Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
HO
1
26.1.15 10:16

Dobrý den máte někdo kontakt na p. Martoglu z Ostravy -Poruby. Byla jsem u ní před 4 lety a byla jsem spokojena, vše se splnilo na 100%.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.1.15 23:59
@Markusanek píše:
Dobrý den já dostala od kamarádky kontakt na Paní Novákovou z Ostravy. Kamarádka u ní byla asi před deseti lety a vše co řekla byla pravda. Sezení trvá cca hodinu a paní řekne od minulých životů až po budoucnost včetně zdravotní stránky a doporučení bylinek, kamenů atd…V pondělí jsem objednaná tak jsem moc zvědavá…

Dobrý den, mohu poprosit kontakt na paní Novákovou? Odkud přesně je? Moc děkuji za odpověďi ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.2.15 02:20
@Markusanek píše:
Dobrý den já dostala od kamarádky kontakt na Paní Novákovou z Ostravy. Kamarádka u ní byla asi před deseti lety a vše co řekla byla pravda. Sezení trvá cca hodinu a paní řekne od minulých životů až po budoucnost včetně zdravotní stránky a doporučení bylinek, kamenů atd…V pondělí jsem objednaná tak jsem moc zvědavá…

Dobrý den,

jaké bylo sezení u kartářky? Je z Vaší strany doporučení? Nebo další šarlatánka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.15 17:08

No sama nevím bylo tam hodně astrologie ale nejsem si tím jistá proto bych to dále nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 16:06

velmi dobrá kartářka Kroměříž

Dobrý den,
chtěla bych všem ženám doporučit opravdu skvělou kartářku Lidku z Kroměříže. Dělá i rituály na lásku, těhotenství, na očistu aury, na vše co budete jen potřebovat. Vše co mně předpověděla se začíná plnit, chodí k ni celá naše rodina a lepší kartářku neznám. Její tel. číslo je: 605 821 736.
Všem doporučuji, pracuje i o víkendech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.15 15:29

Ahojky, vím, že už je asi pozdě, ale můžeš vyzkoušet ještě tuto http://www.kartarkaostrava.eu/ :)

• Citovat
  • Upravit
145
11.3.15 16:30

filipova

Ten samý poznatek nen není tak úžasná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.6.15 21:04

Dobrý den, mohla by jste mi prosím taky zaslat kontakt na paní Filipovou a nejake info kolik se plati a kde presne sidli…?
Děkuji Přejí pěkný den… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.8.15 20:12

U pí. Filipové se platí 600 Kč. Byla to moje jediná kartářka u které jsem byla.. a pocity rozpoluplné.. líp to vysvětlit neumím… nějaký pocit zklamání, nějaký pocit, že na tom něco bylo.. ať se daří s výběrem.. kontakt je pár stránek zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
21.10.15 09:22

Ahoj holky, prosím vás, bylo by možné, napsat mi kontakt na kartářku pí. Žigovou z Ostravy-Zábřehu??? Popř. kolik se platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.16 08:48

Prosím o kon takt na paní Filipovou

@KatkaOv

Dobrý den,

prosim pěkně o kontakt na paní Filipovou z VŠB.

Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.1.16 11:27

Ahoj holky ozivuji diskusi. Začínám uvažovat o návštěvě kartarky. Diskusi jsem celou přečetla a zatím mám takové rozporuplné pocity. Přijde mi že jste nebyly moc spokojené s uvedenými kartarkami. Má otázka tedy zní: máte někdo kontakt na dobrou kartarku v rámci Ostravy? Případně napsat i zkušenosti. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.1.16 11:30

@Kecalka1 Ja jsem s kartakou spojena byla, ale bydli ve Stritezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.1.16 11:41

@Madari to je škoda. Chtěla bych někoho kdo bydlí v Ostravě. Dojíždět se mi zrovna dvakrát nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.1.16 11:45

@Kecalka1 to verim, ale je uzasna ;) a stritez neni tak daleko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat