Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
27.9.16 14:03

Prosim

@pavlusenka11
Ahojky, napiš mi pls na něho kontakt. Jsem jak se říká na životní křižovatce, tak bych ráda znala nějaký nadhled. Diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.9.16 14:05

Prosim kontakt!!

Prosím o kontakt na kartář Ostrava.., který věští i přes email či Skype

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.16 15:24

Neměl by někdo kontakt na paní Dášu z Horní Datyně?? Děkuji!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.17 09:53

p. Filipová

Včera jsem byla u p. Filipové v porubě, na Baňské..dozvěděla jsem se o ní díky této diskuzi, tak jsem se rozhodla, že popíšu zkušenost, aby jste se i vy mohli lépe rozhodnout. Paní byla moc sympatická a příjemná.. žádná zmalovaná, šperky osypaná ježibaba se špičatými nehty :mrgreen:..Její výklad byl naprosto přesný, dokonale odhadla můj život, naši současnou situaci a moc mi pomohla, uklidnila a ujistila mne, předpověděla blízkou budoucnost a poradila, jak si poradit s pocity a celkove mne nabila takovou pozitivni energii, ze jsem odjizdela s usmevem nejen na tvari ale i v dusi. Skvele opravdu, a i kdyby se jeji vestby nenaplnily, jsem stastna, ze jsem tam byla, protoze opravdu muj zivot vylozila na stul jako ty karty a udelala mi v tom vsem poradek a prehled. Odpovedela mi na otazky ktere mne trapily a dodala mi tim klid :) doporucuji vrele vsem opravdu! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.17 17:28

Prosím o kontakt na paní Filipovou a kolik si řekla za hodinu :-) Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 17:04

@SaintRebel
Mne stala 600, ale uz pry bere 700.. telefon leda do zpravy. Drzim palce, at dobre poradi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.2.17 22:18
@martinka1990 píše:
Ahoj holky.. :)
Po přečtení mnoha vaších příspěvku a mých zkušeností s kartářkami jsem se taky chtěla podělit o své zážitky. Byla jsem již u mnoha kartářek něketére mi pomohli hodně některé vubec a spíše jsem s jejích odpovědí byla naprosto šokovaná co se týče toho že mi ani nezdělili to naco jsem se ptala. Momentálně se obracím na jednoho pana kartáře kterého mi doporučila kamarádka když jsem byla na životním rozcestí. Dostala jsem na něj email a s obavami mu napsala.. odpověděl mi docela rychle a chtěl po mně vědět jen datum narození, jméno, a otázku o kterouse zajímám. Po odeslání peněz sem do 2 dnu obdržela odpověď i s fotkami vykladu. Měl to hezky podáno a docela mne překvapilo že to nebylo jako u většiny „stane seto takto a takto“ ale podalto jako nastínění cesty a jak bych měla pokračovat a na co jsi dát pozor. Byla sem velmi mile překvapená když do 3 měsícu se i to co se mi zprvu jevilo jako nereálné začalo opravdu dít. A dalším překvapením bylo že nepracuje je, s tarotem ale i tolteckým orákulem a andělskými kartamiamnohým dalším. Takže z mé strany naprostá spokojenost:))..
@martinka1990 píše:
Ahoj holky.. :)
Po přečtení mnoha vaších příspěvku a mých zkušeností s kartářkami jsem se taky chtěla podělit o své zážitky. Byla jsem již u mnoha kartářek něketére mi pomohli hodně některé vubec a spíše jsem s jejích odpovědí byla naprosto šokovaná co se týče toho že mi ani nezdělili to naco jsem se ptala. Momentálně se obracím na jednoho pana kartáře kterého mi doporučila kamarádka když jsem byla na životním rozcestí. Dostala jsem na něj email a s obavami mu napsala.. odpověděl mi docela rychle a chtěl po mně vědět jen datum narození, jméno, a otázku o kterouse zajímám. Po odeslání peněz sem do 2 dnu obdržela odpověď i s fotkami vykladu. Měl to hezky podáno a docela mne překvapilo že to nebylo jako u většiny „stane seto takto a takto“ ale podalto jako nastínění cesty a jak bych měla pokračovat a na co jsi dát pozor. Byla sem velmi mile překvapená když do 3 měsícu se i to co se mi zprvu jevilo jako nereálné začalo opravdu dít. A dalším překvapením bylo že nepracuje je, s tarotem ale i tolteckým orákulem a andělskými kartamiamnohým dalším. Takže z mé strany naprostá spokojenost:))..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.2.17 22:20

kartář Ostrava

Jaká je cena tohoto kartáře prosím? G-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.3.17 15:58

Dobrý den,

Četla jsem zde většinu komentářů a chci se podělit také o svou zkušenost. Byla jsem u mnoha kartářek v různých městech, dokonce bych řekla, že polovina z nich zde byla zmíněna. Vždy mi od každé něco vyšlo, někdy toho bylo méně, někdy více.
Nyní jsem navštívila paní Filipovou na VŠB. Paní se mi líbila, až na to, že mi přišlo, že občas svou osobností odpoutává pozornost od karet. Každopádně mi velice věrohodně popsala mou současnou situaci, což mě velice překvapilo. Ale jak se říká, karty odráží náš momentální stav mysli a kdo v nich umí číst tak Vás během pár minut přečte jako otevřenou knihu. Ale co nastalo pak, bylo překvapením. Všechny kartářky předtím mi říkali, že mám dobré manželství, že krizi překonáme, že mě muž miluje a že budeme mít brzy dítě. Ale paní Filipová mi řekla, že se do roka rozvedu. A to ještě z mého popudu, jelikož manžel je děvkař. :-) No samozřejmě, že to nechci, ale kdo ví jak se stav mé mysli změní během následujících měsíců. To pak mohu samozřejmě říci. Osobně jsem byla vždy moc spokojená s paní Pokornou, která bydlí v Mariánkách a pak také s paní Žákovou z Havířova. Od nich mi 85% čtení z karet vyšlo.
Mimochodem paní Filipová je nejdražší a bere si 700 Kč, načeš ostatní nejdou nad 300 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
31.3.17 07:35

karty Ostrava

Tak mne od paní Filipové nevyšlo nic, byla jsem před lety a to levná nebyla. Máte pravdu snaží se upoutávat na sebe a zbytečně kecá mimo váš výklad přičemž vy to platíte ty minuty. Jen malá část opravdu umí, ostatní to zkouší :)Jo a od paní Katariny z Ostravy nic nevyšlo a ta byla drahá dost také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
31.3.17 16:37

U mě dokonce paní Filipová zvedla také telefon jak už tady někdo zmínil a vykecávala se s snachou. Pak mi vykládala jaký má s ní super vztah, takže část výkladu za 700kč jsem také promarnila.
Jedna má známá stojí za názorem, že dobrá kartářka si o peníze neřekne, ale podle spokojenosti to nechá na Vás. Zvažuji ještě, že se pokusím si poslechnout paní z Vratimova a pak už to pro jednou hodím za hlavu. Osud nechci přímo znát, potřebuji pouze nasměrovat správným směrem a to se mi kdysi povedlo u paní Heczkové v Karviné, tak snad se mi to povede i nyní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
1.4.17 21:58

@Monalisasmile
U Heczkove jsem byla já, ségra i moje mamka. A jen mě se výklad splnil. Ale já jsem asi lehce čitelná. Mě říkaly 3 kartářky to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
2.4.17 10:16

Opravdu?? Mě právě ona a paní Šerá z Orlové vyložili tou dobou a obě mě navedly správnou cestou. Nevím už pořádně co říkali, jen mi obě řekly, že když opustím stávajícího přítele, tak najdu muže za kterého se vdám a budeme mít spolu syna. Vdát jsem se vdala a zatím máme už 2 roky druhého psa :D Na druhou stranu se teď potýkáme s krizí a já momentálně nevím kudy kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.4.17 17:24

Osobně mám hodně dobré zkušenosti s paní Petrou Tichou (tel.603343526), která dříve bydlela u Kravař, ale přestěhovala se do Horní Lhoty u Ostravy. Mně tedy jen vykládá karty, které zatím seděly vždycky, ale umí toho prý více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.4.17 18:49

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda ještě vykládá karty paní Nováková z Fifejd? Pokud ano, kolik si za sezení účtuje? A případně bych požádala o kontakt.
Děkuji za ochotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat