Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
23.4.13 11:54

kartářka z VŠB

Hledám kontakt na kartářku z VŠB Ostrava, nemáte ho někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.13 21:09

Holky asi je to mimo, moc bych šla ke kartářce, ale, co když mi řekne, že se něco stane velmi negativního, smrt nemoc nebo tak, nebo řekne, že nechce mluvit… to já jsem tak depresivní člověk, že bych si to šla asi rovnou hodit. Nebojíte se??

• Citovat
  • Upravit
4034
1.5.13 00:43
@Anonymní píše:
Holky asi je to mimo, moc bych šla ke kartářce, ale, co když mi řekne, že se něco stane velmi negativního, smrt nemoc nebo tak, nebo řekne, že nechce mluvit… to já jsem tak depresivní člověk, že bych si to šla asi rovnou hodit. Nebojíte se??

Nech si vyložit z karet andělských. Já vykládám tedy běžný klasický tarot, ale mám doma i poselství archandělů a to jsou prostě pozitivní karty. Neřeknou Ti „budeš nemocná“, ale „věnuj se odpočinku a relaxaci“ apod.. :) A pokud jsi mírně labilnější, kartářku na to prostě upozorni. Ať Tě v případě špatných zpráv třeba varuje, ať jsi víc při zemi, ale neděsí tě, že si všechno moc bereš. Ale pokud to máš až v extremní podobě, tak to raději nezkoušej vůbec. U karet je podstatné být schopna je brát jen jako náhled na situaci a možný vývoj. Nesmíš se na ně upnout jako na holý fakt. Karty nejsou osud, jen rádce na co se zaměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.5.13 12:59

Dobrý den, mohla bych Vás požádat o kontakt na pí. Filipovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.5.13 08:44
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.5.13 12:23

Kontakt na p. Filipovou

Dobrý den dámy,
chtěla bych Vás poprosit o kontakt na p. Filipovou. Vím, že tady kontakt někde je, ale když jsem ho zkoušela, číslo nefungovalo ani po týdenním zkoušení. Prosím Vás, napište mi někdo její e-mail nebo aktuální tel. kontakt. Budu moc ráda :kytka:
 LiLi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.5.13 16:25

Ahoj holky. Aktuální kontakt na paní Filipovou je 603330093. Jsem domluvená na schůzce trochu se bojím. Napište mi někdo kdo byl u paní Filipové na seanci jak to probíhalo a splnilo či nesplnilo atd. děkuji moc. M. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mili19
27.5.13 16:07

cena

Dobrý dn a jak to má ta kartářka s placením a odkud je? děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
4034
28.5.13 14:02

Trochu mi to přijde jako reklama paní kartářce, hezky nakopírovaný příspěvek do diskuzí o kartách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
28.5.13 15:00

@Elata
No :D a že to tu píšou nováčci. Si kvůli tomu holky založily účty, aby doporučily pani kartářku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenta.penta
13.6.13 08:06

prosim

Dobry den, četla jsem si vaše přispěvky a prosim vas čislo na pani kartařku moc diky

• Citovat
  • Upravit
Luci 93
9.7.13 12:40

Zdravím :D Taky se ráda podělím :mavam: paní Martoglu :zed: hrůza jeden velký blábol :oops: paní Filipová je super ženská i když moc se nenaplnilo tak to bylo pro mě hodně přijemné :potlesk: tet jdu na doporučení k paní Svatavě Oborákové Sklenářové tak uvidím pak se ráda podělím :hug:

• Citovat
  • Upravit
3950
9.7.13 13:41

No tak nevím já byla u martoglu jednou a to před 3 lety vše se do puntíku vyplnilo mamka loni když jsem měla zdrav. problémi v těhotenství nutili mě k potratu ve 21 týdnu prý je miminko postižené hold martoglu doporučila počkat že se najde jiný dr a ten to rozsekne co a jak měla pravdu a dítko zdravé jako řípa už tu kolem mě běhá a je toho více co martoglu vyčetla z karet co se neuvěřitelně vyplnilo ono už její babička uměla krásně věštit s kávové sedliny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.13 07:41

Za mně jedině paní Durajová z Ostravy. zkušenosti s paní Filipovou nic moc, asi tak 50% vyšlo, 50% ne. paní Durajová pracuje hodně na dálku, což mi vyhovovalo, protože se s dětmi nikam nedostanu. kamarádka si teď od ní nechala udělat rituál, tak čekáme :mrgreen: jinak nevím koho bych ještě doporučila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
18.7.13 19:29
@Lillinečka píše:
Za mně jedině paní Durajová z Ostravy. zkušenosti s paní Filipovou nic moc, asi tak 50% vyšlo, 50% ne. paní Durajová pracuje hodně na dálku, což mi vyhovovalo, protože se s dětmi nikam nedostanu. kamarádka si teď od ní nechala udělat rituál, tak čekáme :mrgreen: jinak nevím koho bych ještě doporučila :think:

Lili můžeš mi prosím napsat SZ s kontaktem? A potom napiš jak se dařilo kamarádce. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat