srdce, abys to neprotahovala a nevěřila v návrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit