Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@peršink píše:
Dobrý den, tel:na paní Filipovou je 603 330 093.Přeji hodně štěstí, také ho příští týden budu potřebovat.pěkný den všem.
Tak pak dejte zprávu, jaké máte dojmy..Event. porovnání. Hodně štěstí!
- Citovat
- Upravit
Kontakt na pí. Filipovou??
Dobrý den,
Vím, že se budu opakovat, ale byly by jste tak moc hodné a poslali by jste mi kontakt na paní pí. Filipovou? A také kontakt na paní kartářku, která dělá výklad přes skype a nebo mail?:)
Děkuji za pomoct a odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michael W. D. píše:
Někoho méně komerčního? Já třeba beru honorář, nebo odměnu když chcete, podle spokojenosti a možností klientů.
Dobrý večer. Jsem tu nová, a nepřečetla jsem celou diskuzi. Ráda bych se zeptala odkud jste z Ostravy?:) Je na vás nějaký kontakt?:)
Děkuji s pozdravem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rennna píše:
Ahojík…již několik let, v pravidelnosti docházím ke kartářkám. Nejdřive jsem chodila k paní Martoglu do Poruby, dala bych jí tak 40% úspěšnosti, spíše vyčte minulost, hodně se ptá a pak z toho usuzuje. Hodně mluví o sobě a své rodině. Po letech jsem navštívila kartářku ve Lhotce. Musím říci, že podstatné věci mi řekla, trefila se. Asi čtyři roky chodím k paní Rohanové do Hrabůvky, musím říci, že věští na rok, po měsících a byla jsem spokojena. Po těch zkušenostech vím, že někdy jsou karty nejasné a to by kartářka měla říci, že ta situace je taková a neprášit nesmysly. Paní Rohanová je fér, pak nechce celou částku a neprotahuje zbytečně čas. Mám pocit, že bych opět měla navštívit kartářku cca tak jednou ročně, ale potřebuji změnu. Ráda vyzkouším jinou.
Dobrý večer, můžu poprosit kontakt na paní Rohanovou z Hrabůvky?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o kontakt mám skoro stejný případ a řada bych se s Vámi setkala. Předem dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, taky bych chtěla poprosit o kontak na p. Filipkovou z VŠB. Předem moc děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Číslo je o pár příspěvků výše
neřeš je nemá to cenu..jen tě bude bolet hlava
![]()
- Citovat
- Upravit