Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
19.10.19 21:28

Kartarka

Prosím kontakt na paní Filipovou. To ciselko co mam nefunguje. dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.19 21:53

Kartářka

A k čemu třeba podívám se vám do očí 10 minut rozhovor a váš osud řeknu na 99 %

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.11.19 11:08

Kartarka Ostrava

Prosím o kontakt na nějakou kartarku z Ostravy. Vím, ze tady padlo par jmen, ale čísla žádné nefunguji :( Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.11.19 11:28

Zajdi si radši za ty peníze ke kadeřníkovi a kup si něco na sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.11.19 09:21

Kartářka

Dobrý den, máte ještě někdo zkušenosti z paní Tichou? Mám k ní jít, neni úplně nejlevnější, tak bych se ráda ještě dozvěděla nějaké zkušenosti s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.19 12:11

Já mám nejlepší zkušenost s paní Adrianou Maslančíkovou. Telefon nemám, ale dám e-mail: vykladkaret@adri.cz Byla jsem předtím u tří kartářek, v průběhu asi 15 let, ne že bych chodila pořád, ale tahle byla jediná dobrá. Netahala ze mně rozumy předem, všechno opravdu vyčetla z těch karet, a dokonce poradila co bych měla udělat, a udělala jsem dobře když jsem na ni dala. Opravdu první v Ostravě takhle dobrá. Poprvé co jsem tomu opravdu uvěřila, ty předtím nebyly moc přesvědčivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.19 12:12

@Beatrix84 Vykladkaret@adri.cz Paní Maslančíková, opravdu hodně dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 20:19

Prosba

Mohu taky poprosit o kontakt na paní kartarku z VŠB? Děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.20 16:45
@Ja.red píše:
Dobry den, najde se tady prosim dobra duse, ktera by mi poslala kontakt na pani Raskovou z Hrabuvky a pani Dasu z Vratimova? Procetla jsem celou diskuzi, mozna jsem to prehledla, ale kontakt jsem nenasla. Ani internet nebyl sdilnejsi. Mockrat dekuji :)
  • Citovat
  • Upravit
24.1.20 16:53

Kartářka Dáša z Vratimova

Zdravím, můžu dostat kontakt na paní Dášu z Vratimova? A kolik si bere? A to nejdůležitější, máte s ní dobré zkušenosti? Vřele děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
24.1.20 19:02

Dáša Vratimov

Ahoj holky. Našla jsem kontakt na paní Dášu 773651527. Nevím jestli ještě ve Vratimově bydlí, páč před rokem tam prodávala dům, ale zkuste. Já s ní měla dobré zkušenosti a všechno i vychází.
Na Novákovou z Fifejd číslo nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
27.1.20 21:10
@Monalisasmile píše:
Ahoj holky. Našla jsem kontakt na paní Dášu 773651527. Nevím jestli ještě ve Vratimově bydlí, páč před rokem tam prodávala dům, ale zkuste. Já s ní měla dobré zkušenosti a všechno i vychází.
Na Novákovou z Fifejd číslo nemám. :nevim:

Paní Dáša bydlí v Ostravě a tam také vykládá.

@Anonymní píše:
Mohu taky poprosit o kontakt na paní kartarku z VŠB? Děkuji :D

Paní Filipová už není na VŠB, ale jinde v Porubě (ul. Spojů) a telefon má jiný ‭731 277 742‬

• Citovat
  • Upravit
3
29.1.20 07:29

Byla jsem u paní Tiché a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.1.20 09:35

@romi.z dobry den poslala by jste mi kontakt na paní filiovou děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.1.20 13:12

Sice není z ostravy, ale mě dost pomohla. Na facebooku je to stránka: Výklad karet levně
Je tam obrázek dřevěných :srdce: a pak fotka knihy se psem :) tak třeba taky někomu pomůže. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat