Opruzený zadeček u půlroční nemizí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
28.7.10 21:16
Janč píše:
NEVÍM,JESTLY JE TATO MASTIČKA VOLNĚ V PRODEJI NEBO NA PŘEDPIS,ALE NÁM pomohla.Jmenuje se imazol jestly se nepletu.Pokud máš doma Rybylku,tak skus i to.

Tak tuhle mast mi doporučila kamarádka a musím uznat, že opravdu nemá chybu!!! Zadeček zahojený do pár hodin :palec: . A na předpis není!! Stojí kolem 80,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.7.10 21:17
MadGirlNancy píše:
POdle mých informací - ale nemusí už platit - Imazol krémpasta (ten, který stoprocentně pomůže) je na předpis, imazol krém (nám nepomohl) je volně prodejný. Doporučuji nechat si napsat tu krémpastu.

Já mám doma bez receptu - volně prodejný Imazol-krém pasta :wink: . Omlouvám se, dřív píšu - než čtu :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
28.7.10 21:39

pro zakladatelku :kytka:
Ivi, vyzkoušej uvidíš, každému vyhovuje něco jiného :wink: , každé dítko je jiné … na tom imazolu mi jen vadí, že když to přeženeš, tak ta jemná dětská kůžička praskne a už se mi párkrát stalo, že tam měl krvavou ranku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.7.10 21:47

tak my měly šílené problémy, ani imazol ani ruzne zásypy od dr, ani fialka nepomohly..rybylka a bepanten vubec nic…pomohl obyčejný pytiol..za 35 kč..ve vetší vrstvě, je tam psané až od 3 let ale my ho používaly v pohode kolem roka a pul…používal se i za me když sem byla malá :wink: …sousedce tady taky se malé oprudil zadek mela také imazol a nepomohl tak skusila od nás pytiol, ..a je spokojená..její malé je 13 mes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.7.10 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
28.7.10 22:04
petra.lovosice píše:
tady odkaz pityol
http://www.napetrinach.cz/index.php?…

taky vyzkouším :palec: , když má víc stoliček za den, tak se zadeček skoro vždycky rozjede… a větrat, když se u toho pokakává moc nejde :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.7.10 22:08

S tím větráním jsme na na tom podobně :lol: . A když jenom čůrá, tak dokáže všechno pod sebou shrnout. Takže taky nereálné :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.7.10 22:10

terlas já se nabehala stím po dr, my to mely na buchte..uplne šílene, všude, řvala jak jí to bolelo..a až holky tady mi taky poradily ten pityol..a chce to dát ve vetší vrstve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.7.10 22:12

a ješte jedna vec pak sme přešly k jiné dr..a ta nám pytiol schválila..protože sem vedela že je pro starší deti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
28.7.10 22:17

Pytiol nám hodně pomohl po průjmu, je fakt super, jen děsně smrdí :roll:

• Citovat
  • Upravit
12947
28.7.10 22:19

jjely a možná že mám tu radu zrovna od tebe..a víš že me ani nesmrdí :oops: sem asi divná že..me desne smrdela ta rybylka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
28.7.10 22:23

Petko, to je možný, já ho používám už od dob, kdy snad ještě ani Páta nebyla… koukám, že taky diskutuješ všude, vid? :-D

• Citovat
  • Upravit
12947
28.7.10 22:24

jjelena zavařuju poslední okurky..ale už pujdu na kute..už jen chvíly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
28.7.10 23:12

Umývej v černém čaji, pořádně usušit, nechat chvíli větrat, vrstvu rybilky a pak teprve zabalit. Při omývání a utírání netřít, jen jako by ťupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
28.7.10 23:15

Jo a nevím jestli přikrmuješ nebo kojíš, každopádně se vyvarovat, jak ty tak mimčo dráždivému jídlu. Rajčata,kyselé ovoce,kořeněné jídlo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek