Půjde do vězení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
13.5.22 07:47
- Citovat
- Upravit
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
Uslava
13.5.22 08:00
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat Jestli nemá někdo zkušenost, bývalý přítel mi neplatí alimenty tudíž jsem na nej podala trestní oznámení, proběhl soud, kde mu soudce dal nůž na krk s tím ze má měsíc na uhrazení dluhu jinak to bude mít na par měsíců ve vězení, peníze měl uhradit do včera a dostavit se k soudu na líčení, peníze do včera nepřišly a k soudu se nedostavil, byl odsouzeny. Ale včera večer mi poslal fotku s tím ze poslal ke včerejšímu dni slozenku s dluhem( peníze přijdou až příští týden ), moje otázka zní pokud se teď odvolá promine mu to soud?
Myslím, že dost kecáš. Dává se splátkový kalendář, a určitě neprobíhá hnef další soud. Navíc by to nesedělo ani termínově. Včera to byl měsíc a už je odsouzen? O čem a proč by měl být ten druhý soud?
Příště to budr chtít lepší příběh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13.5.22 08:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13.5.22 08:08
@matina.a píše:
@KockazvysocanDíky za super příspěvek 😆
Nechápu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13.5.22 08:13
@Kockazvysocan píše:
Myslím, že dost kecáš. Dává se splátkový kalendář, a určitě neprobíhá hnef další soud. Navíc by to nesedělo ani termínově. Včera to byl měsíc a už je odsouzen? O čem a proč by měl být ten druhý soud?Příště to budr chtít lepší příběh
Chvála za včasnou citaci! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chci se zeptat Jestli nemá někdo zkušenost, bývalý přítel mi neplatí alimenty tudíž jsem na nej podala trestní oznámení, proběhl soud, kde mu soudce dal nůž na krk s tím ze má měsíc na uhrazení dluhu jinak to bude mít na par měsíců ve vězení, peníze měl uhradit do včera a dostavit se k soudu na líčení, peníze do včera nepřišly a k soudu se nedostavil, byl odsouzeny. Ale včera večer mi poslal fotku s tím ze poslal ke včerejšímu dni slozenku s dluhem( peníze přijdou až příští týden ), moje otázka zní pokud se teď odvolá promine mu to soud?