Paranormální jevy a miminka?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
No teda holky, teď se budu bát
Ale jinak na to taky věřím, jen doufám, že se nám tu nezjeví mm babička, která tu dříve bydlela, nebo ať o tom nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O miminku
v úterý 20.9.2011 v 17.51 se mi předčasně v 28tt narodil chlapeček Daniel.ve středu vše ok, ve čtvrtek v 10hod z ničeho nic během chviličky museli malého resuscitovat, začal prudce krvácet do plic,selhalo srdce,krevní oběh,ledviny čůral krev, za dvě hodiny mi přišel lékař oznámit, že stav je velmi kritický a do hodiny musíme počítat s nejhorším, že neni naděje aby se stav zlepšil a i kdyby se z toho dostal,tak by přišlo krvácení do mozku,který nebyl okysličován.....
malej vydržel do druhého dne,pak jsem se skontaktovala s léčitelem a on mi řekl, že Daniel bude bojovat,že má svůj cíl a za tím si půjde,že je velice silná osobnost,že mu musíme dát naprostou svobodu a v té svobodě se nejlépe uzdravuje…on pak na ně působil na dálku a malej byl během dvou hodin stabilní, dr.říkali, že je to zázrak, odpoledne mu odpojovali resuscitační léky a on to zvládal
léčitel od začátku věděl, že došlo k poškození mozku, ale dr.to poznali až o několik týdnů později
po 14dnech těžký zápal plic,znovu pomohl léčitel, jinak celou dobu mi vysvětloval, jak mu mam dodávat energii,aby měl sílu se uzdravit…
28.10.jsem poprvé bodjela z nemocnice domů na otočku, předtím večer mi psal léčitel at mu vysvětlím co se v noci stalo, že Daniel ho žádal o energii a byl ve velkém stresu, nějaký problém se srdcem a s dýcháním, ale že mu to na Dana nesedělo, pustili mě k malýmu v noci nic se mu nedělo,spinkal
ráno jsem odjela, v poledne volám kamarádce co tam také měla miminko ať se mi na něj podívá,že měl problém se srdcem a kyslíkem,ona že ne že je v pohodě, že jejího Robina museli intubovat a měl problém se srdcem asi infekce(pak to byla infekce stafylokoka v mozkomíšním moku, tak jsme z toho byli obě paf, chlapeček to nezvládal a Daniel ho za žádnou cenu nechtěl nechat odejít, nachápali jsme souvislost mezi nima, léčitel neměl čas měl nějakou návštěvu tak mu tu energii neposlal a Daniel si to nějak zaktivoval u mě a já púořád cítila obrovský přível energie jak prochází přes moje tělo k Danielovi, nechápala co se to dějě, tak jsme se takhle nějak dostali k léčení, chlapeček se z toho dostal a je v pořádku, měl jednu infekci za druhou, bylo to hodně náročný
pak jsme zjistili, že když dítě astrálně cestuje tělíčkem když nad něj dám ruce neprochází eneggie a naopak se odráží zpátky, ale to dělal Daniel, jen těch nejhorších 12 dnů co byl na tom druhý chlapeček blbě a já měla strach, že když to vzdá on půjde Dan sním
léčitel říkAL, ŽE dan už je takový,že myslí především na ostatní a že tu energii musí dostat,jinak ji dává ze sebe a pak se zhoršoval ons dýchánim, prostě u mě nějak aktivoval nějaký dar léčení, že rukama cítím u lidí, kde mají zdravotní problém a dokážu to léčit,ale dokážu léčit i skeptiky co tomu nevěří, jen Danielka neumim léčit ,jen když on sám chce, zároveň to umi probudit u jiných lidí (něco jako reiky a zasvěcení do reiky,jak to předávají si dál)nevim mam praxi nemam teorii
Daniel se z toho taky docela dobře dostal, má teda periventikulární leukomalacii 3.stupně - odumřelé buňky v bílé hmotě, takže hrozí mozková obrna
ale teď na poslednim utz to nějak nebylo vidět,předtím tam měl velké černé fleky jak korále na niti
léčitel říká, že bude v pořádku, že si ty porušené nervové dráhy vede jinudy,že se nemusim bát, zatim na něm nikdo nic nevidí,vyvíjí se a pohybově ok
dr.říká, že je to zázrak, jak dobře na tom je, byl 4měsíce na kyslíku a pak ze dne na den bez
léčitel říkal, že je od začátku na vysoké duchovní úrovni a že má na hodně,že má svůj cíl a svoji cestu a to mu nikdo neveme
měla jsem myšlenku léčit děti, že každý zachráněný život za to stojí , ale v dnešní době podvodníků a šarlatánů......a tak léčím a pomáhám těm,kteří mi přijdou do cesty…
a teď si prosím nemyslete,že sem magor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ajinka-t píše:
v úterý 20.9.2011 v 17.51 se mi předčasně v 28tt narodil chlapeček Daniel.ve středu vše ok, ve čtvrtek v 10hod z ničeho nic během chviličky museli malého resuscitovat, začal prudce krvácet do plic,selhalo srdce,krevní oběh,ledviny čůral krev, za dvě hodiny mi přišel lékař oznámit, že stav je velmi kritický a do hodiny musíme počítat s nejhorším, že neni naděje aby se stav zlepšil a i kdyby se z toho dostal,tak by přišlo krvácení do mozku,který nebyl okysličován.....
