Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravim, jsem se dnes teprve registrovala, ale příspěvky ctu uz delsi dobu. Vyzkousela jsem jak pank Filipovou, tak pani Plackovou, ale chtela bych vyzkouset jeste nejakou osvedcenou. U p. Filipove jsem.byla celkem 3×, takze uz neco o me vi, tak bych chtela k nejake cizi. Doporucite nejakou. okoli Ostravy? Dekuji
mohu se zeptat na váš názor na paní plačkovou?
- Citovat
- Upravit
Anubis25: Pani Plackova, je velice příjemna. V hodne vecech se shodla s pí Filipovou. Dokáže z karet vycist povahu cloveka, co citi, co se mu honi hlavou. Do budoucna mi v podstatě rekla jen par informaci, zato dost podstatnych. Ale dokaze cloveka povzbudit. Hodnotim ji kladně! Snad jsem. aspon trochu pomohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kontakt - p.Filipová
Ahoj,
možem poprosit kontakt na p. Filipovú?
Dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucka.honza Pomohla jste hodně můžete mi prosím v budoucnu napsat zda se věštba splnila nemusíte psát co, ale jen zda se splnila. děkuji
Byla jsem totiž také u ni bez jakkékoliv zkušenosti někoho jiného a jak říkate dokazála vyčíst povahu, myšlenky v hlavě, zvedla mi velmi dobře naladu což jsem potřebovala. Ale co se věštby tyče tak nějak nic moc
sice nevím zda se splní to co mi vyvěštila i když pomalu by se mělo začít plnit (když mi řekla období kdy se začne veštba plnit) ale když mi řekla přítomnost a popsala mého přítele, kterého mám teď (v tuto chvíli jsem svobodna a asi tři měsíce před věštbou už jsem svobodna byla) jaké s ním budu mít problémy a zaměstnaní a školu, kterou mám dle ní vystudovanou tak se vůbec netrefila. A dle mě by kartařky měly hlavně umět věštit a hlavně říct člověkovi minulost nebo přítomnost aby mohl člověk hned vědět že fakt mluví pravdu i když mu člověk řekl jen jméno a pak třeba už doufa že vyjde i budoucnost, když se trefila do přítomností nebo do minulostí což u mě nebylo tak nevím zda tedy vyjde budoucnost
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, já jsem byla u obou kartářek - jak u paní Plačkové, tak u paní Filipové. Moje zkušenost je taková, že paní Plačkové vychází hlavní rysy věštby opravdu přesně. U mě a mé kamarádky se některé věci dokonce vyplnily až po několika letech. Byla jsem u ní několikrát a zpětně mi došlo, že se některé věci snažila ovlivnit „lidsky“. Začala mi radit sama za sebe, ne z karet. Proto jsem k ní chodit přestala. Paní Filipová řekne pouze to, co čte v kartách a opravdu zhruba z 90% se vše plní. Je třeba si vše po její návštěvě psát a pozdeji se k tomu třeba vrátit a porovnat. Dokonce měla 100% pravdu v případě mé kamarádky, která ji nedávno navštívila. No a můj přítel - naprosto nedotčen tímto tématem, absolutně tomu nevěřil, změnil po návštěvě u ní názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ocean..
@ocean8503 píše:
Ahoj holky, já jsem byla u obou kartářek - jak u paní Plačkové, tak u paní Filipové. Moje zkušenost je taková, že paní Plačkové vychází hlavní rysy věštby opravdu přesně. U mě a mé kamarádky se některé věci dokonce vyplnily až po několika letech. Byla jsem u ní několikrát a zpětně mi došlo, že se některé věci snažila ovlivnit „lidsky“. Začala mi radit sama za sebe, ne z karet. Proto jsem k ní chodit přestala. Paní Filipová řekne pouze to, co čte v kartách a opravdu zhruba z 90% se vše plní. Je třeba si vše po její návštěvě psát a pozdeji se k tomu třeba vrátit a porovnat. Dokonce měla 100% pravdu v případě mé kamarádky, která ji nedávno navštívila. No a můj přítel - naprosto nedotčen tímto tématem, absolutně tomu nevěřil, změnil po návštěvě u ní názor…
Zdravím Vás, když jsem si přečetla Váš příspěvek, měla jsem radost, že se výklad plní v takových procentech, myslím tím, pokud jde o dobré zprávy samozřejmě, protože netuším, co Vám vyvěštila, tak ať se Vás nedotknu. Zdá se, že mi výklad dodal na pár měsíců naději a v těchto dnech zjišťuju, že člověk, který mi byl souzen věštbou do života a celý výklad se točil kolem něj, jak to má těžké a jak řeší, miluje, vše bude, atd.,mi jen hodně ublížil a celou dobu lhal s takovou samozřejmostí, že to ani není možné.. Nazvala bych to málem podvodem. Takže pokud se nepletu, musela bych říct, že se to nepotkalo ani v procentu
.. Takže musím jednat a zcela tím vše vyvrátím. Ale přála bych si 90%,přiznám se..
- Citovat
- Upravit
Ahoj a u ktere kartarky jsi byla??
Pani Plackovou neznam, ale u p. Filipove jsem byla pred vanocema a uz pul vykladu se splnilo..tak doufam, ze se splni i ten zbytek..i kdyz jak pises clovek to asi musi brat s nadhledem a pouzivat i svuj rozum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betaa píše:
Ahoj a u ktere kartarky jsi byla??
Pani Plackovou neznam, ale u p. Filipove jsem byla pred vanocema a uz pul vykladu se splnilo..tak doufam, ze se splni i ten zbytek..i kdyz jak pises clovek to asi musi brat s nadhledem a pouzivat i svuj rozum
ahoj, byla jsem u p. Filipové. Ohromila mě, sice se vše mělo udít tak do července, utřepat jakoby, protože je to komplikovanější, musí si pořešit situaci..a pak už bychom mohli fungovat, tak jak vyčetla, prostě nadmíru dobře, ale jak píšu, je to mazec. On mluví jak kniha, ale jak píšeš, zdravým rozumem a pak i osobním „usvědčením“,lže, jak když tiskne
.. Takže závidím, že se Ti to shoduje, protože bych byla dle p. F. jinak šťastná jak blecha. Místo toho jej uvidím, ukončím to a on bude spokojen, protože nebude rozchodu na vině vlastně..
- Citovat
- Upravit
Vsak uvidis jak se to vse vyvrbi…mozna takovy postup mas prozit…ty to s nim ukoncis on si pak teprve uvedomi o co prisel a pak to teprve muze nabrat otacky jak popisovala Filipova..do cervence jeste daleko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Betaa
Jsi hodná, děkuji. Někdy to tak bývá. Ale to, co jsem tak nějak zjistila, nemá obdoby
..a pokud to už dělá teď, co by bylo pak.. Vzhledem k tomu, co vše plánoval a navykládal, je mi z něj smutno. Přitom se zdálo, že lepšího nenajdeš.. Tak Tobě přeju dobrý vývoj!
.. A pokud se pletu, podám info ![]()
- Citovat
- Upravit
prosím o kontakt na pí.Filipovou
Dobrý den, prosím o kontak na pí. Filipovou z Ostravy VŠB. Děkuji moc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, tel:na paní Filipovou je 603 330 093.Přeji hodně štěstí, také ho příští týden budu potřebovat.
pěkný den všem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, jsem se dnes teprve registrovala, ale příspěvky ctu uz delsi dobu. Vyzkousela jsem jak pank Filipovou, tak pani Plackovou, ale chtela bych vyzkouset jeste nejakou osvedcenou. U p. Filipove jsem.byla celkem 3×, takze uz neco o me vi, tak bych chtela k nejake cizi. Doporucite nejakou. okoli Ostravy? Dekuji