Paranormální jevy a miminka?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, je tady některá z Vás, která občas cítí, že není v místnosti sama, ačkoliv tomu tak je? Když pominu, že se mi občas (někdy i často) stávalo, že se malý díval někam jinam, většinou do rohu, na stěnu, kde nic není a usmíval se, byl nadšený a celý zářil, mívám takové pocity, že je někdo v místnosti. Někdy mi kolem ucha jakoby někdo mávl rukou, je to stejný vjem, který cítím, když si opravdu svou rukou mávnu blízko u ucha… a je toho víc, co mě nabádá k pocitu, že se kolem mě vyskytují jiné energie (tím nemyslím televizi, rádio a ostatní věci). Je tu někdo takový?
- Citovat
- Upravit
Já mám někdy pocit, jako by na mě někdo sáhnul (na záda, ruku, vždy zezadu), ale já si to omlouvám, že to byl určitě svalový třes…takhle se mi žije líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No myslím, že mám doma taky nějaké zbytkové energie.
Minule jsme všichni docela zaraženě koukali na hračkářské autíčko, které začalo blikat a samo popojíždělo dopředu a dozadu. Na čem by nebylo nic divného, kdyby ovladač neležel na stole a nikdo ho neměl v ruce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black Cat tyhle auticka reaguji i na jine ovladace..takze prepinas tv a auto jede
- Citovat
- Upravit
Mám zkušeností spoustu. Jako dítě jsem viděla stát u mé postele holčičku a pak ještě cosi, co nedokážu moc popsat. Mám spoustu nočních můr a snů, které se nakonec vyplnily. Občas mám pocit, že tu se mnou někdo je. Někdy mě ze spánku probere divný pocit, že odchází něco s děsivým jekotem z ložnice, nedá se to popsat. No donedávna jsem se chlácholila tím, že jsem prostě měla jen nějaké halucinace. Z omylu mě vyvedl můj partner. Stalo se to před dvěma měsíci. Já už spala v ložnici za zavřenými dveřmi s mléčným sklem. On slyšel z ložnice nějaké holčičí/dětské hlasy ale moc tomu nevěnoval pozornost. Pak procházel kolem dveří od ložnice a viděl jak nějaká holčička odchází směrem od těch dveří k mé posteli. Tak zůstal stát jak opařený a pak se šel podívat dovnitř a nikdo tam nebyl, jen já spala. Podle popisu co mi dal, to byla ta samá, kterou jsem viděla jako malá holka.
Asi si tu budete ťukat na čelo, že jsem blázen. Ale já, ačkoliv bych ještě nedávno všem tvrdila, že na vše se najde racionální a vědecké vysvětlení, tak prostě věřím, že něco tu může být. Otázka je co…
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup píše:
@Black Cat tyhle auticka reaguji i na jine ovladace..takze prepinas tv a auto jede
No, jenze nikdo nic neprepinal. TV byla vypnuta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dámy, jenom pročítám tuto diskuzi u kafíčka a mám husinu až na…zádeli! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám zkušeností spoustu. Jako dítě jsem viděla stát u mé postele holčičku a pak ještě cosi, co nedokážu moc popsat. Mám spoustu nočních můr a snů, které se nakonec vyplnily. Občas mám pocit, že tu se mnou někdo je. Někdy mě ze spánku probere divný pocit, že odchází něco s děsivým jekotem z ložnice, nedá se to popsat. No donedávna jsem se chlácholila tím, že jsem prostě měla jen nějaké halucinace. Z omylu mě vyvedl můj partner. Stalo se to před dvěma měsíci. Já už spala v ložnici za zavřenými dveřmi s mléčným sklem. On slyšel z ložnice nějaké holčičí/dětské hlasy ale moc tomu nevěnoval pozornost. Pak procházel kolem dveří od ložnice a viděl jak nějaká holčička odchází směrem od těch dveří k mé posteli. Tak zůstal stát jak opařený a pak se šel podívat dovnitř a nikdo tam nebyl, jen já spala. Podle popisu co mi dal, to byla ta samá, kterou jsem viděla jako malá holka.
Asi si tu budete ťukat na čelo, že jsem blázen. Ale já, ačkoliv bych ještě nedávno všem tvrdila, že na vše se najde racionální a vědecké vysvětlení, tak prostě věřím, že něco tu může být. Otázka je co…
Co by ne, mě se občas někdo projde po posteli, zrovna dnes ráno. Jsi otočená ke zdi, ale cítíš, že se vedle tebe prohne postel nějakou vahou. Takhle jsem to cítila když se ke mně šplhal pes, kterého už nemáme. Koukneš jestli to není kluk, je v postýlce a spí. Před nějakou dobou v obýváku vůně cizího parfému, když jsem se na to začala soustředit zmizelo to. Takových věcí už jsme tu zažili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Přečti si knihu od Lorny Byrne Andělé v mých vlasech. Píše se tam i o zemřelých lidech a jejich duších po smrti. Některé tu zůstávají a nemůžou se z nějakého důvodu dostat na „druhý břeh“ a prostě jen potřebují pomoct a proto hledají tady, mezi lidmi, kteří ještě žijí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micha.bello děkuji, zkusím sehnat. Taky mě to napadlo, jen moc nechápu, jak bych mohla někomu já pomoci, když jsem takový strašpytel. Už od mala se bojím tmy, když jsem sama doma tak si svítím přes noc na chodbě. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@micha.bello děkuji, zkusím sehnat. Taky mě to napadlo, jen moc nechápu, jak bych mohla někomu já pomoci, když jsem takový strašpytel. Už od mala se bojím tmy, když jsem sama doma tak si svítím přes noc na chodbě.
To dělá spousta lidí. Já se taky občas bojím, ale třeba se bát přestaneš až si tu knihu přečteš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej se pár dnů zpátky taky několikrát za den díval na strop nebo do rohu a smál se, natahoval ručičky.. tak jsem si vzpomněla na to co se říká nebo co jsem tady kolikrát četla, ale nevím no.. snad tam bylo jen nějaký „prasátko“
![]()
- Citovat
- Upravit
hmm, divné to každopádně je. Určitě ji něco vyděsilo nebo někdo…