Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kartarka
Prosím kontakt na paní Filipovou. To ciselko co mam nefunguje. dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka
A k čemu třeba podívám se vám do očí 10 minut rozhovor a váš osud řeknu na 99 %
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartarka Ostrava
Prosím o kontakt na nějakou kartarku z Ostravy. Vím, ze tady padlo par jmen, ale čísla žádné nefunguji
Moc díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajdi si radši za ty peníze ke kadeřníkovi a kup si něco na sebe!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka
Dobrý den, máte ještě někdo zkušenosti z paní Tichou? Mám k ní jít, neni úplně nejlevnější, tak bych se ráda ještě dozvěděla nějaké zkušenosti s ni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám nejlepší zkušenost s paní Adrianou Maslančíkovou. Telefon nemám, ale dám e-mail: vykladkaret@adri.cz Byla jsem předtím u tří kartářek, v průběhu asi 15 let, ne že bych chodila pořád, ale tahle byla jediná dobrá. Netahala ze mně rozumy předem, všechno opravdu vyčetla z těch karet, a dokonce poradila co bych měla udělat, a udělala jsem dobře když jsem na ni dala. Opravdu první v Ostravě takhle dobrá. Poprvé co jsem tomu opravdu uvěřila, ty předtím nebyly moc přesvědčivé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beatrix84 Vykladkaret@adri.cz Paní Maslančíková, opravdu hodně dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosba
Mohu taky poprosit o kontakt na paní kartarku z VŠB? Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ja.red píše:
Dobry den, najde se tady prosim dobra duse, ktera by mi poslala kontakt na pani Raskovou z Hrabuvky a pani Dasu z Vratimova? Procetla jsem celou diskuzi, mozna jsem to prehledla, ale kontakt jsem nenasla. Ani internet nebyl sdilnejsi. Mockrat dekuji
- Citovat
- Upravit
Kartářka Dáša z Vratimova
Zdravím, můžu dostat kontakt na paní Dášu z Vratimova? A kolik si bere? A to nejdůležitější, máte s ní dobré zkušenosti? Vřele děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dáša Vratimov
Ahoj holky. Našla jsem kontakt na paní Dášu 773651527. Nevím jestli ještě ve Vratimově bydlí, páč před rokem tam prodávala dům, ale zkuste. Já s ní měla dobré zkušenosti a všechno i vychází.
Na Novákovou z Fifejd číslo nemám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monalisasmile píše:
Ahoj holky. Našla jsem kontakt na paní Dášu 773651527. Nevím jestli ještě ve Vratimově bydlí, páč před rokem tam prodávala dům, ale zkuste. Já s ní měla dobré zkušenosti a všechno i vychází.
Na Novákovou z Fifejd číslo nemám.
Paní Dáša bydlí v Ostravě a tam také vykládá.
@Anonymní píše:
Mohu taky poprosit o kontakt na paní kartarku z VŠB? Děkuji
Paní Filipová už není na VŠB, ale jinde v Porubě (ul. Spojů) a telefon má jiný 731 277 742
- Citovat
- Upravit
@romi.z dobry den poslala by jste mi kontakt na paní filiovou děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice není z ostravy, ale mě dost pomohla. Na facebooku je to stránka: Výklad karet levně
Je tam obrázek dřevěných
a pak fotka knihy se psem
tak třeba taky někomu pomůže. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit