Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2445
20.12.12 11:48

Ahojky,
byla jsem na doporučení na výklad u kartářky z Horní Datyně. Výklad mi byl sympatický ve spoustě věcí se trefila. Jestli se časem výklad vyplní uvidíme. Bere si 300,– a to i pokud přijede k vám, takže super cena.
Kdyby chtěl někdo kontakt, pisněte SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.12 22:18

pani filipova

Dobry večer. mohl bych taky poprosit o nejaky kontakt na pani Filipovou. nejake info, cokoli. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danyny11
24.12.12 13:09

Danyny

Telefonní číslo na paní Filipovou je o stránku :lol: :hug: zpět. Jinak krásné a pohodové vánoční svátky.

• Citovat
  • Upravit
26.12.12 21:15

Jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mili19
29.12.12 00:46

Dobrý den můžete mi prosímdát kontakt email na p. kartařku Filipovou? děkuji Mili

• Citovat
  • Upravit
188
31.12.12 13:26

U paní Filipové jsem byla před měsícem, vyvěštila pracovní úraz bratrovi, který se fakt stal, snad vyjde i to dobré, co mi předpověděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
senir
6.1.13 17:06

kontakt

Prosím taky o kontakt na kartářku z Frýdku a p. Filipovou z VŠB. Moc děkuji, spěchá.

• Citovat
  • Upravit
1
7.1.13 19:18

Dobrý den

Chtěl bych poprosit nějaké kontakty na pani Filipovou z VŠB, email, ceník.

S pozdravem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.1.13 13:03

Paní Filipová je v Ostravě a vykládá karty na VŠB- TU OSTRAVA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.13 08:52

kartářka VŠB

Děkuji za info ohledně této kartářky. Usnadnila jste mi volbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mili19
22.1.13 10:14

Dobrý den prosím mohla by jste dát vědět za kolik paní Filipcová vykláda karty a kde přesně to v té Ov je děkuji a zdali jste byla spokojena :)

• Citovat
  • Upravit
862
5.2.13 09:47

Dobrý den, mohl by mi někdo prosím poslat kontakt ( jako SZ) na kartářku z Karviné? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.13 21:47

Kartářka VŠB

Dobrý den, četla jsem vaši diskuzi ohledně téma dobrá kartářka v Ostravě. Zaujala mě p. Filipová z VŠB. Prosím máte s ní zkušenosti? a mohla by jste mi na poslat kontakt??? bud tady nebo na meil: **@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
10.2.13 11:55
@Fyasko píše:
Ještě chci dodat, že celou tu dobu chodím k p. žigové, takže na tu mi prosím kontakt nepište. Hodně jsem slyšela o nějaké kartářce z všb, bohužel se mi nani nepodařilo sehnat kontakt, ale je prý opravdu výborná, nevíte o ní někdo???

K ní chodí moje lektorka angličtiny. Zmínila se, že ja na VŠB, nebo tam někde učí. Prý tam posílá i svého přítele.

• Citovat
  • Upravit
Nigar
15.2.13 08:54

Dobry dem, ja Vas taky prosim o kontakt na pani Filipovou, potrebuju to nutne, dekuji predem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat