Pigmentová kopřivka

5436
21.7.10 13:17

Pigmentová kopřivka

urticaria pigmentosa

Ahoj. Prosím má někdo zkušenost? Jak se to léčí a co to pro nás znamená? Dcera má podezření buď na P.kopřivku nebo atopický eksem.

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
1.7.15 07:28

Urticaria pigmentosa

Dobrý den,

máte některá maminka u svých dětí zkušenost s touto nemoci? Mému 9 měsíčnímu synovi je určili včera. A teprve se snažím vše vstřebávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
10.8.15 21:29

Dobrý den, můj syn ji má od tří měsíců, začlo to třemi pupínky a teď to má na 70% těla, už mu je 2,5let a chodíme co 3 měsíce na kontroly. Vůbec mu to nemizí tak nevím kdy začne prý do puberty by to mělo zmizet, je nepříjemné hlavně v těch vedrech, na sluníčko s ním moc nechodím a když jdeme do aquaparku tak se každý dívá na něho, už se mě ptalo dost maminek jestli nemá neštovice :lol: tak musím vysvětlovat že se nemusí bát že to není nakažlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.8.15 07:52

Dobrý den,
jsem moc ráda, že jste mi odepsala. Ve svém okolí nikoho s touto nemocí neznám a ty maminky, které jsem našla (dvě), tak už mají děti velké a úspěšně bez nemoci.
A na těch kontrolách s Vámi něco dělají? Slyšela jsem o nějakých odběrech vzorků, aby se zjistilo, co dítěti vadí. My byli zatím jen jednou, v říjnu jedeme znovu. Jezdíme do Plzně. A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek