Paranormální jevy a miminka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
26.2.12 10:49

paranormální jevy a miminka?

Ahoj,už vás někdy napadlo,že miminka jsou o mnoho citlivější a senzitivnější,než mi dospěláci???Že stejně jako zvířata vycítí kdo je dobrým či zlým člověkem…a že vidí to co mi ne??nejsem bláznivou matkou…ba naopak,jsem 100%realistka…ale už pár dnů přemýšlím nad tímto:přebaluju svého 5 měsíčního prcka a on má všude kolem sebe různé pohádkové obrázky takové ty dětské motivy na které se kouká a usmívá…no to je normální dělá to už od útlého miminka,a pak je tady takový ten druhý specifický smích..který není častý a miminka se u něj zalikají a kuckají a vyvolává ho určitý podnět,například škleby,zvuky či jiné podněty,ale je to ta kategorie smíchu,která je vám vzácná…no a proč to píšu…protože moje mimi se najednou a ne vždy začlo smát tím kuckavým smíchem a kouká přitom nekam do prava jakoby na něco co já nevidím,říkala jsem si,aha blbost…napadlo mě akorát,ještě tak tím směrem začni natahovat ručičky a povídat ty svoje dětské gaga atd.njo a fakt…začal to dělat,polil mě studený pot a naskočila husí kůže…já vím co na něj platí…snažila jsem se odvést jeho pozornost,leč marně..jakobych nebyla…stále věnoval svou pozornost tomu něčemu stála jsem tam jak sloup a říkala si,že jsem asi blázen..či co..když to vidíte párkrát..tak tomu nevěnujete pozornost,ale dnes ráno mě u toho nabíhala extra husí kůže…tak mi napište.jestli jste to některá zažila,či vám to přijde jako nesmysl totál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
26.2.12 11:12

Zazila jsem uplne to same. :)
Vzdycky jsem rikala, ze mame doma duchy. :)
Ale podle mne spis miminko zahledne neco, co ho zaujme a tomu se smeje. Nas Domi treba uplne miluje stiny a svetlo. Takze u stinoveho divadla mi vydrzi treba i pul hodiny lezet a presne co ty popisujes, smeje se, gestikuluje, zvatla.
Ale nekdo mi sem kdysi psal, ze miminka vidi nasi auru a na tu se divaji a smeji. :nevim:
Asi to nikdy nezjistime, ale je hezke rikat si, ze vidi veci, ktere my ne. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.12 11:21

Ahoj, nemyslím si že by to byl uplný nesmysl mám doma 4měsíčního chlapečka a ten dělá něco podobnéhouž tak měsíc. Nejdřív sem tomu nevěnovala pozornost ale potom u nás byla známá s 12letou dcerou a ta namalovala obrázek anděla dědy jak stojí u postýlky malého (děda zemřel když jsem byla ve 4tt těhotenství) 8o Začala jsem se o to víc zajímat a prý je to možné, že děti to vycítí říká se jim indigové děti 8o Nikdy jsem ničemu takovému nevěřila, ale když vidím jak se malému jakoby kalí očička když to začne tak jsem z toho vyděšená.
Píši anonymě nikomu jsem o tom neřekla :oops:

• Citovat
  • Upravit
3950
26.2.12 11:29

u nás je to taky tak moje 2,5 letá dcera si někdy z někým povídá do ted takže jí to stále drží od miminka dokonce v obýváku v jednom rohu tam se měje vykládá a se zájmem něco sleduje stali se nám tu i jyné jevy dokonce moje kamarádka se svím přítelem tomu nevěřili že prej blbost oha malá se nám tam v 1 v noci vzbudila a zase si u nich doma z někým hrála ale pak najednou změna a začala říkat že se ho bojí a plakala což o to kamarádka s přítelem celou noc nespali ak byli vyděšení a k nám se jim taky moc nechce :lol: ale zvláštní je že já s toho nijak špatný pocit nemám vidím že ona se směje tak to beru tak že pokud tu něco je je to asi hodný duch.Je fakt že když si na to v noci vzpomenu tak mi není moc do smíchu.

Nic méně kamarádovi to nedali nějak pátral a říkal že děti si ty sve duchy vláči všude sebou jakoby to byli jejich andělé či co prostě kde jsou děti tam ten jejich kamarád je taky.Težko říct čemu věřit je to tenký led ale já už pár hodně divných věcí zažila a mám s toho velký respekt !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 11:33

Tak musím napsat také když byla dcera nemluvně tak jsem ji dala do sedačky a já se sprchovala najednou koukám že kouká smerěm ke dveřím a prohliží si něco jako by něco viděla vylitla jsem ještě namydlená a už jsem čekala až dorazí přítel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
26.2.12 11:35

Je,to je normální,malej se taky díval na prázdnou zed a náramně se smál a vyprávěl.Říkali jsme,že se loučí s těmi, kdo ho sem přivedl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
26.2.12 11:41

ono je zvláštní že to dělají miminka to se dá ještě pochopit že je zaujmě kdejaká blbost i když kdo ví ale co moje mluvící dcera pravda mluví velmi málo ale i tak už není mimčo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 11:43

Teda holky,stojí mi úplně všechny chlupy.A to jsem si to jen přečetla :roll:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
26.2.12 11:53

Hmmmm tak moje malá dělala to samé, když jsem ji měla na přebalováku tak se dívala se zájmem do kouta a smála se tam, ale nic jsem tam neviděla ani stín tak se mi taky vždycky orosilo čelo páč jsem byla doma sama. Pak jsme se přestěhovaly a malá už mluvila a prý za mnou stojí pán a smála se na něj, no ve mě by se krve nedořezal, ale pak jsem si řekla, že jeto asi nějaký hodný duch, když se na něj směje a nechala to být. Pak jsem někde četla, že všechny děti mají schopnosti vidění čehosi, páč jsou čisté duše, postupně jak rostou se tato schopnost ztrácí, ale někomu zůstane :nevim:

Příspěvek upraven 26.02.12 v 11:55

• Citovat
  • Upravit
2769
26.2.12 11:54

malá tedy není miminko,ale mám podobný zážitek…malé bylo okolo 3 let tak jsem ji vzala na hřbitov…mému dědovi zapálit svíčku a ukázat mu Dominiku…vše bylo Ok a když jsme šli všechny dom tak říkám malé ať už jde…otočila hlavu směrem do rohu hřbitova a ptá,jestli ten pán taky půjde s námi…myslela jsem si,že tam někdo ještě přišel páč jsme tam byli úplně samy…tak koukám a nikoho nevidím… 8o …říkám ji,že tam nikdo není a podávám ji ruku…„ALE JE MAMI TEN PÁN V KLOBOUKU“ …už jsem se neotáčela vzala ji za ruku a říkám,že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 11:54

no mě teda také zamrazilo jsem na todle děsná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.2.12 11:58

No mě by to moc nepřekvapilo. Nám se tu duch už párkrát ukázal. Já v zájmu zachování zdravého rozumu jsem si vždy řekla že mám halucinace a hodila to za hlavu. Zhatil mi to až přítel, který toho ducha viděl taky :D Jednou se nám i sama zapnula televize - to byl taky dobrý šok. Obrázky na zdi našišato a v předsíni cizí chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
26.2.12 12:01

Jo a stou aurou na tom taky něco bude páč, když byla malá mimino a já jí chodila ukazovat do práce, tak na všechny se smála jako sluníčko. Ale byla tam jedna vedoucí mrcha, se kterou jsme se totálně nesnášely, a ta mohla dělat co chtěla, ale uní se malá ani nehla, jen se na ní tak dívala a někdy natahovala, vedoucí se pak urazila jestli si to má brát osobně :D tak třeba na tom fakt něco je :think:

• Citovat
  • Upravit
5889
26.2.12 12:02

ja tomuhle docela verim. bydlime ve dvougeneracnim domku, nez se nam narodila mala, prestehovali jsme se do casti domku kde bydlela moje babicka, jednak tam bylo vic mista a taky uz potrebovala neustalou peci.
babicka se na malou hrozne tesila a bylo to takovy jeji maly stesticko, jeste v ten den co zemrela, tak ji rano dokazala vytrhnout na par hodin z apatie.
po jeji smrti (maly byly 3 mesice) jsme zacali obyvat vsechny mistnosti a obcas kdyz jsme v obyvaku, kde babicka zemrela, tak mala taky zacne uprene nekam koukat a neco pozorovat, nekdy se nekam zadiva a zacne se smat, obcas udela takovej ten zvuk uleku jako kdyz na ni nekdo bafne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
26.2.12 12:07

u nas je jedna pani, ktera se timhle zabyva, je to takova carodejnice (v dobrem) a ta rikala, ze jednou byla u rodicu, kteri prisli o mimko (nenarozene) a pak se jim narodilo jine, a to porad koukalo do jednoho rohu v pokoji a brecelo. byl tak duch toho nenarozeneho. rodice museli jit k tomu rohu a omluvit se miminku, ze se nemohlo narodit atd. a od te doby byl klid. proste mu to bylo lito, ze ono se nenarodilo a jine jo a nechtelo odejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat