Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky,
byla jsem na doporučení na výklad u kartářky z Horní Datyně. Výklad mi byl sympatický ve spoustě věcí se trefila. Jestli se časem výklad vyplní uvidíme. Bere si 300,– a to i pokud přijede k vám, takže super cena.
Kdyby chtěl někdo kontakt, pisněte SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pani filipova
Dobry večer. mohl bych taky poprosit o nejaky kontakt na pani Filipovou. nejake info, cokoli. dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Danyny
Telefonní číslo na paní Filipovou je o stránku
zpět. Jinak krásné a pohodové vánoční svátky.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den můžete mi prosímdát kontakt email na p. kartařku Filipovou? děkuji Mili
- Citovat
- Upravit
U paní Filipové jsem byla před měsícem, vyvěštila pracovní úraz bratrovi, který se fakt stal, snad vyjde i to dobré, co mi předpověděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kontakt
Prosím taky o kontakt na kartářku z Frýdku a p. Filipovou z VŠB. Moc děkuji, spěchá.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den
Chtěl bych poprosit nějaké kontakty na pani Filipovou z VŠB, email, ceník.
S pozdravem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní Filipová je v Ostravě a vykládá karty na VŠB- TU OSTRAVA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kartářka VŠB
Děkuji za info ohledně této kartářky. Usnadnila jste mi volbu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den prosím mohla by jste dát vědět za kolik paní Filipcová vykláda karty a kde přesně to v té Ov je děkuji a zdali jste byla spokojena ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, mohl by mi někdo prosím poslat kontakt ( jako SZ) na kartářku z Karviné? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka VŠB
Dobrý den, četla jsem vaši diskuzi ohledně téma dobrá kartářka v Ostravě. Zaujala mě p. Filipová z VŠB. Prosím máte s ní zkušenosti? a mohla by jste mi na poslat kontakt??? bud tady nebo na meil: **@seznam.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fyasko píše:
Ještě chci dodat, že celou tu dobu chodím k p. žigové, takže na tu mi prosím kontakt nepište. Hodně jsem slyšela o nějaké kartářce z všb, bohužel se mi nani nepodařilo sehnat kontakt, ale je prý opravdu výborná, nevíte o ní někdo???
K ní chodí moje lektorka angličtiny. Zmínila se, že ja na VŠB, nebo tam někde učí. Prý tam posílá i svého přítele.
- Citovat
- Upravit
Dobry dem, ja Vas taky prosim o kontakt na pani Filipovou, potrebuju to nutne, dekuji predem.
- Citovat
- Upravit