Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám dotaz - včera jsem byla na OPU, vypadá to zatím dobře (z 22 vajíček oplodněno 21). Předběžně jsme se domlouvali na ET (+ genetika zbylých).
Jak to dál probíhá? Budou mi volat 3. den, jak vajíčka pokračují a potom je osobní konzultace, jestli je vhodný ET? Jestli není náběh na OHSS a dobrá sliznice? Jde mi primárně o zkušenost z Gennetu, ale ono je to asi všude podobné.
Děkuji ![]()
Já to měla tak, že jsem šla paty den na ET a pak cekas, zda se to embryjko v tobě zachumla ![]()
Když ne, tak podle zdravotního stavu a hlavně psychického, můžeš další měsíc až bude vhodná doba ![]()
A takhle se to opakuje pořád dokola. Přeju ti ať těch koleček máš co nejméně! Co nejméně, ať staxi pouze tohle jedno
![]()
A ještě teda z laboratoře by měli volat každý den, jak se ti vyvíjí embryjka. ![]()
Hodně stestiiiiiiii ![]()
@Alexinka87 a byla jsi předtím na nějakém utz, jestli je všechno připravené, nebo ti jen zavolali kdy máš dojít a šla jsi na transfer?
@Netedne Nedělali mi sono, ptali se mě zda mě nebolí podbřišek a nemám výtoky. Šla jsem rovnou na zákrok a pak hodinu ležela na oddělení s nozkama nahoře ![]()