malej vydržel do druhého dne,pak jsem se skontaktovala s léčitelem a on mi řekl, že Daniel bude bojovat,že má svůj cíl a za tím si půjde,že je velice silná osobnost,že mu musíme dát naprostou svobodu a v té svobodě se nejlépe uzdravuje…on pak na ně působil na dálku a malej byl během dvou hodin stabilní, dr.říkali, že je to zázrak, odpoledne mu odpojovali resuscitační léky a on to zvládalléčitel od začátku věděl, že došlo k poškození mozku, ale dr.to poznali až o několik týdnů později
po 14dnech těžký zápal plic,znovu pomohl léčitel, jinak celou dobu mi vysvětloval, jak mu mam dodávat energii,aby měl sílu se uzdravit…
28.10.jsem poprvé bodjela z nemocnice domů na otočku, předtím večer mi psal léčitel at mu vysvětlím co se v noci stalo, že Daniel ho žádal o energii a byl ve velkém stresu, nějaký problém se srdcem a s dýcháním, ale že mu to na Dana nesedělo, pustili mě k malýmu v noci nic se mu nedělo,spinkal
ráno jsem odjela, v poledne volám kamarádce co tam také měla miminko ať se mi na něj podívá,že měl problém se srdcem a kyslíkem,ona že ne že je v pohodě, že jejího Robina museli intubovat a měl problém se srdcem asi infekce(pak to byla infekce stafylokoka v mozkomíšním moku, tak jsme z toho byli obě paf, chlapeček to nezvládal a Daniel ho za žádnou cenu nechtěl nechat odejít, nachápali jsme souvislost mezi nima, léčitel neměl čas měl nějakou návštěvu tak mu tu energii neposlal a Daniel si to nějak zaktivoval u mě a já púořád cítila obrovský přível energie jak prochází přes moje tělo k Danielovi, nechápala co se to dějě, tak jsme se takhle nějak dostali k léčení, chlapeček se z toho dostal a je v pořádku, měl jednu infekci za druhou, bylo to hodně náročný
pak jsme zjistili, že když dítě astrálně cestuje tělíčkem když nad něj dám ruce neprochází eneggie a naopak se odráží zpátky, ale to dělal Daniel, jen těch nejhorších 12 dnů co byl na tom druhý chlapeček blbě a já měla strach, že když to vzdá on půjde Dan sním
léčitel říkAL, ŽE dan už je takový,že myslí především na ostatní a že tu energii musí dostat,jinak ji dává ze sebe a pak se zhoršoval ons dýchánim, prostě u mě nějak aktivoval nějaký dar léčení, že rukama cítím u lidí, kde mají zdravotní problém a dokážu to léčit,ale dokážu léčit i skeptiky co tomu nevěří, jen Danielka neumim léčit ,jen když on sám chce, zároveň to umi probudit u jiných lidí (něco jako reiky a zasvěcení do reiky,jak to předávají si dál)nevim mam praxi nemam teoriiDaniel se z toho taky docela dobře dostal, má teda periventikulární leukomalacii 3.stupně - odumřelé buňky v bílé hmotě, takže hrozí mozková obrna
ale teď na poslednim utz to nějak nebylo vidět,předtím tam měl velké černé fleky jak korále na niti
léčitel říká, že bude v pořádku, že si ty porušené nervové dráhy vede jinudy,že se nemusim bát, zatim na něm nikdo nic nevidí,vyvíjí se a pohybově ok
dr.říká, že je to zázrak, jak dobře na tom je, byl 4měsíce na kyslíku a pak ze dne na den bezléčitel říkal, že je od začátku na vysoké duchovní úrovni a že má na hodně,že má svůj cíl a svoji cestu a to mu nikdo neveme
měla jsem myšlenku léčit děti, že každý zachráněný život za to stojí , ale v dnešní době podvodníků a šarlatánů......a tak léčím a pomáhám těm,kteří mi přijdou do cesty…
a teď si prosím nemyslete,že sem magor…
zajímavé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle se mi taky stalo ,že náše holčička hleděla strašně dlouho do rohu a vůbec ani nemrkla. A když jsem ji vzala tak tam pořád hleděla a ještě se k tomu usmála. A ještě den předtím mi známá říká že miminka vidí duchy tak mě přešl mráz po zádech. A já na to dost věřím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
andele
Ahoj,vubec si menyslim ze jsi blazen,vim ze miminka proste vidi a citi vic nez dospeli.Ja osobne jem s nadrpirozenem mela necekanou a nijak chtenou zkusenout a od te doby vim ze to tak je.Mam skoro trimesicniho syna a koukani mimo me ,za me a na mista v mistnosti kde nic viditelneho neni je u nas na dennim poradku. Prijala jsem to a ac se to nekomu muze zdat hloupe a paranoidni, andilek ktereho ma muj syn mi na pozadani pomaha. Uz pres dva tydny se nas drzi ryma a odsavani byl problem,ale staci si v duchu rict prosim vydrz chvilicku a syn se uklidni vytoci hlavicku bradou nahoru a kouka kamsi vyplazuje spokojene jazyk, a v teto pozici to vydrzi dokavat mu nosik nevycistim.A dalsim je vecerni spanek, uz mesic mi bez probuzeni spinka celou noc. Kdyz usne, memuzu jinak, chodim ho kontrolovat kazdou chvili jestli je v poradku, a kdyz jdu spat ja uklidnuje me v tiche mistnosti jeho dychani. jenze v tvrdem spanku dycha tak jemnounce ze je skoro nemozne ho slyset, pak zas staci pomyslet si ozvy se mi a pokazde do patnacti sekund se bud zhluboka nadechne nebo spokojene zavrni takze vim ze je v poradku. Jeste nemame monitor dechu, ale jsem si stoprocentne jista ze strazny andilek meho srdicka nedovoli aby se snim cokoli stalo..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj syn taky casto cuci na jedno misto, ale kdyz si vezmu, kolikrat ja cumim doblba, proc si myslet, ze je tam duch?
- Citovat
- Upravit
Ahojda já mám 6 měsíční miminko a od malinka si povídá, směje a kouká někam jinam, než jsou jeho hračky, když jsem byla malá také jsem zahlédla 2 postavy u své postele asi v 10 letech a po přečtení úžasné knížky andělé v mých vlasech a schody do nebe, mi bylo vše objasněno… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak podobné zážitky jsem měla taky. Bylo mi tehdy 5 let, seděla jsem s celou rodinou na verandě a povídali si. Vrata byla zavřená a nikdo kromě rodiny tam nebyl. Najednou jsem viděla před sebou bílou postavu muže, byl celý obvázaný a místo očí tam měl jen tmavé díry. Chvilku se ta postava na mě dívala a pak odešel směrem k zahradě. Vzpomínám si, že jsem se nebála, jen jsem si myslela že je to zloděj tak jsem vykřikla kdo jste a vyběhla za ním. Mamka mě zastavila a babička jen mlčela, po letech mi mamka vyprávěla, te ten duch byl dědův mladší bratr, který zemřel mladý při nehodě, měl tak ošklivé zranění, že ho muselí celýho zabalit do bílého plátna kromě očí (zemřel ještě předtím než jsem se narodila). Další zážitek jsem měla před pár lety když jsem jela k babičce po dlouhé době (už byla po smrti), byla jsem sama doma a hlídala synovce. Seděla jsem v zahradní chatce s prckem. Najednou jsem zahlédla postavu muže jak vchází do domu, myslela jsem si, že někdo shání dědu a že pokud ho nenajde tak se ozve, čekala jsem chvilku, ale nikdo se neozval. Opět jsem si myslela, že je to zloději a vyběhla do baráku, hledala jsem všude, nikde nikdo, ani na zahradě nikdo nebyl, dívala jsem se na vrata a ta byla zamčená
. Halucinace to být nemohla jelikož si doteď pamatuji jak ten dotyčný byl, co měl na sobě atd. Ještě mám spoustu zážitků, ale to by bylo na dlouhé povídání a nevím zda byste mi to uvěřily ![]()
- Citovat
- Upravit
Chi chi, tehdy mi uvěřila jenom mamka, jelikož něco podobného taky zažila. Je zvláštní, že během toho člověk strach nemá, ale pak… ![]()
- Citovat
- Upravit
Paranormalní jevy
- Citovat
- Upravit
Moje mala 8 mesicni holcicka mi asi pred 3 tydny zacala bez duvodu plakat a jakoby se bala, vzdycky se me pevne chyti, nechce k nikomu chodit. Samozrejme ze place je normalni, ale jak se me chyti a ja citim jakoby se neceho bala nedokazu si to vysvetlit. Kolikrat neni k utiseni.Uz nevim co delat.Ze by to s tim melo neco spolecneho? nebo je je to normalni? ![]()
- Citovat
- Upravit
Do háje, že jsem to vůbec četla. Teď nebudu spát, budu se bát přebalovat malýho a malou a doufám, že se mi nic nestane z toho co píšete.Jsem srábotka.