Sdílení fotografii dítěte

15
17.6.22 23:32

Sdileni fotografii ditete

Dobry den, mela bych dotaz.
Mam dceru ve vyhradni peci, otec vida na vikendy s jeho novou rodinou.
Ja si nepreju aby sdileli mou dceru na socialnich siti a sdili ji dokonce rodice jeho nove manzelky. Vse je navic verejne, nevudi to jen pratele… Sama dceru nikde nevystavuji, nelibi se mi to. Ale oni nechteji, mam pravo se proti tomu nejak branit nebo se mam smirit s tim ze kazdy kdo si moje dite jen vyfoti si ho muze sdilet jak chce jen proto ze to jejimu otci je jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5950
17.6.22 23:36

Otec o tom může rozhodovat stejně jako ty - i přes výlučnou péči je stále otec s plnými rodičovskými právy.

Jestli se ti nelíbí sdílení fotek (nedivím se ti), tak to normálně řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.6.22 04:33

Vubec se ti nedivim a ja osobne bych to taky resila 8o
Nastesti partner a jeho rodina tohle nevedou a moji rodine jsem jasne rekla, ze zadnou fotku nikam davat nebudou. Sestra s tim mela chvilku problem a pry jsem jedina, kdo to tak nedela.

Ja jednou nahlasila segre moji fotku(byla jsem tam dost odhalena a ona ji nechtela dat pryc) a fb ji smazal, ale v tomhle pripade nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
18.6.22 05:59

@mamina2019 obávám se, že buď se domluvíte spolu nebo máš smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.6.22 07:49

Ne - právní nárok nemáš.

Ale řekla si jim to, a vysvětlia si to tak, aby to pochopili, ne aby se začali bránit a hádat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22047
18.6.22 08:39
@mamina2019 píše:
Dobry den, mela bych dotaz.
Mam dceru ve vyhradni peci, otec vida na vikendy s jeho novou rodinou.
Ja si nepreju aby sdileli mou dceru na socialnich siti a sdili ji dokonce rodice jeho nove manzelky. Vse je navic verejne, nevudi to jen pratele… Sama dceru nikde nevystavuji, nelibi se mi to. Ale oni nechteji, mam pravo se proti tomu nejak branit nebo se mam smirit s tim ze kazdy kdo si moje dite jen vyfoti si ho muze sdilet jak chce jen proto ze to jejimu otci je jedno?

V tomhle má otec stejné rozhodovací právo jako ty - musíte se domluvit spolu.

Pokud nedospějete ke stejnému názoru, máš bohužel smůlu…. a jediná možnost, pokud ti to za to stojí, je obrátit se na soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
18.6.22 09:00

Formulovat to dotyčný osobam jako zadost/prosbu, ne jako příkaz doprovázeny spoustou výčitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
18.6.22 12:22

@mamina2019 Tak jim to normálně řekni, dej jim nějaké argumenty, proč se ti zveřejňování fotek nelíbí. Jestli jsou aspoň trochu normální pochopí. Ja osobně bych to řešila pokud by těch fotek bylo hodně a bylo by na nich jen moje dítě. Pokud se jedná o nějaké hromadné fotky, kde je víc lidí, nebo deti, nechala bych to být, stejně to málokoho zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
18.6.22 13:45

Já se ti nedivím, že ti to vadí, ale jsou to i jeho děti, a rozhodovat můžete oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
18.6.22 14:27

Táta dítěte má stejný nárok na podobné rozhodnutí. Ten tvůj to možná dělá i schválně. 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.6.22 09:05
@Alušáček píše:
@mamina2019 Tak jim to normálně řekni, dej jim nějaké argumenty, proč se ti zveřejňování fotek nelíbí. Jestli jsou aspoň trochu normální pochopí. Ja osobně bych to řešila pokud by těch fotek bylo hodně a bylo by na nich jen moje dítě. Pokud se jedná o nějaké hromadné fotky, kde je víc lidí, nebo deti, nechala bych to být, stejně to málokoho zajímá.

Sdili ji vselijak, i nahou v bazenku a podobne
Hlavne vimvze to delaji schvalne, ja ji i sebrala ppliky na noc i den a onji je dal, pak mi breeci ze je chce.. to same dudlik, kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí