Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A kde Vás prosím najdu? Díky Lenka
Příspěvek upraven 07.10.13 v 09:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennys39 píše:
Dobrý den, můžu se taky zeptat na bližší info i ohledně ceny a taky kde Vás najdu? Díky Lenka
Michael W. D. 20.08.13 21:54
Někoho méně komerčního? Já třeba beru honorář, nebo odměnu když chcete, podle spokojenosti a možností klientů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Vás, prosím mohla bych poprosit o to číslo na tu paní Filipkou z VŠB? A kolik si bere za výklad? Děkuju moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
adresa,tel.číslo
Chtěl, bych sehnat kontakt na kartářku u kauflandu. Děkují předem
- Citovat
- Upravit
Má někdo zkušenost s paní plačkovou, ale nějaké novější zkušenosti zajímalo by mě kolik bere a zda to co řekne zda se to splní a zda ji můžu říct co chci vědět nebo-li co vědět nechci jakožto nic o nemocich v rodině a v příbuzenstvu a o horších věcech a nebo na mě rovnou vybali vše takže i toto?
- Citovat
- Upravit
Ahoj pokud chcete tak skvělá kartářka z Prahy je i na telefonua vše co mi kdy řekla vyšlo. To vám přísahám. Znám ji již 15 let věšti dokoncei v televizi Prima. Nedělá to pro peníze má svou práci tohle dělá proto, protože to opravdu dokáže. Věští i skrz telefon.
Jmenuje se Helena Kubešková a je to opravdové zlatíčko dala bych za ni ruce obě do ohně. Není to reklama. Já sama jsem z Opavy ona z Prahy
do googlu dejte HELENA KUBEŠKOVÁ NAJDE Vám to na ní kontakty
- Citovat
- Upravit
Tak nevím no po dlouhém rozhodování jdu zítra k paní plačkové a jsem zvědava. Docela dost dlouho na tyto věcí věřím říkam si že jsou lidé, kteří dokažou předpovědět budoucnost z karet. A teď tomu nějak přestavám věřít že je blbost aby se někdo koukl do karet a řekl mi mou budoucnost tak uvidím zítra no a pak jestli a co se splní ![]()
- Citovat
- Upravit
dobrá kartářka
Dobrý den, četla jsem tu Vaše příspěvky k dobré kartářce Aně Filipové z Všb, Ostrava, máte prosím někdo na ní kontakt? Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@lakosta píše:
Dobrý den, četla jsem tu Vaše příspěvky k dobré kartářce Aně Filipové z Všb, Ostrava, máte prosím někdo na ní kontakt? Děkuji
asi jsi nečetla protože kdyby jsi četla tak by jsis ho tady v té diskuzi našla samaa
- Citovat
- Upravit
@anubis25 píše:
Tak nevím no po dlouhém rozhodování jdu zítra k paní plačkové a jsem zvědava. Docela dost dlouho na tyto věcí věřím říkam si že jsou lidé, kteří dokažou předpovědět budoucnost z karet. A teď tomu nějak přestavám věřít že je blbost aby se někdo koukl do karet a řekl mi mou budoucnost tak uvidím zítra no a pak jestli a co se splní
Tak jak se ti to u paní kartářky zamlouvalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pepřenka píše:
Tak jak se ti to u paní kartářky zamlouvalo?
tak jako nebylo to špatné, ale pocity všelijaké. Starší příjemná paní. První co bylo tak mi popsala mého přítele v čem se netrefila vůbec už hlavně v tom že v tuto chvilí nikoho nemám a pak davala hodně možností jakožto nevyjde jedna vyjde druhá což nějaké 3možnosti zaměstnaní. Řekla mi jak bude vypadat můj budoucí chlap a v jaké profesi bude pracovat kdy budu mít dětí a jakého pohlaví budou takže uvidíme no. Spíš mě šoklo že řekla vše co se mi honí už nějakou dobou v hlavě a všechny mé pocity. To jsem malem nedala mám nějaké psychické problémy s nějakýmí blízkimi lidmi a když ty cizí člověk řekne všechny pocity a všechny myšlenky co máš a o kterých nikdo neví tak psychicky docela velký šok.
Ale jako zkušenost to hodnotím dobře, ale nemyslím si že bych ještě někdy navštivíla nějakou kartařku.
- Citovat
- Upravit
Kartářka s Opavy
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s paní Frankovou s Opavy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! jak jsem to tady prošla, tak se hodně lidí ptá na p. Filipovou, ale vlastně nikdo nepíše, jakou s ní měli zkušenost, nebo co je k tomu vede, že žádají zrovna ji.. Opravdu má tak dobré reference a její výklad se plní? Máte zkušenosti? Zdá se, že nikdo z těch, co žádali kontakt na ni, se pak už nevyjadřují a mne by upřímně zajímalo, jak se její výklad ztotožnil s realitou.. Byla mi doporučena, tápu, jestli věřit.
Budu ráda za reakci, díky, Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
p.Filipová
Jako za mě..není špatná, nemůžu říct, že by měla úplně ve všem pravdu.Byla jsem uní dvakrát, když to bylo poprvé tak mi natvrdo řekla, že má manžel milenku a ať jdu okamžitě od něj, vydeptila mě neskutečně. V té době jsem to, ale neměla nijak podložené, takže jsem ji celkem zavrhla, jenže nakonec měla pravdu a skoro ve všem
Tak jsem pak uní byla znovu a v něčem měla pravdu u ostatního to ukáže čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za zkušenost, mi ji doporučila kamarádka, že se jí vše v krátké době splnilo, tak jsem k ní v létě šla, ale to, co zažívám, vůbec nenasvědčuje tomu, co mi vyložila. Byla jsem z ní tehdy úplně nadšená, nabitá optimismem, který mi chybí. Šla jsem tam bez očekávání a moc mi pomohlo, co mi řekla. Kdyby to tak mělo být, řekla jsem si, tak jsem už teď spokojená. Ale neustále nervy, nejistota v tom, co se mezi námi děje, mi nedaly a šla jsem tam min. týden znova s tím, že to bude beztak úplně o něčem jiném, tušila jsem. Ale vlastně mi řekla hodně podobné věci, až na jisté výkyvy z původní verze, že např. budem mít odmlku, mi v létě nevyložila. JIného muže nevidí, ani u něj jinou, budem spolu, i když se pro odmlku rozhodnu. Ale já mám silný pocit, že jsem naletěla nejen jemu a čekám až zahřmí a hodně se trápím
.. Nic nenasvědčuje tomu, že by to tak mělo být.. čekání je úmorné. Říkám si, kde se bere ta jistota, říct někomu, že něco takhle bude, dávat naději a přitom to tak není, neříkají nám jen to, co někdy chceme-protřebujeme slyšet. I když ve Vašem případě tomu tak samo v tom zásadním zvratu určitě nebylo. Snad už je lépe!?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit