Opustil mě těhotnou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
1.7.22 05:10

Mně z toho popisu příjde, že to dítě je tam tak nějak navic, že i kdyby žádný nečekali, tak by se zakladatelka chovala stejně majetnicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
1.7.22 05:14

Mozna si chlap myslel, že když ženě dá co chce (svatba, dítě), že už bude spokojená a změní se k lepšímu. Pak zjistil, že je to ještě horší a vzal roha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
1.7.22 06:42
@Anonymní píše:
@stinga ano, moje chyba. Jsem hysterická ano. Uznávám, omlouvala jsem se mu. hlavně jsem často slibovala, že takhle se nebudu chovat a pokračovala (občas si nevšimam toho ani). Ale bohužel, je to těžký. Nechapala jsem jak moc ho to bolelo. Ale jsem připravena se měnit a už na tom pracuji. Ale bohužel nevěří mi.

Jestli na tom chceš opravdu pracovat, začni chodit na psychoterapii. Řekni mu že tam budeš chodit, že jsi neviděla jak moc ho tvé chování bolí. Že ho pořád miluješ a uvedomujes si co jsou tvoje chyby ve vztahu a ty chceš změnit. Ovšem nezapomněla bych se zmínit že nejsem jedina kdo nějakou chybu má, většinou to není chyba jen jednoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kytka_003
1.7.22 06:53

@LucEm Děkuji. Rozumím. Říkala jsem mu o té psychoterapii. Říkal, že nevěří, že se lidé mění. Že těch šanci bylo už dostatečně před tím. A nevypadá, že by uznával i nějakou svou chybu :,(

• Citovat
  • Upravit
8865
1.7.22 07:02
@Cenarius píše:
Mozna si chlap myslel, že když ženě dá co chce (svatba, dítě), že už bude spokojená a změní se k lepšímu. Pak zjistil, že je to ještě horší a vzal roha.

To máš trošku popletené. Svatba bohuzel neproběhla a dítě už je na cestě…pro ni ted nejméně výhodná situace, do které se neměla dostat.
Zakladatelko, dojeď ještě teď v těhotenství k rodičům, když už teď víš, že finančně nedáš. Lepší to nebude a na chlapa, co s Tebou nechce být nespoléhej, že ti bude pomáhat s kojencem :zed: určitě ne tak často, jak bys potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15165
1.7.22 07:27

Chovala ses jako blbka, tak on čekal až najde někoho jiného pak tě opustil. Takhle to tady dělá většina ženských. Ty už taky přemýšlíš, kde by ses chytla další větve. Dítě bylo neplánovaně, jak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kytka_003
1.7.22 07:32

@karkarka nic nehledám a ani nemám zájem. To jsem v tom příspěvku i psala. A ptala jsem se z toho důvodu, že si myslím, že už nikdy nikoho nenajdu když budu mít dítě. A nedržím se za něj jako za poslední možnost v životě. Ja ho miluji a nikoho jiného nepotřebuji, jinak bych nechtěla s nim založit rodinu. Prostě někdo doufá, že to má jednou a navždy. Tak to se omlouvám, že to takhle cítím

• Citovat
  • Upravit
4072
1.7.22 07:54
@stinga píše:
no nemusím se ptát, ale může, a zakladatelka sama přiznává, že její chování k němu nebylo vždy v pořádku,
já ji nechci nijak tepat, už se stalo a chlap je pryč. blbé je, že čekají mimino, situace zakladatelky je dost špatná,
no třeba je ještě nějaká šance

Ja te chapu, ale kdyz se vyznava jine, mohla byt klidne světice. Zase si s ni dobrovolne poridil dite a pozadal o ruku, to člověk nedava z čirého utrpeni a chlapec by mel mit aspon koule na to priznat barvu a ne to hazet na ni, ještě v těhotenství. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14621
1.7.22 10:23
@Anonymní píše:
@stinga ano, moje chyba. Jsem hysterická ano. Uznávám, omlouvala jsem se mu. hlavně jsem často slibovala, že takhle se nebudu chovat a pokračovala (občas si nevšimam toho ani). Ale bohužel, je to těžký. Nechapala jsem jak moc ho to bolelo. Ale jsem připravena se měnit a už na tom pracuji. Ale bohužel nevěří mi.

Tak jsi těhotná, to některé bývají fakt ultraprotivné - například já, a to se tak vůbec necítím, pouze muž to tvrdí :lol: Asi vedle sebe neměl těhuli, nemá třeba nějaké kamose, se kterými by to mohl probrat? Třeba by pak zjistil, že je to vlastně docela normální. Ten můj to probírá s kdekym a pak je ještě rad, ze na tom není zdaleka nejhůř :P :P :P akorát já bych se nejraději někdy zahrabala, furt si rikam, ze si o mne musí okolí myslet, ze jsem nesnesitelná furie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí