Dobrá kartářka - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
18.6.20 11:25
@čtyřicátnice píše:
@Beatrix84 Vykladkaret@adri.cz Paní Maslančíková, opravdu hodně dobrá.

Tak za mě zatím nejslabší kousek. V kartách tak všeobecný výklad, že si pod tím můžete představit co jen chcete. U definice toho, jak vypadá můj partner bylo velmi úsměvným momentem sdělení: „…a pokud máte partnerů více, tak ta charakteristika platí na všechny…“ :D :D :D (no, ale já nemám žádného partnera)
Pokoušela se číst i z ruky…ale šlo spíše o hádání. Když se netrefila, že mám jedno dítě, tak pokračovala dále, až se dopočetla :lol:
Umění této paní nemá s vhledy do budoucnosti opravdu nic společného.
Za mě určitě paní Plačková (Ostrava - Lhotka) Osobní charakteristika přesná, až to mrazí a výklad se plní vždy tak z 90%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.21 06:09

Prosím o kontakt na p Rohanovou z Hrabůvky? Předem děkuji

@rennna píše:
Ahojík…již několik let, v pravidelnosti docházím ke kartářkám. Nejdřive jsem chodila k paní Martoglu do Poruby, dala bych jí tak 40% úspěšnosti, spíše vyčte minulost, hodně se ptá a pak z toho usuzuje. Hodně mluví o sobě a své rodině. Po letech jsem navštívila kartářku ve Lhotce. Musím říci, že podstatné věci mi řekla, trefila se. Asi čtyři roky chodím k paní Rohanové do Hrabůvky, musím říci, že věští na rok, po měsících a byla jsem spokojena. Po těch zkušenostech vím, že někdy jsou karty nejasné a to by kartářka měla říci, že ta situace je taková a neprášit nesmysly. Paní Rohanová je fér, pak nechce celou částku a neprotahuje zbytečně čas. Mám pocit, že bych opět měla navštívit kartářku cca tak jednou ročně, ale potřebuji změnu. Ráda vyzkouším jinou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.21 06:10

Kontakt na P Rohanovou

Dobrý den mohu poprosit o kontakt na paní Rohanova ho z Hrabůvky předem mnohokrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.21 06:41

Prodba

@cicibajka píše:
Dobrý den,možem i ja poprosiť o kontakt na kartárku z F-M, príp. i z VŠB a nejaké info k nim (cena, správnosť predpovede…)? Ďakujem :)

Dobrý den, mohu poprosit o kontakt na F-M a i VŠB?
 Děkji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.21 06:48

Prosba o Tel kontakt

Prosím o kontakt VŠB Filipova
Budu ráda i za jiné kontakty na dobré ksrtářky
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.21 06:57

Prosím o kontakt na P Holcmanovou

@Jarda 2013 píše:
Ahoj.

U pár kartářek už jsem před pár lety byl. Ovšem výklady byly takové nijaké nebo jsem v nich hledal asi mnoho.
Po dlouhé době jsem se rozhodl opět nějakou navštívit, jelikož mi to ve vztahu moc neklapalo.
Byla mi doporučena paní Holcmanová z Výškovic (občas působí v centru Antakarana). Výklad mě překvapil, protože byl dost obsáhlý a dokonce i o tom, v čem je zakopaný pes. Netušil jsem, že karty dokážou i poukázat na to, jak to ten druhý cítí. Paní Holcmanová mi dost pomohla, jelikož mi pomohla se zaměřit na mé nedokonalosti a změnit můj vzorec chování a přístupu k partnerce.
Vztah mi už 2 měsíce klape jako hodinky a vše je na dobré cestě k dítěti.

Děkuji tedy touto cestou :-) a určitě doporučuji… :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.21 07:02

@pepřenka mohla bych požádat také o kontakt pokud se vám někdo ozval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.21 07:08

@Mamča8 mohu požádat o kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.21 15:12

Dobry den, také vykládám karty i na dálku. Rada pošlu recenze z jiné stránky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.21 16:45

Ráda bych osobní výklad

@Whoknows1 píše:
Dobry den, také vykládám karty i na dálku. Rada pošlu recenze z jiné stránky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.21 16:45
@Petříček 1 píše:

Ráda bych osobní výklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.21 21:45

Lecitelka a věštkyně Margo

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s paní Margo z centra. Byla jsem u ní v době Covidu minulý rok a byla jsem překvapená jejím přístupem. Je to lecitelka a její výklad je úplně jiný než ty, co jsem doposud absolvovala. Podařilo se mi také díky ní najít partnera a vyléčit určité zdravotní problémy. Ptám se kvůli tomu, jestli to vše byla jen náhoda anebo je tak přesná. Děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.21 05:50
@Petříček 1 píše:
@Whoknows1 píše:
Dobry den, také vykládám karty i na dálku. Rada pošlu recenze z jiné stránky :)

@Whoknows1 mohu požádat o soukromý kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.21 05:55
@Petříček 1 píše:
@pepřenka mohla bych požádat také o kontakt pokud se vám někdo ozval?

Ozvali se ale pouze na dálku bohužel nikdo osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.21 05:59
@Amalcka píše:
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s paní Margo z centra. Byla jsem u ní v době Covidu minulý rok a byla jsem překvapená jejím přístupem. Je to lecitelka a její výklad je úplně jiný než ty, co jsem doposud absolvovala. Podařilo se mi také díky ní najít partnera a vyléčit určité zdravotní problémy. Ptám se kvůli tomu, jestli to vše byla jen náhoda anebo je tak přesná. Děkuji za odpověď :srdce: [/citac
@Petříček 1 píše:
P margo z centra neznám pokud můžete pošlete mi kontakt
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat