Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
7.10.13 09:17

:think: A kde Vás prosím najdu? Díky Lenka

Příspěvek upraven 07.10.13 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.10.13 09:21
@Lennys39 píše:
Dobrý den, můžu se taky zeptat na bližší info i ohledně ceny a taky kde Vás najdu? Díky Lenka

Michael W. D. 20.08.13 21:54

Někoho méně komerčního? Já třeba beru honorář, nebo odměnu když chcete, podle spokojenosti a možností klientů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.13 22:37

Zdravím Vás, prosím mohla bych poprosit o to číslo na tu paní Filipkou z VŠB? A kolik si bere za výklad? Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlastimil Tvarůžka
21.10.13 16:12

adresa,tel.číslo

Chtěl, bych sehnat kontakt na kartářku u kauflandu. Děkují předem

• Citovat
  • Upravit
Mi24
13.11.13 18:23

Má někdo zkušenost s paní plačkovou, ale nějaké novější zkušenosti zajímalo by mě kolik bere a zda to co řekne zda se to splní a zda ji můžu říct co chci vědět nebo-li co vědět nechci jakožto nic o nemocich v rodině a v příbuzenstvu a o horších věcech a nebo na mě rovnou vybali vše takže i toto?

• Citovat
  • Upravit
peka83
13.11.13 20:06

Ahoj pokud chcete tak skvělá kartářka z Prahy je i na telefonua vše co mi kdy řekla vyšlo. To vám přísahám. Znám ji již 15 let věšti dokoncei v televizi Prima. Nedělá to pro peníze má svou práci tohle dělá proto, protože to opravdu dokáže. Věští i skrz telefon.
Jmenuje se Helena Kubešková a je to opravdové zlatíčko dala bych za ni ruce obě do ohně. Není to reklama. Já sama jsem z Opavy ona z Prahy
do googlu dejte HELENA KUBEŠKOVÁ NAJDE Vám to na ní kontakty

• Citovat
  • Upravit
Mi24
27.11.13 18:34

Tak nevím no po dlouhém rozhodování jdu zítra k paní plačkové a jsem zvědava. Docela dost dlouho na tyto věcí věřím říkam si že jsou lidé, kteří dokažou předpovědět budoucnost z karet. A teď tomu nějak přestavám věřít že je blbost aby se někdo koukl do karet a řekl mi mou budoucnost tak uvidím zítra no a pak jestli a co se splní :think:

• Citovat
  • Upravit
lakosta
5.12.13 11:56

dobrá kartářka

Dobrý den, četla jsem tu Vaše příspěvky k dobré kartářce Aně Filipové z Všb, Ostrava, máte prosím někdo na ní kontakt? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Mi24
5.12.13 14:04
@lakosta píše:
Dobrý den, četla jsem tu Vaše příspěvky k dobré kartářce Aně Filipové z Všb, Ostrava, máte prosím někdo na ní kontakt? Děkuji :)

asi jsi nečetla protože kdyby jsi četla tak by jsis ho tady v té diskuzi našla samaa

• Citovat
  • Upravit
2445
5.12.13 14:15
@anubis25 píše:
Tak nevím no po dlouhém rozhodování jdu zítra k paní plačkové a jsem zvědava. Docela dost dlouho na tyto věcí věřím říkam si že jsou lidé, kteří dokažou předpovědět budoucnost z karet. A teď tomu nějak přestavám věřít že je blbost aby se někdo koukl do karet a řekl mi mou budoucnost tak uvidím zítra no a pak jestli a co se splní :think:

Tak jak se ti to u paní kartářky zamlouvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
5.12.13 16:28
@pepřenka píše:
Tak jak se ti to u paní kartářky zamlouvalo?

tak jako nebylo to špatné, ale pocity všelijaké. Starší příjemná paní. První co bylo tak mi popsala mého přítele v čem se netrefila vůbec už hlavně v tom že v tuto chvilí nikoho nemám a pak davala hodně možností jakožto nevyjde jedna vyjde druhá což nějaké 3možnosti zaměstnaní. Řekla mi jak bude vypadat můj budoucí chlap a v jaké profesi bude pracovat kdy budu mít dětí a jakého pohlaví budou takže uvidíme no. Spíš mě šoklo že řekla vše co se mi honí už nějakou dobou v hlavě a všechny mé pocity. To jsem malem nedala mám nějaké psychické problémy s nějakýmí blízkimi lidmi a když ty cizí člověk řekne všechny pocity a všechny myšlenky co máš a o kterých nikdo neví tak psychicky docela velký šok.
Ale jako zkušenost to hodnotím dobře, ale nemyslím si že bych ještě někdy navštivíla nějakou kartařku.

• Citovat
  • Upravit
10
4.1.14 12:08

Kartářka s Opavy

Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s paní Frankovou s Opavy? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.1.14 18:32

Ahoj! jak jsem to tady prošla, tak se hodně lidí ptá na p. Filipovou, ale vlastně nikdo nepíše, jakou s ní měli zkušenost, nebo co je k tomu vede, že žádají zrovna ji.. Opravdu má tak dobré reference a její výklad se plní? Máte zkušenosti? Zdá se, že nikdo z těch, co žádali kontakt na ni, se pak už nevyjadřují a mne by upřímně zajímalo, jak se její výklad ztotožnil s realitou.. Byla mi doporučena, tápu, jestli věřit. :?: Budu ráda za reakci, díky, Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.1.14 19:19

p.Filipová

Jako za mě..není špatná, nemůžu říct, že by měla úplně ve všem pravdu.Byla jsem uní dvakrát, když to bylo poprvé tak mi natvrdo řekla, že má manžel milenku a ať jdu okamžitě od něj, vydeptila mě neskutečně. V té době jsem to, ale neměla nijak podložené, takže jsem ji celkem zavrhla, jenže nakonec měla pravdu a skoro ve všem :( Tak jsem pak uní byla znovu a v něčem měla pravdu u ostatního to ukáže čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.1.14 10:20

Díky za zkušenost, mi ji doporučila kamarádka, že se jí vše v krátké době splnilo, tak jsem k ní v létě šla, ale to, co zažívám, vůbec nenasvědčuje tomu, co mi vyložila. Byla jsem z ní tehdy úplně nadšená, nabitá optimismem, který mi chybí. Šla jsem tam bez očekávání a moc mi pomohlo, co mi řekla. Kdyby to tak mělo být, řekla jsem si, tak jsem už teď spokojená. Ale neustále nervy, nejistota v tom, co se mezi námi děje, mi nedaly a šla jsem tam min. týden znova s tím, že to bude beztak úplně o něčem jiném, tušila jsem. Ale vlastně mi řekla hodně podobné věci, až na jisté výkyvy z původní verze, že např. budem mít odmlku, mi v létě nevyložila. JIného muže nevidí, ani u něj jinou, budem spolu, i když se pro odmlku rozhodnu. Ale já mám silný pocit, že jsem naletěla nejen jemu a čekám až zahřmí a hodně se trápím :(.. Nic nenasvědčuje tomu, že by to tak mělo být.. čekání je úmorné. Říkám si, kde se bere ta jistota, říct někomu, že něco takhle bude, dávat naději a přitom to tak není, neříkají nám jen to, co někdy chceme-protřebujeme slyšet. I když ve Vašem případě tomu tak samo v tom zásadním zvratu určitě nebylo. Snad už je lépe!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat