Půjde do vězení?

Anonymní
13.5.22 07:47

Dobrý den, chci se zeptat Jestli nemá někdo zkušenost, bývalý přítel mi neplatí alimenty tudíž jsem na nej podala trestní oznámení, proběhl soud, kde mu soudce dal nůž na krk s tím ze má měsíc na uhrazení dluhu jinak to bude mít na par měsíců ve vězení, peníze měl uhradit do včera a dostavit se k soudu na líčení, peníze do včera nepřišly a k soudu se nedostavil, byl odsouzeny. Ale včera večer mi poslal fotku s tím ze poslal ke včerejšímu dni slozenku s dluhem( peníze přijdou až příští týden ), moje otázka zní pokud se teď odvolá promine mu to soud?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uslava
13.5.22 07:49

A co po tobě chce?

• Citovat
  • Upravit
22566
13.5.22 08:00
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat Jestli nemá někdo zkušenost, bývalý přítel mi neplatí alimenty tudíž jsem na nej podala trestní oznámení, proběhl soud, kde mu soudce dal nůž na krk s tím ze má měsíc na uhrazení dluhu jinak to bude mít na par měsíců ve vězení, peníze měl uhradit do včera a dostavit se k soudu na líčení, peníze do včera nepřišly a k soudu se nedostavil, byl odsouzeny. Ale včera večer mi poslal fotku s tím ze poslal ke včerejšímu dni slozenku s dluhem( peníze přijdou až příští týden ), moje otázka zní pokud se teď odvolá promine mu to soud?

Myslím, že dost kecáš. Dává se splátkový kalendář, a určitě neprobíhá hnef další soud. Navíc by to nesedělo ani termínově. Včera to byl měsíc a už je odsouzen? O čem a proč by měl být ten druhý soud?

Příště to budr chtít lepší příběh :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.5.22 08:05

@Kockazvysocan

Díky za super příspěvek 😆

Příspěvek upraven 13.05.22 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.5.22 08:08
@matina.a píše:
@KockazvysocanDíky za super příspěvek 😆

Nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75746
13.5.22 08:13
@Kockazvysocan píše:
Myslím, že dost kecáš. Dává se splátkový kalendář, a určitě neprobíhá hnef další soud. Navíc by to nesedělo ani termínově. Včera to byl měsíc a už je odsouzen? O čem a proč by měl být ten druhý soud?Příště to budr chtít lepší příběh :zed:

Chvála za včasnou citaci! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí