Seboroická dermatitida - zkušenosti u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.7.10 20:53

Seboroická dermatitida

Ahojky všem maminám,které mají nějaké zkušenosti s kožními projevy u dětiček.Ty naše to mají obě,syn má atopický ekzém,ten jsme se už naučili zvládat,ale dcerka se toho nemůže zbavit.Ráda bych se podělila o svoje zkušenosti s někým dalším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
18.7.10 21:18

ma seboroiu nebo atopak????

udajne ze seboriy se da vrust,cca do trech mesicu,u as do pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.10 21:24

Dcerka má seboroiu,syn atopak.Atopici nesnáší písek,synovi je 7 let a do 3.let jsme bojovali s pokroucenými nehty na nohách a na rukách,vyrážka klasika.Ale jak malý dítě přinutit,aby se nehrabalo v písku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.7.10 21:25

u te seborky olej a vycesavat,staci ten detsky kartacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.10 21:28

Helence je 6.měsíců,a strašně se škrábe,doktorka prohlásila,že je to seboroia,ale někdy se mi zdá že to má kombinovaný,k tomu je faldatá,a tak máme ješťě fleky z opruzení,a objevila jsem ovesnou koupel pro děti a ta je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.10 21:31

Nemá to jen ve vláskách,ale po celým tělíčku.To má po mě,já ji mám ve vlasech ale už to mám dlouho tak už to nemám tolik,splnila jsem si svůj sen a nechala jsem si narůst vlasy,už je mám po lopatky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
18.7.10 21:33

Kuba je taky atopik,ale projevy jen vyrážka a taky alergie na mléko.Seboroia ho trápila cca do půl roku, potom vymkzela sama. Snažila jsem se to promazávat a vyčesávat kartáčkem, jak se všude radí,ale bylo to ještě horší a hlavně byl docela vlasatý, tak se to špatně dělalo. :nevim: KOlem 6.měsíce to začalo ustupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.7.10 21:42

maly mel hroznou hlavu,uplne rozdrapanou do krve a oblicej,jinde ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.10 21:48

To by bylo skvělý kdyby to zmizelo,já na to nemam nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.7.10 21:57

my tehda sli ke kozni a dala nam nejakou michanou mast(vsechno po ni bylo zlute)ale zabrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.10 22:00

Nám dala nejdřív zinkovou se sírou,pak nějakou promazávací,pak slabý kortikoidy,no a tejdě máme Lokoid a Bactroban-hrozný svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.7.10 22:30

hodne nam pomahal linola feeat (nebo jak)úolej do vany i mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.10 11:56

Jo to znám,ještě jsme nezkoušeli,tak díky za tip.Dneska Helča spala celkem dobře,asi jak opadly ty vedra,ani se moc neškrábala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.7.10 22:01

my sme tiez atopici a cca v 2 mesiacoch sme mali seborhoicky ekzem. Bolo to teda strasne, ale do 2 tyzdnov nam pomohol excipial lipolotio mliecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.7.10 22:35

tu linolu krem pouzivam v podstate na oblicej porad.

docela i u atopik je chvaleny krem od adermy exomega

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek