Sama se čtyřmi dětmi

57
30.5.22 22:06

Sama se čtyřmi dětmi

Je tu někdo kdo má 4 děti a je na to sám? Je problém si najít partnera s tolika dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76714
30.5.22 22:39
@sona121112 píše:
Je tu někdo kdo má 4 děti a je na to sám? Je problém si najít partnera s tolika dětmi?

je problém najít kvalitního partnera i s jedním dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.5.22 22:42

@stinga :( to asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.5.22 23:13

Asi bych partnera nehledala a věnovala se sobě a dětem.
Aspoň ne partnera pro život.
Hledala bych partnera na pěkné občasné chvilky a hlavně žádné společné bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
31.5.22 00:01

Určitě to možné je, každý, kdo chce, si někoho najde. :) Trochu horší to ale asi bude - lidí, co chtěj 4 děti moc není - jedno jestli cizích nebo vlastních. Takže bych neviděla komplikaci v tom, že jsou „cizí“, ale že prostě jsou. Mohla bys ale zabodovat u někoho, kdo to má jako ty a má děti rád. Jenže čistě statisticky, mužů, co chtějí hodně dětí taky úplně moc není - a pokud jo, celkem si zakládají na rodině, takže se moc nerozvádí. Takže pak tu jsou hlavně vdovci a chlapi, co chtěli velkou rodinu, ale nikdo nechtěl je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
31.5.22 06:17

Každé zboží má svého kupce. Já našla muže se třemi dětmi (s toho dvě tedy již studující) a prý by mě bral, i kdybych jich měla pět. Jen to nechce brát prvního joudu, který se namane, jen proto, aby jsi si dokázala, že na to máš.

• Citovat
  • Upravit
122391
31.5.22 06:48

Hledej nejprve kamaráda na společné akce, výlety. Časem se z toho něco vyvine. I kdyby jste spolu nebyli - děti by měly nového kamaráda - kamarády. Je to můj pohled na věc - ovdovělého chlapa s jednou malou cácorkou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.5.22 06:54

@sona121112 Tak určitě to bude problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.5.22 07:23

Mužů moc nebude. Muži si můžou myslet, že hledáš sponzora pro své děti.
A jak napsala @stinga opravdu je problém najít kvalitního a slušného muže i když má žena jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
31.5.22 07:32

Ano, za sebe bych rekla, ze ano. Za sebe bych rekla, cim, vic deti, tim mene energie na muze zbyva. Ty mas na sobe 4 zavisle deti, kolik bys mohla venovat muzi? Byt matkou 4 deti je prace temer na plny uvazek, k tomu tva prace, starost o domacnost… Mne by cas a elan na hledani noveho muze nezbyl ani se 3 detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76714
31.5.22 07:43
@topazio píše:
Mužů moc nebude. Muži si můžou myslet, že hledáš sponzora pro své děti.
A jak napsala @stinga opravdu je problém najít kvalitního a slušného muže i když má žena jedno dítě.

přesně - oni muži se zájmem jsou - i slušní, pracovití - ale po čase vylezou na povrch nepřekonatelné povahové rysy, mají prostě nějakou velkou závadu v charakteru - a proto jsou volní a sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.5.22 07:56
@stinga píše:
přesně - oni muži se zájmem jsou - i slušní, pracovití - ale po čase vylezou na povrch nepřekonatelné povahové rysy, mají prostě nějakou velkou závadu v charakteru - a proto jsou volní a sami

Jiné diskuzi napsala, že čeká čtvrté dítě 8o a s chlapem moc nevychází. A už chce dalšího chlapa? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
31.5.22 08:00

@topazio no tak se asi zajima, jaka je pravdepodobnost, ze najde nekoho jineho. To neni nijak nelogicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
31.5.22 09:12

@sona121112 a kde je problém, že se to tak stalo? Nic mi po tom není, ale mit 4 děti a nerozumět si s muži značí i nějaký tvůj problém.
Buď jsi špatně pokaždé vybrala nebo ten problém je na tvé straně, ze s nimi nedokážeš vyjít.
Nějak si neumím představit, kde brát se 4 dětma energii ještě na chlapa. Toho nějakého ještě máš a už hledáš dalšího? Neumíš být sama? Přemýšlej… Nebude to lehké, povyražení asi ano, neznám moc chlapů, co by se chtěli starat o 4 nevlastní děti, to bys musela být hodně jedinečná (co si budeme). Ale nemožné to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.5.22 09:45

@Trojlístek Moje kolegyně mela děti 3.Muze si našla ten měl taky 3deti takže doma veselo.Pak s ním měla ještě jedno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí