Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.8.21 06:07
@Amalcka píše:
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s paní Margo z centra. Byla jsem u ní v době Covidu minulý rok a byla jsem překvapená jejím přístupem. Je to lecitelka a její výklad je úplně jiný než ty, co jsem doposud absolvovala. Podařilo se mi také díky ní najít partnera a vyléčit určité zdravotní problémy. Ptám se kvůli tomu, jestli to vše byla jen náhoda anebo je tak přesná. Děkuji za odpověď :srdce: [/citac
@Petříček 1 píše:
P margo z centra neznám pokud můžete pošlete mi kontakt
@Petříček 1 píše:
@Whoknows1 mohu požádat o soukromý kontakt?

Vykladkaret@adri.cz Paní Maslančíková, opravdu hodně dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.8.21 15:18

Dobrý den všem. Byla mi doporučena kartářka p. Eva ze Zábřehu. Byli jste někdo u ní, jaké máte zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.22 18:32

Výklad karet Ostrava

Dobrý večer, hledám kontakt na paní kartářka paní Zigovou Ostrava-Zabreh předem děkuji za info s pozdravem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.5.22 13:49

Kludská

Dana Edit Slezáková - Ostrava Stodolní

Máte někdo zkušenost s touto kartářkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.3.23 20:11
@LiveDream píše:
Paní Filipová už není na VŠB, ale jinde v Porubě (ul. Spojů) a telefon má jiný ‭731 277 742‬

Dobry den, je prosim kontak platny? Dela vyklady i pres telefon? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.23 10:28

kartářka Adriana Maslančíková z Ostravy

Dobrý den, chtěla jsem poprosit o zkušenost s kartářkou p. Adrianou Maslančíkovou z Ostravy. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.8.23 21:59

Ve špatném období během třech let jsem byla u kartářky Filipové, tehdy na VŠB a Martoglu v Porubě a po letech u paní Žigové, vysoce nedoporučuji, ušetříte penízky. Znala jsme jednu starou paní v Hrabůvce, ta byla výborná, bohužel už umřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.23 10:01

zkušenosti s paní Marií Novákovou??

Zdravím..Máte někdo zkušenosti s p Novákovou z Várenské z Ostravy?? Jaké má výklady a jak se plní třeba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.23 21:07

Mohla bych poprosit o kontakt na paní Filipovou z VŠB? Moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.23 13:15

Zdravím, dovolte mi napsat chválu na numerologa z Brna p. Petra Kulika. Pomáhá lidem v těžkých životních situacích, moc mi pomohl. Pracuje i na dálku je to vyjimecný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.23 11:00

@nemolka šel by prosím kontakt. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.23 11:02

@Anulka šel by prosím kontakt. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.1.24 20:31

Kartářka Andrea

Dobrý den, zkuste věštbu karet p. Andrey - dělá písemné i telegonické výklady a taky osobně ;). Výklad mi vyšel do puntíku a platila jsem o 4 sta Kč méně než u p. Filipové. Číslo 602438659.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.24 10:27
@Elllen píše:
Dobrý den, zkuste věštbu karet p. Andrey - dělá písemné i telegonické výklady a taky osobně ;). Výklad mi vyšel do puntíku a platila jsem o 4 sta Kč méně než u p. Filipové. Číslo 602438659.

Já byla u p. Matvejové a jsem spokojená. Trefila se do mého problému a popsala hodně přesně mé blízké a jsem zvědavá, jestli mi do budoucna všechno vyjde :). Byla milá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.6.24 00:15

To to nikdy..!!!obyčejná sarlatanka…akorát okrádá lidi…obyčejná manipulantka…lidi-nikdo nezná svůj osud…jen bůh ví co bude…a taková na vás je vydělává…hnus..!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat