Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ebonny píše:+420731277742
Ahoj,
možem poprosit kontakt na p. Filipovú?
Dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zmena cisla
Dobry den vkladam nove cislo na kartarku pani Filipovou z Ostravy VŠB +420731277742 muzu jen vrele doporucit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fyasko píše:+420731277742
Ještě chci dodat, že celou tu dobu chodím k p. žigové, takže na tu mi prosím kontakt nepište. Hodně jsem slyšela o nějaké kartářce z všb, bohužel se mi nani nepodařilo sehnat kontakt, ale je prý opravdu výborná, nevíte o ní někdo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Filipová
Tak já p. Filipovou nemůžu doporučit, jen kecá dokola, ale nic ani kousíček se nevyplní, už v tom umí chodit za ta léta. Byla jsem u ní za 20 let 2× a levná taky není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@govana píše:
Tak já p. Filipovou nemůžu doporučit, jen kecá dokola, ale nic ani kousíček se nevyplní, už v tom umí chodit za ta léta. Byla jsem u ní za 20 let 2× a levná taky není
To je o nazoru. Me i komu sem ji doporucil vyslo takrka vse. nemuzete cekat ze kdyz vam neco predpovi ze se to zitra splni. Ja doporucuji pani filipovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně taky nemůžu paní Filipovou doporučit. Za 1. přišla pozdě na domluvenou schůzku kvůli zácpě, což ještě dokážu pochopit, ale ukončila mi to v čas původní, což mě teda naštvalo. Se snachou hovořila po telefonu během výkladu dobrých 10 min a ještě si naúčtovala 700 Kč
A jelikož u ní byl i můj manžel a sdělil mi, že u něj to probíhalo podobně, tak jsem si řekla, že již nikdy více. Jo a mimochodem jsme s manželem měli diametrálně rozlišný výklad, jako bychom spolu ani nežili ![]()
Nyní jsem však chtěla ještě jednou vyzkoušet jinou kartářku na doporučení a jela jsem k paní Dáši do Vratimova. Ne jen, že si mě tam nechala dokud jsem se ptala (asi 100min), ale také mi udělala čaj a byla strašně milá. Výklad seděl úplně i z minulosti a budoucnost… to uvidíme. Každopádně cenově byla tak poloviční co paní Filipová a navíc neřekla si vyloženě o ty peníze, ale řekla jak chcete, lidi mi dávají zhruba kolem 300Kč. Tohle je myslím postoj správné kartářky, která to nedělá pro obohacení se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@govana píše:
Zná ještě někdo p. Tichou prosím? A cenově?
Já ji osobně neznám, ale pokud byste chtěla doporučit, mohu paní Dášu s Vratimova nebo paní Žákovou z Havířova. Cenově jsou podobné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní Filipová má nové telefonní číslo, staré ji opustilo. Nový kontakt na ní je: **
Edit admin - odstraněn kontakt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosba o kontakt
Dobry den, najde se tady prosim dobra duse, ktera by mi poslala kontakt na pani Raskovou z Hrabuvky a pani Dasu z Vratimova? Procetla jsem celou diskuzi, mozna jsem to prehledla, ale kontakt jsem nenasla. Ani internet nebyl sdilnejsi. Mockrat dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petra Tichá
Tak musím napsat, že osobně doporučuji pí. Tichou.
Nikdy jsem na takovéto věci nebyl a nevěřil jim. Až do doby kdy se mi v životě najednou vše zhroutilo, zdraví, práce a manželství. Měl jsem mnoho otázek „proč“ a žádnou odpověď na ně. Tak jsem jako poslední šanci zvolil karty.
Byl jsem u pí. Filipové na VŠB a řekl bych bylo to tak 50:50 a zmatek v hlavě.
Paní Tichou mi doporučila jedna známá. Už jsem byl u ní několikrát a můžu říct, že její výklady vycházejí naprosto pravdivě. Dopředu se na nic neptá a otevřeně řekne jak se věci mají. Vždy mi pomohla najít řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karty
Myslíte Petru Tichou z Horní Lhoty? Bohužel neznám nikoho kdo u ní byl. Ale zařekla jsem se letos v létě že karty již nikdy. Ale paní Tiché dám ještě šanci. Nečekám že se vše vyplní hned, nebo-li část atd., ale poslední roky co jsem zaplatila u kartářek nevyšlo vůbec nic i když jsem potřebovala jen trošku navést jakým směrem věc řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@govana Tak to bych naopak být Vámi se ještě jednou plácla přes kapsu a zašla k paní Novákové z Fifejd. Je to úplně jiná verze výkladu, jedná se o ajurvédskou astrologii a je tím vyhlášená, že vše od ní sedí.
Ostatně mohu jen potvrdit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit